Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο επειδή σε σέβομαι κ σε αγαπάω την συζήτηση περί Μπάγεβιτς δεν την συνεχίζω κ θα ήθελα να τελειώσει εδώ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η Α.Ε.Κ. ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το να διαβασεις ενα αρθρο δεν σημαινει οτι εχεις ιδιετερες σχεσεις με την original (ουτε και εγω εχω παρε δωσε)!!
για μενα ο βατραχος ειναι βατραχος!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μιας και μιλαμε για Βατραχους........χθες εμαθα οτι το καλοκαιρι ο γνωστος βατραχος  θα φοραει τα πρασινα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φτιαξε ενα θρεντακι ποσοι εκτιμουν τον βατραχο σαν ανθρωπο ενδιαφερων θα εχει!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καθαρά προπονητικά, το μοντέλο Μπάγεβιτς έχει πια ξεπεραστεί.Όποια ομάδα στην Ελλάδα πάρει τον Μπάγεβιτς προπονητή ,για μένα θεωρείται οπισθοδρόμηση.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αυτα απο εμενα μαγκες καλο μεσημερι!!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ναι ετσι ακουσα απο πηγη που εμπιστευομαι.
Καλο μεσημερι νικ

Κι ο Μουνιοθ?Στανταρ αυτο?Εγω τον θελω με χιλια παντως τον Ντουσαν!Ψυχρος επαγγελματιας,κρυο αιμα,φασιστακος,πριγκηπας και
βατραχος..τον λατρευω  :smitten:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Κι ο Μουνιοθ?Στανταρ αυτο?Εγω τον θελω με χιλια παντως τον Ντουσαν!Ψυχρος επαγγελματιας,κρυο αιμα,φασιστακος,πριγκηπας και
βατραχος..τον λατρευω  :smitten:
Συγκεκριμενα ακουσα για προσυμφωνο
Το συμβολαιο του μουνιοθ αν δεν κανω λαθος ειναι μεχρι το τελος της σεζον. Τωρα απο κει και περα δεν μπορω να σου πω οτι ειναι και στανταρ. Πιο κοντα σε αυτο θα ειμαστε αν αποτυχει ο Μουνιοθ και δεν παρει τιποτα.
Εγω προσωπικα δεν τον θελω τον Βατραχο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μουνιόθ προσωπικά μου φαίνεται λίγος.Δεν έχει υπομονή κ έχει πάρα πολλά νεύρα,πράγματα που τα μεταδίδει στους παίχτες του ΠΑΟ κ για αυτό φέρνουν τα αποτελέσματα που φέρνουν

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Dark διαφορετικα δεν γινεται!Στον Παο δεν ξερουν ουτε τα βασικα!Θυμαμαι σε ενα αλλο ματς(Καλαμαρια εντος στο κυπελο,νομιζω) οπου κερδιζουμε πλαγιο κοντα στην  αντιπαλη περιοχη.Στη φαση εμπλεκετο ο Μορις και παει να εκτελεσει το πλαγιο.Αυτο λιγο πιο μπροστα στο παγκο μας.Ο Μουνιοθ τα παιρνει στο κρανιο και διαταζει αμεση αλλαγη και να γυρισει ο Μορις πισω στην αμυνα.Αυτο ειναι βασικοτατο,γιατι εαν εκτελεσει το μπακ τοσο ψηλα το πλαγιο και οι αλλοι κανουν ανακτηση της μπαλας,μενεις ξεβρακωτος πισω!Και πολλα αλλα που δειχνουν πως δεν ξερουν ουτε τα βασικα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δεν θα συμφωνήσω ότι είναι λίγος για κόουτς. Πιστεύω περισσότερο ότι δεν είχε ιδέα ότι θα παραλάμβανε καμμένη γη. Πίστεψε και αυτός στο παρελθόν του ΠΑΟ και μάλλον την πάτησε.
Δεν ήρθε προετοιμασμένος για αυτό το χάλι και με το δίκιο του. Που να ξερε ότι θα τους κράζει να μην αφήνουν μπαλιά χαμένη και ότι με το που ακούγεται το πρώτο ομαδικό κράξιμο από την εξέδρα, θα τους κόβονται τα πόδια. Που να ξερε ότι στην άμυνα έχει Κώτσιο, Μόρις, ʼντονσον, Γκούμα και ότι ΟΛΟΙ είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Και το βασικότερο: Ότι πρέπει να δουλέψει τόοοοοσο πολύ στον τομέα της ψυχολογίας.
Μπρος στο να έρθει ο Μπάγεβιτς όμως, προτιμώ να στηρίξω τον Μουνιόθ. Το θεωρώ κωλοτούμπα να έρθει αυτός μπας και πάρουμε πρωτάθλημα. Μπάλα να παίξουμε και να δούμε πάλι μια ισχυρή ομάδα είναι το θέμα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είμαι  35άρης  κι  παρακολουθώ (καλύτερα  να πω  ΠΙΣΤΕΥΩ)  την  ΑΕΚ  από  το  νηπιαγωγείο (1976-77),  με  τα  2  συνεχόμενα  πρωταθλήματα  και  την  ιστορική  πορεία  στους  4  του  ΟΥΕΦΑ  ( με  ΚΠΡ, Ερυθρό  Αστέρα  κλπ). Από  τις  πληροφορίες  που  είχαμε  τότε,  από  τις  λιγοστές  πηγές που  υπήρχαν,  δέος  αισθανόμασταν  για  τα  κατορθώματα  της  ομάδας  του  Τάσου,  του  Βάγκνερ (όχι  του  συνθέτη) και  του ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ. Οι  περισσότεροι  συμμαθητές  τότε  γίναμε  ΑΕΚτζήδες . Τώρα  θα  μου  πείτε τί  κρίση  να  έχουν  οι  5χρονοι. Ο Μπάγεβιτς  έμεινε  μερικά  χρόνια  ακόμα  στην ΑΕΚ  και  μπορέσαμε  να  τον  δούμε,  και  παρά  το  παιδικό  της  ηλικίας  μας  καταλαβαίναμε  πως  όσο  έπαιζε,  ήταν  η  σημαία  της  ΑΕΚ (όπως  έγιναν  αργόρερα  ο  Θωμάς  ο  Μαύρος  και  ο  Στέλιος  ο  Μανωλάς).Επίσης  ο  Μπαγεβιτς ήταν  μεγάλος  σέντερ φορ  ΚΑΙ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΔΕΔΟΜΕΝΑ  (μουντιάλ  με  την  Εθνική  Γιουγκοσλαβίας,  με  μπόλικα  γκολ  και  συμπαίκτες  ιερά  τέρατα),  πολύ  δυνατός  και  παιχταράς.
Όλοι  οι  υποψήφιοι  της  ψηφοφορίας  ήταν  σημαντικοί  παίχτες  για  την  αγαπημένη  μας,  ο  καθένας  με  το  δικό  του  στυλ  και  τη  δική  του  προσφορά (και  ο  κόμης  και  ο  Χόκαν, και  ο τεχνιταράς  Οκόνσκι)  αλλά  κανένας,  πλην  ίσως  του  Τόνι,  δεν  μπορεί  να  θεωρηθεί  σημαία  της  ομάδας.
Ανεξάρτητα  από  την  ανθρώπινη  υπόσταση  του  πρίγκηπα (ή  βάτραχου  αν  προτιμάτε,  δεν  είμαι  Μπαγεβιτσικός)  πιστεύω  πως  ήταν  ο  καλύτερος  ξένος  που  είχε  ποτέ  η  Ένωση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό μεσημέρι στα αδέλφια,στους ''εχθρούς'' κ στους μάγειρες.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ηρθα παλι!!!
πολλες ''συμπαθειες'' βλεπω για τον βατραχο!!!
α ρε dark οποτε ανοιγεις θεμα γινετε...........

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ναι ετσι ακουσα απο πηγη που εμπιστευομαι.
Καλο μεσημερι νικ

νομιζω οτι θα υπαρχουν αρκετες αντιδρασεις!!!
αλλα αμα τον αφησουν θα κανει δουλεια γιατι ο παο εχει πολυ καλους μικρους παιχτες!!
θα γινει το φοβερο να τον βριζουν και οι τρεις του ποκ!!!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Βα-βα-βατραχος!Μονο η λυσσα του Μπαγεβιτς να εκδικηθει οσους επωφεληθηκαν απ'αυτον και τον βριζουν ΑΧΑΡΙΣΤΑ(κυριως Ολυμπιακοι,εσεις πια τον εχετε ξεπερασει τον "ερωτα",νομιζω)αρκει για να πετυχει.Και ναι το υλικο ειναι οτι πρεπει για "ομαδα Μπαγεβιτς",με ενα ξεσκαρταρισμα βεβαια.Βα-βα-βατραχος!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες.Μια φορά ΠΡΟΔΟΤΗΣ,μια ζωή ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!! :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom