Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
υπομονή ρε και θα δείτε ότι είστε η τσιτσιολίνα της Ευρώπης, μιλάμε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σας.
To θεμα ειναι οτι :
Ειμαι στους 16 του ΤΣ. Λ
Αηττητοι Στην Εδρα μας απο Βερντερ - Λατσιο - Ρεαλ Μαδριτης - Τσελσι
και Τελειωσαν τον ομιλο μας με 11 βαθμους ....
Μεχρι τωρα γελαει με εσας και το Παρδαλο και το Ασπρο και το Μαυρο και γενικα ολα τα κατσικια....
Κρις, εσύ είσαι για κανένα στοιχηματάκι για το ποιος θα προκριθεί, ο γάβρος η η Τσέλσι;
Ο psaxnw και ο pleasure κωλώνουν!      :dancing:
Νομιζεις οτι παιζει ρολο για εμενα αν περασω την Τσελσι?
Απλα εχω δικαιωμα στο Ονειρο !!!!
Για εμενα και τιποτα να μην κανει ο Ολυμπιακος απο εδω και περα για φετος επιτυχημενος ειναι.
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Σε οποιαδηποτε ευρωπαικη χωρα η ΑΕΚ θα επαιζε τουλαχιστον μια χρονια Δ Εθνικη λογω χρεων.

xaf

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ενω οι σκατογαυροι που θα παιζανε  αν δεν του χαριζανε τα χρηματα κοσκωτα???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενω οι σκατογαυροι που θα παιζανε  αν δεν του χαριζανε τα χρηματα κοσκωτα???
Φιλαράκο όταν πετάς μια μαλακία να μπορείς και να την δικαιολογήσεις.
Ο Σωκράτης μπορεί να έφαγε ΤΑ λεφτά από τα ψηφιακά του ΟΤΕ, αλλά στην Εφορια πλήρωσε ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ το 60% των χρεών.... Για να μη λέμε ότι μας κατεβάζει το κεφάλι μας έτσι;

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παρτε το χαμπαρι..Απο τοτε που ο Σωκρατης πηρε τον Ολυμπιακο...Οργανωσε το "μαγαζι" σαν επιχειρηση..και αρχισε να το εκμεταλευεται...το Ελληνικο ποδοσφαιρο,αλλαξε σελιδα..
Ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου,εκτος του οτι ειναι οι περισσοτεροι,εχουν και τη μεγαλυτερη αγοραστικη δυναμη..
Η φανελα του Ριμπο πουλησε πανω απο 100.000 κομματια...Τωρα που πηγε στην ΑΕΚ ποσα κομματια πουλησε?..5.000?
Με αυτα τα οικονομικα δεδομενα,ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος επιχειρηματιας δε προκειται να αναλαβει και να επενδυσει σε ΠΑΟ και ΑΕΚ γιατι δε προκειται ΠΟΤΕ να τα παρει πισω...
Εκτος και αν ειναι "ψυχακιας" οπως οι Γιαννακοπουλοι...Που για τη καβλα που εχουν με το ΠΑΟ,δεν υπολογιζουν τιποτα..."Τοσα λεφτα κονομαμε..Ε ας χασουμε και 10-15 εκ. ευρω το χρονο,για τη καψουρα μας τον ΠΑΟ"..
ΟΤΑΝ θα βρεθουν τετοιοι "ψυχακηδες" στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ και ΑΕΚ,που να επενδυσουν και να κανουν τη καβλα τους και να "χαριζουν" 10-15 εκ απο τη τσεπη τους το χρονο,για να "επιζησει" το μαγαζι(μιας και τα εσοδα ειναι μικροτερα απο του Ολυμπιακου),τοτε και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ,θα μπορουν να κοιταξουν τον Ολυμπιακο στα ματια..
Και οσο συμμετεχει και προχωραει ο Ολυμπιακος στο χρυσοφορο Τσαμπιονς Λιγκ,τοτε η ψαλιδα θα μεγαλωνει...Θα φτασει η στιγμη που ο Ολυμπιακος θα εχει 10πλασιο μπατζετ απο την ΑΕΚ..Και η καραμελα "Οι γαβροι ειναι μαλακες και κοροιδα,πανε και δινουν 2-3,5-7 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρω για να παρουν ενα παικτη,ενω εμεις με 100-200 χιλιαρικα παρνουμε καλυτερους",δε θα μασιεται πια..
Και αντε μετα να εχεις απαιτηση να παρεις πρωταθλημα...

Ποιος να ερθει να επενδυσει στο ελληνικο ποδοσφαιρο??οσοι πανε να κανουν κατι σοβαρο τους τρωνε ..πχ ο πηλαδακης και λεφτα εχει και παιρνει καλους παικτες..ειδατε τη διαιτησια που εχει φετος η λαρισα σφαγες κανονικες...επισης πριν λιγα χρονια ειχε παει ο μυτηλιναιος στον ηρακλη.... το μπατζετ που ειχε τοτε ο ηρακλης ηταν το μεγαλυτερο στην ελλαδα..το τι διαιτησιες ειχε τοτε ο ηρακλης δεν περιγραφεται..θυμαμε  στο 5-4 στο οακα με ολυμπιακο τον ειχε κανει πουτ@να τον ολυμπιακο και τον εσωσε το κορακι..με τη κουραγιο να μπουν επενδυτες στην ελλαδα θα τους φαει η μαρμαγκα...και αυτο περι μπατζετ που λενε τωρα οι ολυμπιακοι δεν στεκει..η τσελσι εχει 10πλασιο μπατζετ απο την αρσεναλ και ομως η αρσεναλ την παει πιπα κωλο στην αγγλια...η λυων στη γαλλια δεν υπηρχε σαν ομαδα..και τωρα τα εχει σαρωσει ολα..η σεβιλη ηταν δευτερη εθνικη και περισυ παραλιγο να το σηκωσει με ουτε το 1/10 απο το μπατζετ της ρεαλ..οσο καποιοι γουσταρουν να υποστηριζουν τη βρωμια και την πουστια στην ελλαδα αυτο το πρωταθλημα θα εχουμε...αν τους αρεσει να βλεπουν αυτο το αισχος που ντε και καλα πρεπει να κερδιζει ο μεγαλος εχουν  προβλημα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου και παράλληλα καληνύχτα.

Θέλω να δω που έχει τελειωμό ο πάτος.

Για μένα η φετινή ΑΕΚ είναι η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δει στη ζωή μου...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Επισκέπτης
Καλημέρα αδέλφια μου και παράλληλα καληνύχτα.

Θέλω να δω που έχει τελειωμό ο πάτος.

Για μένα η φετινή ΑΕΚ είναι η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δει στη ζωή μου...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
καλημέρα αδέλφια χαίρε βάθος αμέτρητο.

Επισκέπτης
:headbang:
dikefalosbsc6.jpg

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αλλη μια αθλια εμφανιση....
αλλο ενα χαστουκι...
αντε να δουμε ποτε θα ερθει το επομενο...
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ!!!!!!
συνελθετε...

Επισκέπτης
αλλο ενα χαστουκι...
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ!!!!!!
συνελθετε...
συμφωνώ απόλυτα αδελφέ κατ αρχήν πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.
Δεν είναι δυνατόν η ομάδα να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή με το που έφυγε ο Φερέρ, με το που αλλάζεις έναν προπονητή δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ως δια μαγείας μεταμορφώθηκε η ομάδα.
Η αλλαγή του προπονητή σημαίνει ότι κάθεσαι και ψάχνεις τα αίτια που σε οδήγησαν εδώ και σχεδιάζεις το μέλλον ποιο νηφάλια πλέον.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
αλλο ενα χαστουκι...
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ!!!!!!
συνελθετε...
αλλο ενα χαστουκι...
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ!!!!!!
συνελθετε...

Το Ψηλά το κεφάλι σε ποιον πάει Νίκο;σε μας ή στους παίχτες;
Γιατί εγώ στην δουλειά μου μια χαρά τα πάω.Αλλοι φαίνεται ότι δεν τους νοιάζει.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καμια δικαιολογια!!!
πρεπει να μπει προστιμο στους παιχτες..
τοσο αδιαφορια δεν εχει προηγουμενο...
τα ρεπορταζ ελεγαν οτι "οι παιχτες απελευθερωθηκαν απο την φυγη φερερ.."
πρεπει η διοικηση να κοψει ΚΩΛΟΥΣ....
αντε τα παπαρακια....νομιζουν οτι ειναι δουλευουν στο δημοσιο..
κανεις δεν εχει δικαιωμα να παιζει με το ονομα της ομαδας

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
στους παιχτες!!!!
για να τους πετυχαινουν οι ντοματες που θα τους πεταμε....
ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!!

Επισκέπτης
καλημερα φιλε σκοτεινε τη ηταν αυτο το χθεσινο ουτε ομαδα Β εθνικης δεν θα επαιζε ετσι. και δυστυχωσς δε βλεπω να σηκωνετε κεφαλι αν συνεχισετε ετσι.

Επισκέπτης
ρε αδελφέ τι να κάνουμε πλέον αυτούς έχουμε, αυτό το λαμόγιο ο Φερέρ μας κουβάλησε τους περισσότερους φροντίζοντας να διώξει παίκτες σαν τον Τσιρίλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom