Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οτι δεν σηκώνει πλάκες...ρε ταρατσα τι σχεση εχει με την τρομερα καλη αγγλικη μου απαντηση αι νοου μεν
τζαστ κιντινγκ?
οτι δεν σηκώνει πλάκες...ρε ταρατσα τι σχεση εχει με την τρομερα καλη αγγλικη μου απαντηση αι νοου μεν
τζαστ κιντινγκ?
Δεν ασχολούμαι με Λιβαις, αν είχες αρμανι κάτι θα γινόταν!ααα οχι τιποτα αλλο γιατι εγω ειμαι 2.15 156 κιλα
με 35 ζωνες καρατε
65 ζιου ζιτσου
37 μαι ται
72 κικ μποξινγκ
και 3 λιβαις
ελεγα μηπως ηθελες τιποτα να ξεκαθαρησουμε
Μου αρέσει που κάποιες φορές σε κάποια φορουμ μου στέλνουν απειλές θα σε γαμήσω στο ξύλο ρε και κάτι τέτοια, δυστυχως δεν είχα την τύχη να συναντήσω κάποιον απο αυτούς για να δω την μαγκιά τους απο κοντά!!!
θα σας πω κατι σχετικα με καβγαδες αν και δεν θελω να παρει εκταση....ααα οχι τιποτα αλλο γιατι εγω ειμαι 2.15 156 κιλα
με 35 ζωνες καρατε
65 ζιου ζιτσου
37 μαι ται
72 κικ μποξινγκ
και 3 λιβαις
ελεγα μηπως ηθελες τιποτα να ξεκαθαρησουμε
Δεν ασχολούμαι με Λιβαις, αν είχες αρμανι κάτι θα γινόταν!
Βρε nik πλάκα κάναμε χαλάρωσε!θα σας πω κατι σχετικα με καβγαδες αν και δεν θελω να παρει εκταση....
οι ανθρωποι που αρπαζονται ευκολα συνηθος στον καβγα σταματανε γρηγορα...
αυτοι που αρπαζονται δυσκολα συνηθος φτανουν μεχρι τελους...
ακου να δεις φιλαρακο(βαρια φωνη..)...ξερω που μενεις....ενταξει..Βρε nik πλάκα κάναμε χαλάρωσε!
Μάκια μακια μακια
Ακόμα περιμένω δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής!πες μας ρε ταρατσα....
τι τις εκανες της χαμουρας της νανας..?
πφφφφφ αναξιοπιστος ο dark....ακομα να την στειλει...Ακόμα περιμένω δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής!
Για να την στείλει πρέπει να την βρει πρώτα!πφφφφφ αναξιοπιστος ο dark....ακομα να την στειλει...
Εντάξει πάω πάσο!ΟΧΙ ρε σεις .Μου την γάμησε μαζί με μένα ο καραγκιοζάκος κ δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα.Αν τα καταφέρει θα στην στείλω ρε συ,αλλά ήταν τέτοια η ψωλιά που έφαγε που ακόμα να συνέλθει το μωρό μου.
γιατι εισαι ψευτηςΟΧΙ ρε σεις .Μου την γάμησε μαζί με μένα ο καραγκιοζάκος κ δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα.Αν τα καταφέρει θα στην στείλω ρε συ,αλλά ήταν τέτοια η ψωλιά που έφαγε που ακόμα να συνέλθει το μωρό μου.
Ρε φίλε (ασχετο)αυτό το μουνάκι που έχεις στο αβαταρ σου ...παίζει να είναι και το πιο καυλωτικό μουνάκι του σάιτ ...γιατι εισαι ψευτης
αφου ο τυπος λεει δε γαμαει
το εχει δηλωσει κατηγοριματικα
μονο κατουραει
Με τις γριές μας δείχνει το Σούπερσπορτ;
ευχαριστωΡε φίλε (ασχετο)αυτό το μουνάκι που έχεις στο αβαταρ σου ...παίζει να είναι και το πιο καυλωτικό μουνάκι του σάιτ ...