Dark, στο έχω ξαναπεί. Οι μεγάλες ομάδες δεν ασχολούνται με τους άλλους.
Ασχολούνται με τον εαυτό τους.
Για το τι έκανε και τι δεν έκανε ο ΠΑΟΚ, δεν πέφτει λόγος κανενός.
Αν είχατε κερδίσει στην Τούμπα, που θα μπορούσατε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι και η μεγάλη ομάδα τώρα (μέχρι και τα βαζελάκια το ρίξανε το τεμάχιο), ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ τι θα έκανε ο γαύρος. Τώρα που χάσατε, αρχίσατε την γκρίνια.
Τα ίδια σου είχα πει και για την Μίλαν. Αν είχατε κερδίσει στο Βαν ντερ Στοκ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ τις θα γινότανε στο Μιλάνο.
Δεν έχω κακή άποψη για την ΑΕΚ (χανουμάκι είναι και η γυναίκα της ζωής μου...).
Ωστόσο έχω να παρατηρήσω το εξής. Λείπουν 2 πράγματα από την ΑΕΚ για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για τον τίτλο. Παίκτες με αρχίδια.
Παίκτες γιατί, παρόλο που έχουν διαγνωστεί προβλήματα στην ομάδα, δεν έχει κάνει μεταγραφές. Οι διεκδικητές του τίτλου θέλουν να εκθρονίσουν τον γαύρο, αλλά προς το παρόν, αντί να ενισχυθούν αυτοί, ενισχύεται ο πρωταθλητής. Πως θα τα καταφέρετε ρε παιδιά; Με την ομάδα που έχασε από το Χαϊδάρι; Όσο και να ανακατέψει την τράπουλα ο Φερέρ, με Παπασταθόπουλο μπορεί να παίξεις καλή μπάλα, αλλά πρωτάθλημα δεν θα πάρεις...
Αρχίδια χρειάζονται επίσης. Ο πρωταθλητής έχει πάντα ψυχολογικό αβαντάζ σε σχέση με τους διεκδικητές. Ξέρει από τα δύσκολα. Σε έδρες όπως η Τούμπα, δεν ιδρώνει το αυτί του. Εσείς ποιόν μεγάλο παίκτη έχετε που θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του (εκτός ίσως από τον Έμερσον) ; Δεν λέω, παικτούρα ο Νικολάκης, καλός ο Σέζαρ, μαγκάκι ο Μπρούνο αλλά έχουν ζυμωθεί στον πρωταθλητισμό; Μπα... Όταν έρχονται τα κρίσιμα, και η μπάλα ζυγίζει 2 τόνους, κρύβεται ο ένας πίσω από τον άλλο. Το είδαμε και με την ʼντερλεχτ, η οποία μετά το 0-2 του Μιλάνου, όταν και έχασε κάθε ελπίδα, είχε παραδώσει το πνεύμα. Ναι μεν ισοφαρίσατε, μετά κόπων και βασάνων, αλλά μετά τι;
Αντιθέτως ο γαύρος έχει τον Ριβάλντο (μόνο) ο οποίος έχει περισσότερες παραστάσεις στην καριέρα του από την ομάδα της ΑΕΚ ολόκληρη. Χθές έπαιξε όση μπάλα χρειαζόταν για να κερδίσει μόνος του τον ΠΑΟΚ.Έχετε εσείς τέτοιο παίκτη (σε εμπειρία μιλάω, όχι σε τεχνική κατάρτιση); Δεν ξέρω, μπορεί να βγω και ψεύτης. Αλλά δεν πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει ρεαλιστικές δυνατότητες για τίτλο, εκτός και αν της κάνει πολλά δώρα ο γαύρος. Δεν μπορεί να αποδείξει ότι αξίζει το πρωτάθλημα. Και τρεις βαθμούς μπροστά να ήσασταν τα ίδια θα έγραφα.
Αν θέλατε να πάρετε πρωτάθλημα, θα έπρεπε να κάνετε πολύ καλύτερο ξεκίνημα από αυτό. Και να είχατε πάρει ποιοτικότερους παίκτες.