Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Λοιπον εγω νομιζω οτι ο βαρταχος ηταν και σαν παικτης και σαν προπονητης οταν ηταν στην ΑΕΚ απο τα μεγαλυτερα κεφαλαια της...... τον εχω ζησει και στις δυο φασεις του αλλα .......αλλα οταν εφυγε και κυριως ο τροπος που την κοπανησε διεγραψε οσα καλα ειχε κανει για μας. Την χρονια που ειχε φυγει το Πασχα μου ειχαν πει απο Ναουσα μερια (βλεπε ραβουσης και τα κονε του με την πολη εκεινο το καιρο) οτι ειχε ηδη κλεισει με τον γαυρο απο τον φλεβαρη και ηταν τελειωμενη δουλεια και οπως αποδεικτηκε ετσι και εγινε.  Τωρα στο ακουσμα του ονοματος του με αφηνει παγερα αδιαφορο σαν προπονητη και σαν ανθρωπο (εμαθα οτι ριχνει γεφυρες να παιξει με τους παλαιμαχους της ΑΕΚ). Εχω προπονητη και μαλιστα το μεγαλυτερο ονομα που εχει ερθει στην Ελλαδα με περγαμηνες αλλλα και με δουλεια που εχει αρχισει να αποδιδει και περιμενετε του χρονου να δειτε πως θα κεντα η ομαδα. Οσο για τους αντιπαλους ο μεν γαυρος αλλαξε ροτα και βλεπει ουεφα (καλα ο κοκαλης νομιζει οτι οι φιλαθλοι του γαυρου ειναι μπανανια? μπα μαλλον δικιο εχει ειναι μπανανια) και κανει μεταγραφη του τυπου 150000 ευρω απο σκοπια και Ταραλιδη που πιστευω οτι ειναι καλος. Ο βαζελος περνει παικτες συνεχως εκει που δεν χρειαζεται το απολυτο αλαλουμ αλλα ο τζιγκερ ετσι ειναι το παιδι που παιζει με τα λεφτα του μπαμπα και δεν δινει λογαριασμο σε κανενα.

Λοιπων ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ και οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει ποιο δυνατους . :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καληγμερα αδελφια!!!!
ας αφησουμε τον παλιοπο...ρα τον βατραχο εκει που ειναι
και ας ασχοληθουμε με την ΑΕΚΑΡΑ μας!!
την κυριακη να παμε οσοι περισσοτεροι μπορουμε(νωρις παιζουμε)και αν ερθουν δωρα απο παο και οσφπ να τα χαρουμε

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κατι εχουν αλλαξει στο σαιτ και δεν μπορουμε να βλεπουμε ποιοι παρακολουθανε το θρεντ!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελπίδες για την απόκτηση του Μάρκος Μονταΐνι από την ΑΕΚ. Εκτός βασικών πλάνων της Μπόκα Τζούνιορς φαίνεται να είναι ο 21χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, με τον πατέρα του να δηλώνει στη «SportDay» πως «?θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, που έχει κάνει εξαιρετική πρόταση. Θα γνωρίζουμε τι θα γίνει μέχρι την Κυριακή». Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του επιθετικού της Όνσε Κάλδας Ντάιρο Μορένο, που είναι πρώτος σκόρερ στην Κολομβία. «Καμπανάκι» στην ΠΑΕ από το Δήμο ʼνω Λιοσίων για γήπεδο και προπονητήριο. «Αν οι παράγοντες της ΑΕΚ δεν έχουν υποβάλει επίσημη πρόταση μέχρι το τέλος του μήνα, τότε εμείς θα αναγκαστούμε να συνάψουμε συμφωνία με άλλες εταιρείες για την έκταση», τόνισε ο αντιδήμαρχος, Δ.Καμπόλης. «Ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα», επισημαίνει ο Λαγός. Επανάληψη στο 4-4-2 με ρόμβο από τον Φερέρ.

Ελπίδες για Μονταΐνι

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να καταλήξει στην ΑΕΚ ο Μάρκος Μονταΐνι. Ο 21χρονπς μεσοεπιθετικός δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Μιγκέλ ʼνχελ Ρούσο στα βασικά του πλάνα για τη Μπόκα Τζούνιορς, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως προτάθηκε ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Λεάντρο Γκρασιάν (αν και η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ). Δεδομένης και της επιθυμίας του παίκτη να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του Μπουένος ʼιρες, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν προς όφελος της «Ένωσης», που επιθυμεί διακαώς το δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ο πατέρας του Αργεντινού άσου, μιλώντας στη «SportDay» τόνισε πως «ο Μάρκος θέλει να έρθει στην ΑΕΚ. Ομως η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι ουσιαστικό αυτή τη στιγμή. Θα γνωρίζουμε τι θα γίνει μέχρι την Κυριακή. Επικοινωνία υπάρχει με την ΑΕΚ και η πρότασή της παραμένει εξαιρετική για τον Μάρκος. Υπάρχει και μία πρόταση από το Εκουαδόρ, αλλά δεν συγκρίνεται με αυτή της ΑΕΚ». Όπως όλα δείχνουν, κριτήριο θααποτελέσει το φιλικό ντέρμπι ανάμεσα στη Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, αφού από το αν και το κατά πόσο θα αγωνιστεί ο Μονταΐνι θα κριθεί η παραμονή του στον σύλλογο.

Από την sportfm.gr

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έφτιαξα καινουρια ψηφοφορία γιατί η προηγούμενη δημιούργησε τριγμούς.Παρακαλώ όσοι πιο πολλοί να ψηφίσετε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σκέφτομαι την άλλη βδομάδα για το Σάββατο 27/1 να κανονίσουμε όλα τα αδέρφια - φίλοι της ΑΕΚ μέσα στο bourdela.com να μαζευτούμε στην μπουτίκ της ΑΕΚ στην Νέα Χαλκηδόνα,όπου λειτουργεί κ καφετέρια στον πάνω όροφο,για συζήτηση κ καφεδάκι.Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία όλα τα αδέρφια που συζητάμε εδώ μέσα πίσω από ένα πληκτρολόγιο να βρεθούμε κ να γνωριστούμε από κοντά(αν κ πολλούς σας έχω γνωρίσει από κοντά).Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στείλτε μου p.m. ή γράψτε το στο θρεντάκι κ αν μαζευτεί ικανοποιητικός αριθμός ατόμων,το κανονίζουμε.Να ήμαστε τουλάχιστον 4 άτομα.όπως έγραψα το σκέφτομαι για το άλλο Σάββατο περίπου στις 3.Αν υπάρχει πρόβλημα με την ώρα,μπορούμε να βρούμε μια λύση που να τους ικανοποιεί όλους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εννοείται ότι αν επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν ο ξάδελφος κ ο μούτσος(αν κ νομίζω ότι ανάμεσα σε τόσο κίτρινο θα αισθάνεται άβολα).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θωμας!!!!!
ποιος ποιος ποιος ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ
γιατι σε χαλεπους καιρους κρατησε την σημαια ψηλα!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εδω ειμαι αγαπημενοι μου "εχθροι"
Τοσην ωρα αντεγραφα σε Doc κατι ωραιες συνταγες που δωσανε χθες καποιοι μερακληδες συντροφοι!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ετοιμάζεσαι να κάνεις το τραπέζι σε κανένα γκομενάκι μούτσε;

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Νομιζω οτι ειναι καλη φαση συμφωνω με τον DARK αλλα αν θελουν να βρεθουμε και σε εναν ουδετερο χωρο να ερθουν και αλλοι μεσα απο το φορουμ γιατι οχι δεν εχω κανενα προβλημα.
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ την ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ γηπεδο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν πάει να πει επειδή θα πάμε σε μπουτικ της ΑΕΚ,θα έχουν πρόβλημα οι αλλόθρησκοι.Εθιμοτυπικά το πρότεινα για αρχή κ μετά βλέπουμε.Αν έκαναν ανάλογη κίνηση οι ''λαγοί'' του φόρουμ σε μπουτίκ τους κ μου έλεγαν έλα,δεν θα είχα πρόβλημα να πάω.Όσοι αλλόθρησκοι μας τιμήσουν,θα υποστούν κέρασμα.'Η είμαστε καλοί οικοδεσπότες ή δεν είμαστε.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λίγο νωρίς δεν είναι στις 15.00 ξάδελφε? με την μπουκιά στο στόμα θα έλθουμε? γιατι όχι γύρω στις 17.00 .. εγώ πάντως είμαι μέσα.. δεν κομπλάρω (βέβαια δεν θα έρθω και με το κασκόλ που ΠΑΟΚ).. εξάλλου δεν είμαι και φανατίλας..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εμεις εχουμε κανει στους παν/κους του σαιτ αρκετα καλεσματα!!περιμενουμε ανταποκριση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom