Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Λοιπον εγω νομιζω οτι ο βαρταχος ηταν και σαν παικτης και σαν προπονητης οταν ηταν στην ΑΕΚ απο τα μεγαλυτερα κεφαλαια της...... τον εχω ζησει και στις δυο φασεις του αλλα .......αλλα οταν εφυγε και κυριως ο τροπος που την κοπανησε διεγραψε οσα καλα ειχε κανει για μας. Την χρονια που ειχε φυγει το Πασχα μου ειχαν πει απο Ναουσα μερια (βλεπε ραβουσης και τα κονε του με την πολη εκεινο το καιρο) οτι ειχε ηδη κλεισει με τον γαυρο απο τον φλεβαρη και ηταν τελειωμενη δουλεια και οπως αποδεικτηκε ετσι και εγινε. Τωρα στο ακουσμα του ονοματος του με αφηνει παγερα αδιαφορο σαν προπονητη και σαν ανθρωπο (εμαθα οτι ριχνει γεφυρες να παιξει με τους παλαιμαχους της ΑΕΚ). Εχω προπονητη και μαλιστα το μεγαλυτερο ονομα που εχει ερθει στην Ελλαδα με περγαμηνες αλλλα και με δουλεια που εχει αρχισει να αποδιδει και περιμενετε του χρονου να δειτε πως θα κεντα η ομαδα. Οσο για τους αντιπαλους ο μεν γαυρος αλλαξε ροτα και βλεπει ουεφα (καλα ο κοκαλης νομιζει οτι οι φιλαθλοι του γαυρου ειναι μπανανια? μπα μαλλον δικιο εχει ειναι μπανανια) και κανει μεταγραφη του τυπου 150000 ευρω απο σκοπια και Ταραλιδη που πιστευω οτι ειναι καλος. Ο βαζελος περνει παικτες συνεχως εκει που δεν χρειαζεται το απολυτο αλαλουμ αλλα ο τζιγκερ ετσι ειναι το παιδι που παιζει με τα λεφτα του μπαμπα και δεν δινει λογαριασμο σε κανενα.
Λοιπων ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ και οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει ποιο δυνατους .
Λοιπων ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ και οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει ποιο δυνατους .