Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε αδελφέ τι να κάνουμε πλέον αυτούς έχουμε, αυτό το λαμόγιο ο Φερέρ μας κουβάλησε τους περισσότερους φροντίζοντας να διώξει παίκτες σαν τον Τσιρίλο.
το υλικο ειναι καλο!!!
ποδοσφαιρικα αξιζουν οι παιχτες.....αξιζουν τουλαχιστον πολυ περισσοτερο απο οτι παιζουν!!!
φαπες γιαουρτια και οικονομικο προστιμο χρειαζονται!!!
αντε γιατι πολυ κυριλε εχουμε γινει τωρα τελευταια....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Kαλημέρα φίλοι!  :)

Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα.  :dancing:

Η ζωή δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. ;)

Νε είμαστε όλοι καλά και όλες οι σταναχώριες μας να είναι για τις ομάδες μας  :sunglasses:

Επισκέπτης
το υλικο ειναι καλο!!!
ποδοσφαιρικα αξιζουν οι παιχτες.....αξιζουν τουλαχιστον πολυ περισσοτερο απο οτι παιζουν!!!
φαπες γιαουρτια και οικονομικο προστιμο χρειαζονται!!!
αντε γιατι πολυ κυριλε εχουμε γινει τωρα τελευταια....
σίγουρα έχουμε και καλό υλικό αλλά χρειάζεται ένας επανασχεδιασμός επάνω στην διαχείριση αυτού του υλικού.
άσε και σε κάνα δυο αγώνες στον πάγκο τον Ρίμπο βάλε μέσα ποιο γρήγορους παίκτες, η Ισπανοί σε δευτερόλεπτα κατ έβαζαν την  μπάλα στην περιοχή μας εμείς για να το κάνουμε αυτό θέλαμε κάτι χρόνια.
τα δυο μεγάλα λάθη του καλοκαιριού που πέρασε α) η αγορά του Ρίμπο β) που δεν πουλήσαμε τον Λύμπε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ασε alfa γιατί χθες έφαγα ΧΑΣΤΟΥΚΙ που ακόμα το φυσάω.Μετά από ακιρό αποφάσισα να αγοράσω αμάξι,είχα κ τα λεφτά να τα σκάσω ντάνκα,πήγα να μιλήσω για να το κλείσω κ μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

έκατσε κ η τριούμπα το βράδυ...ψάχνω να βρω σημείο στο Πασαλιμάνι να πέσω μέσα στην θάλασσα,αλλά δεν βρίσκω γιατί από τα σκουπίδια θα επιπλεύσω.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ασε alfa γιατί χθες έφαγα ΧΑΣΤΟΥΚΙ που ακόμα το φυσάω.Μετά από ακιρό αποφάσισα να αγοράσω αμάξι,είχα κ τα λεφτά να τα σκάσω ντάνκα,πήγα να μιλήσω για να το κλείσω κ μου είπαν ότι δεν υπάρχει πια :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

έκατσε κ η τριούμπα το βράδυ...ψάχνω να βρω σημείο στο Πασαλιμάνι να πέσω μέσα στην θάλασσα,αλλά δεν βρίσκω γιατί από τα σκουπίδια θα επιπλεύσω.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εγω θα σου πω το σημειο!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για κατι τετοιες στιγμες τα εχω τσεκαρει φιλε μου..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

σκοτεινε καλυτερα που δεν το αγορασες αστο για του χρονου καλυτερα σε βολευει το τρενο για φετος!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχω μάθει ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΠΟΔΗΛΑΤΑ... :uglystupid: :idiot: :headbang:

Που το βρίσκω το μπλακ χιούμορ πρωινιάτικα ο μαλάκας;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλημρα αδερφια
μολις ηρθα στη δουλεια και σκεφτομαι τη μαλακια
τη χθεσινοβραδινη. τι ηταν αυτο ρε πουστη

Επισκέπτης
Θα συμφωνήσω με τον arion για Λύμπε και Ριβάλντο, ο πρώτος έκανε τον κύκλο του πλέον φαίνεται ότι δεν μπορεί να βοηθήσει όσο για τον Ριβάλντο εγώ απο την αρχή είχα ένσταση για την μεταγραφή του, κάνει πολύ αργή την ομάδα, απελπιστικά αργή!

Επισκέπτης
καλημρα αδερφια
μολις ηρθα στη δουλεια και σκεφτομαι τη μαλακια
τη χθεσινοβραδινη. τι ηταν αυτο ρε πουστη
μας έφαγε ο Γκαγκάτσης θέλει να αποκλειστούν οι Ελληνικές ομάδες για να βρεθούν ελεύθερες ημερομηνίες για να συμπληρωθούν οι αγωνιστικές που δεν έχουν γίνει.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μας έφαγε ο Γκαγκάτσης θέλει να αποκλειστούν οι Ελληνικές ομάδες για να βρεθούν ελεύθερες ημερομηνίες για να συμπληρωθούν οι αγωνιστικές που δεν έχουν γίνει.
το γελας με το γρουσουζη ?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σημερα εκανα το λαθος και διαβασα ορισμενα ποστ στο τοπικ που γραφουν οι ολυμπιακοι...
οκ...
καλα κανουν και χερονται με την τριαρα που εισπραξαμε....(αυτοι που χερονται κορ'ι'δευουν και λοιδωρουν..)
απλος μου κανει εντυπωση οτι καποιοι απο αυτους την "λεγανε" σε αλλους που τους λεγανε για τσελσι..."ξαφνικα γινατε τσελσι" ετσι λεγανε....
αυτοι που εχτες γινανε σκοτσεζοι και ισπανοι...
ξαναλεω οκ!!!
καλα κανουν...
ΕΓΩ δεν προκειτε να ακολουθησω....
οπως μεχρι τωρα τους ελεγα μπραβο στις νικες θα συνεχισω...

Επισκέπτης
το γελας με το γρουσουζη ?
το έλεγε δημοσιογράφος στο ράδιο ότι στην ΕΠΟ παρακαλάνε τον αποκλεισμό των ομάδων,
θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα λόγο ευρω.
αλλά το καλοκαίρι βλέπω σε Ελβετία Αυστρία να έχει και εκεί πολύ Γκουσγκούνη.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σημερα εκανα το λαθος και διαβασα ορισμενα ποστ στο τοπικ που γραφουν οι ολυμπιακοι...
οκ...
καλα κανουν και χερονται με την τριαρα που εισπραξαμε....(αυτοι που χερονται κορ'ι'δευουν και λοιδωρουν..)
απλος μου κανει εντυπωση οτι καποιοι απο αυτους την "λεγανε" σε αλλους που τους λεγανε για τσελσι..."ξαφνικα γινατε τσελσι" ετσι λεγανε....
ξαναλεω οκ!!!
καλα κανουν...
μπραβο νικολα
μολις εβλεπα και εγω το ιδιο
ειδες γιατι ελεγα στις αρχες που μπηκα οτι αν και ολυμπιακος δε θελω να μπαινω εκει
δυστηχως σαυτο το σαιτ ειναι λιγοι οι ολυμπιακοι που δε θα σε ζαλισουν

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το έλεγε δημοσιογράφος στο ράδιο ότι στην ΕΠΟ παρακαλάνε τον αποκλεισμό των ομάδων,
θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα λόγο ευρω.
αλλά το καλοκαίρι βλέπω σε Ελβετία Αυστρία να έχει και εκεί πολύ Γκουσγκούνη.
μπα μη το λες
εγω πιστευω καλα θα παμε
ελπιζω το καλα να το καταλαβαινεις

Επισκέπτης
οκ...
ξαναλεω οκ!!!
καλα κανουν...
Άλλο επίπεδο φίλε nik το thread μας!!!

Επισκέπτης
οκ...
ξαναλεω οκ!!!
καλα κανουν...
αφού αυτά τα άτομα είναι άρρωστα και δεν βλέπουν δίπλα τους για αυτούς όλα είναι κόκκινα αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μ'αρέσει ότι έβγαιναν καποιοι φίλοι του Ολυμπιακού για τρίτη ή τεταρτη φορά κ ξαναέλεγαν ότι ξανααποφάσισαν να ξανααλλάξουν ύφος στα γραφόμενα τους κ ότι δεν θα προκαλούν κ.λ.π.,κ.λ.π
Και όπως πάντα ξαναανέρρεσαν για ξανα πολλοστή φορά κ ξαναγράφουν τα ίδια εμετικά όπως έγραφαν πάντα...και ξανά...και ξανά...και ξανά.

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ;;;;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σκοτεινε θα σου πω το εξεις
καφριλα υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ
οι διαφορες ειναι οι εξης
οι ολυμπιακοι σε κραζουν φορα παρτιδα
οι βαζελοι που και που
και οι αεκτζιδες ριχνουν υπονοουμενα
αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει
εγω προσωπικα δεν ασχολουμε
αντε και αν χασω απο τη τσελσι
τι να λεει να μου πει καποιος μας γαμησαν?
για μενα τιποτα.ΑΠΛΑ δε δινω σημασια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγω προσωπικά κ να φαέι 7 ο Ολυμπιακός δεν θα πω τίποτα γιατί μέχρι εδώ που έφτασε κ με τον τρόπο που έφτασε αξίζει συγχαρητηρίων κ πόσο μάλλον γιατί να ειρωνευτώ αφούσ την Ευρώπη είμαι εξαφανισμένος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom