Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το επαναφέρω για όσους δεν το είδαν.Όσοι ενδιαφέρονται ας μου στείλουν p.m., κ θα τους απαντήσω.Το αν θα γίνει θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή-που μέχρι στιγμής δείχνει μεγάλη.Όσοι ενδιαφέρονται ας μου στείλοθν μήνυ.αΓια το τελικό ΟΚ θα ξέρουμε την άλλη βδομάδα.

Σκέφτομαι την άλλη βδομάδα για το Σάββατο 27/1 να κανονίσουμε όλα τα αδέρφια - φίλοι της ΑΕΚ μέσα στο bourdela.com να μαζευτούμε στην μπουτίκ της ΑΕΚ στην Νέα Χαλκηδόνα,όπου λειτουργεί κ καφετέρια στον πάνω όροφο,για συζήτηση κ καφεδάκι.Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία όλα τα αδέρφια που συζητάμε εδώ μέσα πίσω από ένα πληκτρολόγιο να βρεθούμε κ να γνωριστούμε από κοντά(αν κ πολλούς σας έχω γνωρίσει από κοντά).Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στείλτε μου p.m. ή γράψτε το στο θρεντάκι κ αν μαζευτεί ικανοποιητικός αριθμός ατόμων,το κανονίζουμε.Να ήμαστε τουλάχιστον 4 άτομα.όπως έγραψα το σκέφτομαι για το άλλο Σάββατο περίπου στις 3.Αν υπάρχει πρόβλημα με την ώρα,μπορούμε να βρούμε μια λύση που να τους ικανοποιεί όλους.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα σε όλα τα κιτρινόμαυρα αδέλφια.Σκόνταψε ο πρώτος σήμερα ,γερά  να σκοντάψει και ο άλλος αύριοΚαι προσοχή σε μας στον κακό μας δαίμονα...

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Καλησπερα φιλε DARK αυριο μικρενουμε την διαφορα αν παμε με νικες εως τον γαυρο τοτε περασαμε να εισαι σιγουρος

Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους τους Ενωσίτες κ μη αυτού του thread?
Αφού πέρασε ένα δύσκολο 10ήμερο ιώσεων και λοιπόν αναποδιών, που την κατάσταση επιβάρυναν τα ξεφωνητά κ οι φωνές εναντίων του απίθανου και απίστευτου Γερμανάκου την περασμένη Κυριακή (3μέρες δεν μπορούσα να βγάλω λέξη)... Τελικά πολύ μεγάλη σημασία αλλά κ αξία δώσαμε αυτού του π.......

Τέλος πάντων. Η ομάδα  μάλλον πρέπει να αρχίζει να ανακάμπτει μετά το σοκ της Τούμπας... Ευτυχώς, γιατί ο Γενάρης μάλλον δεν μας πάει στην 10ετία του 2000. Για μένα ήταν αναμενόμενο.
Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα μας ξεκίνησε 20 μέρες νωρίτερα προετοιμασία, ελέω C.L., γι΄αυτό και οι απίστευτα  συχνοί τραυματισμοί . Μάλλον όμως κ το Ιατρικό team, κάποια στιγμή  πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του... Κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα.. Θυμάστε αυτό που είχα γράψει για την περίπτωση του Ζήκου, που ενώ είχαμε 20 μέρες κενό, τελικά παραμονές του μάτς με τον ΠΑΟΚ έγινε η αρθροσκόπηση (θυμάσαι που τα έλεγα Dark?) . Και άλλα πολλά ακόμη, που δεν είναι του παρόντος. Η ουσία είναι ότι όταν θέλεις να κάνεις Πρωταθλητισμό, τότε όλα τα τμήματα που σε  supportάρουν πρέπει να είναι τα καλύτερα από τα αντίστοιχα των λοιπόν  ανταγωνιστών σου, ενώ ειδικότερα το ΙΑΤΡΙΚΟ σου επιτελείο, πρέπει να σου δίνει λύσεις εκεί που πραγματικά καίγεσαι ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ (ʼκης, Λύμπε, Σόρε ).

Όλη την εβδομάδα βαρέθηκα από το κρεββάτι να ακούω κ να διαβάζω σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της Ομάδας. Εγώ περιμένω να δώ ΑΝ κ ΤΙ θα πάρουμε τελικά, όχι για να κρίνω μετά εκ του ασφαλούς ώς κλασικός Ελληνα «ξερολίδης »  αλλά γιατί η Ομάδα αν μή τι άλλο,  θέλει φρεσκάρισμα  και αυτό είναι προφανές. Το ξέρει και ο Ντέμης κ ο Ίβιτς και ο «Δον Σέρα». Το είδαμε κ με τον ΟΦΗ όσοι είμασταν στο γήπεδο. Εκεί θυμήθηκα τον γάβρο τα πρώτα χρόνια του Μπάγιεβιτς, που στο CL του έλειπε ο γκολτζής μέσα στην περιοχή, που θα σου κάνει την μισή ευκαιρία = γκόλ και τελικά ήρθε ο απίθανος Σίνισα Γκόγκιτς από το πουθενά κ τους ξελάσπωσε αρκετές φορές.

Δυστυχώς δεν μας βγήκε ο Παντέλος κ ο «Ντέλη». Ολόκληρο ημίχρονο με τον ΟΦΗ, προσπαθήσα να πείσω το Μπάμπη (Καρανούτσος ? είμασταν μαζί στο αεροπλάνο για Βαρκελώνη το 1998 με την ομάδα Μπάσκετ κ από τότε όποτε με δει αρχίζουμε τις υψηλές αναλύσεις....) ότι κ αν ακόμη δεν σκάσει καμιά μεταγραφή κ σηκώσουμε την κούπα, τότε πάλι  το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κρίνει την χρονιά..

Τέλος πάντων μακρυγορώ, βλέπετε μου έλλειψε το threadάκη μας όλες αυτές τις μέρες και όλη η απίθανη παρέα μας. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα έιμαστε αύριο μέσα (ακόμη κ με 38 πυρετό όπως το προηγούμενο Κυριακάτικο απόγευμα). Γιατί έχει δίκιο ο φίλος  trellos21, ότι αύριο με απώλειες του γάβρου κ με άσο στο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, τότε όλα γίνονται.... Να το θυμηθείται, ο βάζελος θα τσιμπήσει βαθμό στο Καραισκάκη .

Για τις 27/01 με βλέπω εκτός Αθηνών, οπότε στην συνάντηση στην μπουτίκ με βλέπω καμιά 500αριά χιλιόμετρα μακριά... Α, μην το ξεχάσω έκλεισα για Παρίσι, άσχετα τι θα κάνουμε εδώ................Who´s next ????

Κ το Παρίσι πρέπει να Κιτρινίσει....

Εμπρος ΑΕΤΕΕΕΕΕΕ

Kauliaris_18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ολοι οι αεκτζηδες ειμαστε μαγκες και ελπιζω να μην χασει κανενας το ματς!!!!!!!!!
εγω το ματς το βλεπω να νικαμε τον ατρομητο 2-0!!!!!!
αν παιξουν καλα.......!
τα λεμε παιδια.........
αεκ funs club filadelfia

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους.

Ο καιρός είναι πολύ καλός.
Η ώρα για παιχνίδι πρωταθλήματος είναι πολύ καλή(16.45).
Το ματς έχει Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α βαθμολογική σημασία.
Ο Ατρόμητος(που ουσιαστικά είναι η πρώην Χαλκηδόνα) μας έχει δημιοργήσει τρομερά προβλήματα κατά το παρελθόν(έχουμε μόνο μια νίκηεναντίο ν του).
Ο βάζελος στραβοπάτησε κ ο γαύρος Θ Α  Χ Α Σ Ε Ι.
Η ομάδα σε έχει ανάγκη γιατί ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα κ έχει ανάγκη την συμπαράσταση σου κ την πίστη σου προς αυτή.

ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ; :tickedoff:
ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; :tickedoff:
ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΘΕΈΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ; :tickedoff:
ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Κ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. :tickedoff:
ΕΣΥ ΑΕΚΤΖΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.
:tickedoff:

[move]Α.Ε.Κ. ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ.[/move]

[size=10pt]-14[/size]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλή τύχη Dark στην ομάδα της καρδιάς μας.Εγώ θα ουρλιάζω από το σπίτι με τη χανούμα μου!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παρτην την μικρη σου χανούμισσα κ έλα.Αν δεν έχεις αμάξι σε παίρνω εγώ ρε.Κανένα πρόβλημα.Όλα τα αδέρφια μαζί ενωμένα.Αν θες δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε πάρω.Πόσο είπαμε είναι η μικρή σου χανούμισσα;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παρτην την μικρη σου χανούμισσα κ έλα.Αν δεν έχεις αμάξι σε παίρνω εγώ ρε.Κανένα πρόβλημα.Όλα τα αδέρφια μαζί ενωμένα.Αν θες δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε πάρω.Πόσο είπαμε είναι η μικρή σου χανούμισσα;
Σήμερα δυστυχώς έχω οικογενειακό τραπέζι,αλλά η φωνή μας θα είναι μαζί σας.Καλι φυσικά 4.45 δρόμο όλοι και η TV στο SUPERSPORT!!!Καλή μας νίκη και όταν έρθεις να γράψεις εντυπώσεις,αδελφέ...
Y.Γ. 3,5 χρονών είναι το χανουμάκι μου...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλια στο χανουμάκι σου.Θα φωνάξουμε κ για σας αδέλφια που δεν μπορείτε να ρθειτε.
Σήμερα η διαφορά θα είναι 3 βαθμούς.
Στις 2/2 θα είναι 0
Στις 29/4 στην Νέα Σμύρνη στις 7 θα είμαστε όλοι εκεί για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα.

[move][size=10pt]Α.Ε.Κ. ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ.[/size][/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αποσυνδέομαι.Πάω για το Ο.Α.Κ.Α.

ΑΕΚΤΖΗ,ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ.Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

[move]Α.Ε.Κ. ΓΕΡΑ-ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ[/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σήμερα κάναμε ΚΟΝΕ με τη νίκη.Μας τα χαλάει λίγο η Τούμπα αλλά...υπομονή.Dark, θέλω εντυπώσεις από την ομάδα..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.115
Πόντοι
12.056
Tα αδελφια απο τον Βορρα...για τα μπαζα..ολο λογια ηταν ολη την βδομαδα...μονο σε μας τρεχαν σαν πουστηδες... :jerking: :jerking:

Ευχαριστουμε αδελφια...και εις αλλα με υγεια.. :uglystupid: :uglystupid:

Η αθηνα θα φταιει παλι  :jerking: :jerking:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Tα αδελφια απο τον Βορρα...για τα μπαζα..ολο λογια ηταν ολη την βδομαδα...μονο σε μας τρεχαν σαν πουστηδες... :jerking: :jerking:

Ευχαριστουμε αδελφια...και εις αλλα με υγεια.. :uglystupid: :uglystupid:

Η αθηνα θα φταιει παλι   :jerking: :jerking:
+1.000.000.000
Μόνο με μας τρέχανε σαν διαολεμένοι.Αλλά τι περιμένεις,10 χρόνια έχουν να τους κερδίσουνε στηνΤούμπα.Νέο Παράρτημα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:jerking: :jerking: :jerking:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Πείτε  τα  ρε  παιδιά.....

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Χαϊδέψτε κι άλλο τα "αδέλφια" σας του Βορρά, φίλοι ΑΕΚτζήδες. Τα ποδαράκια πάντως τα άνοιξαν κανονικά στο γάβρο και έδωσαν κώλο, σαν τη Μάρθα. Δοξάστε τους!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δεν πειράζει ρε παιδιά ,δεν θά είχε  ενδιαφέρον αν χάνανε.Τρίτη στραβή του Sir Takis?Δε λέει,ας κάτσει κανένα μήνα ακόμα... :2funny: :2funny: :2funny:

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ποτέ μην βασίζεσαι στους άλλους για πράγματα που θα έπρεπε να κάνεις μόνος σου. Η ΑΕΚ αν θέλει πρωτάθλημα, θα πρέπει να παίζει καλύτερα (= να μαζεύει σε κάθε έδρα περισσότερους βαθμούς) από τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει πλέον την κατάσταση στα χέρια της...

ΥΓ. Και μεις περιμέναμε δώρο από τον... ʼρη αλλά που.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
:boobies:
Μαγκες απο τωρα αρχιζει το παρτυ με μεγαλο σταθμο με γαυρο - βαζελο και φιεστα στην Ν. Σμυρνη
Παλυ τα Παοκια δωσαν το διπλο ....
Αντε να δουμε με μας ξεσκιζονται ολοι αλλα ειπαμε οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει ποιο δυνατους
ΠΑΑΜΕ ΓΕΡΑ με ΗΡΑ-ΓΑΥΡΟ-ΓΑΛΟΥΣ-ΒΑΖΕΛΟ ;)

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
+1.000.000.000
Μόνο με μας τρέχανε σαν διαολεμένοι.Αλλά τι περιμένεις,10 χρόνια έχουν να τους κερδίσουνε στηνΤούμπα.Νέο Παράρτημα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τι περιμενατε ρε παδια? Ενα καφενειο ειναι ο Μπαοκ...
Επαιξε μπαλα με εμας? Με τον ΠΑΟ? Γιατι να παιξει σημερα?
Για να κατεβει η μπαλα απο τον θεο ο Μιετσελ πρεπει να ψηλωσε 2-3 ποντους...
Απλως επειδει ξερουν οτι με τον ΟΣΦΠ και κατι γεναιους θα χασουν ετσι κι αλλιως, πουλανε τσαμπουκα στην ΑΕΚ & στον Αρη.
Ηταν η ιδια ατμοσφαιρα σημερα με το δικο μας παιχνιδι?
Εβαλαν γκολ & μετα απο 2 λεπτα επαισε:
Μουγκα στην Τουμπα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom