Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα ξαδέλφια.. τους πατήσαμε τους βάζελους.. σειρά των γάβρων την Κυριακή..

αυτούς λέμε μετά το πάτημα να τους ρίξουμε και λίγο ξύλο.. έτσι για να πάρει μπροστά όσο IQ διαθέτουν.. χεχεχεχε...

μπράβο και στους παγουράδες για το πάτημα των γαύρων.. πραγματικός αγιαξ ο ΠΑΣ....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είσαι αδελφός ''εχθρός''.Απαράδεκτοι οι Μπαοκάρες με Νίνη χθες.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο νινης παντος μαγκακος!!!δεν μασαγε με τιποτα αν συνεχισει ετσι θα παιξει καλη μπαλα!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καταδικάζω τα γεγονότα.. μαλάκες υπάρχουν παντού (μπορώ να πω ότι περισσεύουν και για εξαγωγή τόσο πολλοί που μπορούμε να το ανακηρύξουμε εθνικό προιόν)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το πρόγραμμα του Σ/Κ της superleauge

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2007
Ωρα Αγώνας Διαιτητής / Γήπεδο
16:45  Σκόντα Ξάνθη-Παναθηναϊκός  16:45

19:00  Αρης-Αιγάλεω  19:00

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2007
15:00  Λάρισα-Κέρκυρα  15:00

15:00  Απόλλων Καλαμαριάς-Ιωνικός  15:00

15:00  Πανιώνιος-Εργοτέλης  15:00

16:45  ΑΕΚ-Ατρόμητος Αθηνών  16:45

16:45  ΟΦΗ-Ηρακλής  16:45

19:00  ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός  19:00

Θα παίξει το μάτι μας στην τηλεόραση το Σ/Κ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Που είναι ο διαιτητής και το γήπεδο στους αγώνες ρε???????????? ;)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
καλημέρα ξαδέλφια.. τους πατήσαμε τους βάζελους.. σειρά των γάβρων την Κυριακή..

αυτούς λέμε μετά το πάτημα να τους ρίξουμε και λίγο ξύλο.. έτσι για να πάρει μπροστά όσο IQ διαθέτουν.. χεχεχεχε...

μπράβο και στους παγουράδες για το πάτημα των γαύρων.. πραγματικός αγιαξ ο ΠΑΣ....
Teras δεν ξέρω αν μπορώ να ασπαστώ την αισιοδοξία σου. Χθες μας έβλεπα στο δεύτερο ημίχρονο και σταμάτησα να παρακολουθώ, καθόμουν και διάβαζα bourdela.com ακούγοντας μόνο τον ήχο από την τηλεόραση.
Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τρεις νίκες σε τέσσερα ντέρμπι. Πότε το έχουμε ξανακάνει αυτό; Από την άλλη θα μου πεις ότι ο γαύρος είναι πεθαμένος. Ε, αυτό φοβάμαι και εγώ. Οτι θα έρθουν για να νικήσουν με κάθε τρόπο, ότι και αν σημαίνει αυτό για την αγωνιστική τους συμπεριφορα και τη διαιτησία. Τι να πω, μακάρι να δικαιωθείς, αλλά εγώ είδα να βγάινει ο Ζαγοράκης και να καταρρέει η ομάδα, να μην έχει αντοχές και σθένος να επιμείνει.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε ξάδελφε πολύ τηλεόραση ( :jerking:) βλέπεις χεχεχεχε... πήγαινε και κανένα κινηματογράφο ( :knockinb:)

(παραφθορά από ένα παλιό ανέκδοτο)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Teras δεν ξέρω αν μπορώ να ασπαστώ την αισιοδοξία σου. Χθες μας έβλεπα στο δεύτερο ημίχρονο και σταμάτησα να παρακολουθώ, καθόμουν και διάβαζα bourdela.com ακούγοντας μόνο τον ήχο από την τηλεόραση.
Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τρεις νίκες σε τέσσερα ντέρμπι. Πότε το έχουμε ξανακάνει αυτό; Από την άλλη θα μου πεις ότι ο γαύρος είναι πεθαμένος. Ε, αυτό φοβάμαι και εγώ. Οτι θα έρθουν για να νικήσουν με κάθε τρόπο, ότι και αν σημαίνει αυτό για την αγωνιστική τους συμπεριφορα και τη διαιτησία. Τι να πω, μακάρι να δικαιωθείς, αλλά εγώ είδα να βγάινει ο Ζαγοράκης και να καταρρέει η ομάδα, να μην έχει αντοχές και σθένος να επιμείνει.

μεγάλε δες την ζωή αισιόδοξα.. μην σκοτώνεις την ελπίδα.. εξάλλου

"ο ελπίζων χαίρων, ο αποθνήσκων χέζων"

πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.. (με λίγο τύχη και πολύ μυαλό και τσαμπουκά)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Που είναι ο διαιτητής και το γήπεδο στους αγώνες ρε???????????? ;)

Δεν έκανα καλό copy-paste

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Eπεισοδιακή ήταν η διαδρομή της αποστολής του Παναθηναϊκού από το γήπεδο της Tούμπας προς το αεροδρόμιο «Mακεδονία». Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από την Tούμπα, το πούλμαν των «πρασίνων» δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του πέταξαν πέτρες σπάζοντας δύο τζάμια.

Aπό τα θραύσματα των τζαμιών τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο ο επιμελητής του Παναθηναϊκού, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Oπως είναι φυσικό το σοκ για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων» ήταν πολύ μεγάλο, ενώ, παρότι υπήρχε αστυνομική συνοδεία, δεν μπόρεσε να αποτρέψει την επίθεση προς το πούλμαν του Παναθηναϊκού. H αποστολή έφτασε με μικρή καθυστέρηση στο αεροδρόμιο, φτάνοντας στην Aθήνα λίγο μετά τις 11.15 μ.μ.

απο τo
στη ρεβανς θα εχουμε μια απο τα ιδια......

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα ελεγα σαβεβσκι διοτι τον βατραχο δεν τον ειδα να παιζει!!!
αλλα και να τον εβλεπα.....παλι σαβεβσκι θα ελεγα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε Νικόλα τουλάχιστον σεβασμό στην ιστορία μας.Ο Μπάγεβιτς δεν παύει να ήταν ο Μπάγεβιτς που μας έδωσε τίτλους ως παίχτης κ ως προπονητής.Τουλάχιστον από σένα περιμένω κάτι λιγότερο θερμοκέφαλο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
φιλε εδω θα με βρεις αντιθετο με τα χιλια!!!!!!
οταν επεστρεψε ο βατραχος δεν τον εβρισα ουτε μια φορα ΚΑΜΙΑ!!!!
αλλα με την ολη σταση του τελικα απεδειξε οτι δεν αξιζε για μας!!
πολυ καλος στην δουλεια του αλλα στον θειο κατεβασε τα παντελονια του δυο φορες!!
εφυγε απο την ΑΕΚΑΡΑ μας ενω ελεγε οτι αμα παρουμε το κυπελο θα εμενε(με απολλωνα 7-0)
οταν πηγε στον γαυρο ηθελε να παρει ολη την αεκ(πηρε τελικα σαμπα και αλεξανδρη)!!!
ξαναγυρισε στην ΑΕΚ και αντι να μιλησει ξεκαθαρα τι ειχε γινει μουγκα!!!!!και βεβαια επιστροφη παλι στο γαυρο και δευτερη φορα τον ξεφτιλισε (καλα του εκανε)ο κοκκαλης

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O Αλεξανδρής είχε φύγει για γαύρο πολύ πιο πριν απο τον Μπάγεβιτς.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ετοιμαζε το εδαφος μαγκα!!!!
μπες στο site της original και επελεξε το club γαλατσι και διαβασε το θεμα traitor!!! ισως αλαξει λιγο η γνωμη σου!!
γιανακοπουλο και τζορτζεβιτς τους ειχαν προτεινει στην ΑΕΚ  και ο βατραχος τους απεριψε.
το καλοκαιρι βεβαια τους πειρε στο λιμανι!!
φιλαρακο οταν ενας ολοκληρος κοσμος σε λατρευει δεν ξηγιεσε πουστικα!!
μην το παιζεις ΑΕΚΑΡΑ βγες και πες μαγκες δινει περισοτερα ο κοκκαλης δεν γουσταρω αλλο γεια σας!
αντρικα πραγματα!!αλλα αμα εισε βατραχος που να βρεις την ανδρεια!!!
αντε φορτωσα μεσημεριατικα!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν είχα πάρε - δώσε κ ούτε θα έχω με την ORIGINAL ποτέ.   :cool2:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Νικόλα τουλάχιστον σεβασμό στην ιστορία μας.Ο Μπάγεβιτς δεν παύει να ήταν ο Μπάγεβιτς που μας έδωσε τίτλους ως παίχτης κ ως προπονητής.Τουλάχιστον από σένα περιμένω κάτι λιγότερο θερμοκέφαλο.

ο σεβασμος κατακτιετε δεν ΧΑΡΙΖΕΤΕ
τον βατραχο τον λατρευαμε ολοι μας αλλα στον θειο κατεβασε τα παντελονια!!
dark!!παιζαμε καθαρη δευτερα στην κρητη ΑΕΚ-οσφπ(ειχαμε τιμωρια  1-2 χασαμε)και υπηρχαν φημες οτι θα γυρισει εγω ημουν υπερ να γυρισει γιατι πιστευα οτι θα διορθωνε το λαθος του και το ελεγα στην original μεχρι που ηρθα στα χερια με καποιους που δεν τον θελανε.
ηρθε βεβαια με τις γνωστες συνεπειες
αντε παλιοπ....ρα βατραχε στην σερβια!!
πο ρε πουστη μου παλι στον ψυχολογο πρεπει να παω!!
ακους εκει ιστορια ο βατραχος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom