Επισκέπτης
ρε πατριώτη η ομάδα φταίει ολόκληρη ο Φερέρ φταίει αυτός έδιωξε και αυτός πήρε τους παίκτεςΣήμερα ποιος έφταιγε πάλι????
Η διαιτησία???
Ο Φερέρ???
Η πολιτεία???
Το κατεστημένο???
Η original???
ρε πατριώτη η ομάδα φταίει ολόκληρη ο Φερέρ φταίει αυτός έδιωξε και αυτός πήρε τους παίκτεςΣήμερα ποιος έφταιγε πάλι????
Η διαιτησία???
Ο Φερέρ???
Η πολιτεία???
Το κατεστημένο???
Η original???
ετσι φιλεΟ κακός μας ο καιρός αδερφέ..Σταματάω εδώ για να μη σπάσω το laptop και δε μου φταίει σε τίποτα.Καληνύχτα σε όλους και ψηλά το κεφάλι,[size=12pt]ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.....[/size]
ποσες φορες το εχουμε πει αυτο.εφέτος την μαύρη μοίρα μας από εδώ και μπρος ας μας γίνει μάθημα αυτή η χρονιά και να δουλέψουν για την επόμενη.
εφέτος την μαύρη μοίρα μας από εδώ και μπρος ας μας γίνει μάθημα αυτή η χρονιά και να δουλέψουν για την επόμενη.
ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει μάθημα στους έχοντες το πάνω χέρι στην ομάδα, μόνο ένας μπορεί να φέρει την ομάδα στα ίσα της αλλά λίγο δύσκολο να έρθει γιατί προβλέπεται εμφύλιος.ποσες φορες το εχουμε πει αυτο.
εδω δεν μπορουμε εμεις και οι Βαζελοι θα προχωρησει η ΑΕΚ / ελα μουνι στον τοπο σου χεχεχεχεχεχε
Στο ραδιόφωνο ή στην tv?gatto τουλαχιστον εχει γεωργιου σημερα μου φαινεται.να πει καμμια μαλακια να γελασουμε λιγο.
Λέω να πάω να παίξω το διπλάκι της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ σήμερα.Έχω να παίξω στοίχημα 5 χρόνια.
ΤΟ ΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ
ας ελπίσουμε ότι αυτό θα γίνει μάθημα στους έχοντες το πάνω χέρι στην ομάδα, μόνο ένας μπορεί να φέρει την ομάδα στα ίσα της αλλά λίγο δύσκολο να έρθει γιατί προβλέπεται εμφύλιος.
Το προβλημα σας δεν ειναι ο προπονητης αλλα ο προεδρος.
Ο Ντεμης καταφερε να χαρισει το κρατος στην ΑΕΚ τα χρεη της.
Τα πληρωσα εγω και εσεις, οι μαλακες φορολογουμενοι.
Δεν εχει να προσφερει κατι περισσοτερο γιατι απλα δεν μπορει ο ανθρωπος.
Το θεμα ειναι οτι η ΑΕΚ σαν επιχειριση δεν ειναι ελκυστικη για να την αναλαβει καποιος σοβαρος.
διαφωνω.γιατι δεν ειναι ελκυστικη?δεν εχει κοσμο πισω της,δεν εχει δυναμικη?το θεμα ειναι οτι και να την θελει καποιος λεφτας σιγα μην τον αφησουν οι αλλοι.εδω μολις βγηκε ο βγενοπουλος στο προσκηνιο δεν ειδες τι εγινε?παιζονται πολλα συμφεροντα.οσοι λιγοτεροι ειναι στο ποδοσφαιρο τοσο καλυτερα.Το προβλημα σας δεν ειναι ο προπονητης αλλα ο προεδρος.
Ο Ντεμης καταφερε να χαρισει το κρατος στην ΑΕΚ τα χρεη της.
Τα πληρωσα εγω και εσεις, οι μαλακες φορολογουμενοι.
Δεν εχει να προσφερει κατι περισσοτερο γιατι απλα δεν μπορει ο ανθρωπος.
Το θεμα ειναι οτι η ΑΕΚ σαν επιχειριση δεν ειναι ελκυστικη για να την αναλαβει καποιος σοβαρος.
ρε σίγουρα έχει?Εγώ κάτι μπριγιάν βλέπω..στη tv.οποτε θα δουμε και την
εχει να χωσει πραγμα σημερα ο γιωργαρας.θα φαμε πολυ κραξιμο.
ειχε πει οτι θα βγει μετα τα ματς του ουεφα εκτακτα.ρε σίγουρα έχει?Εγώ κάτι μπριγιάν βλέπω..