Επισκέπτης
όχι τα καλά στέκια δεν είναι εκεί είναι πολύ ποιο πέρα.Όπου κέντρο για τον Αρίωνα σε ελέυθερη μετάφραση σημαίνει Πλατεία Βάθης.
Έλα να μάθεις στην πλατεία Βάθης που λέγε κ ο ΄΄Σωτήρης΄΄
όχι τα καλά στέκια δεν είναι εκεί είναι πολύ ποιο πέρα.Όπου κέντρο για τον Αρίωνα σε ελέυθερη μετάφραση σημαίνει Πλατεία Βάθης.
Έλα να μάθεις στην πλατεία Βάθης που λέγε κ ο ΄΄Σωτήρης΄΄
Γιτί θα σε μαλώσω εγώ... ωραία και η Καστοριά αλλά πολύ πιο μικρή πόλη!Ωραία τα Γιάννενα αλλά πιο πολύ μου αρέσει η Καστοριά, sorry bull
Δεν υπάρχουν άντρες στα Γιάννενα!Το είχα καταλάβει ταυρούλη!τα γιαννενα ειναι λες και κατοικουνται μονο απο γυναικες.
Δεν υπάρχουν άντρες στα Γιάννενα!Το είχα καταλάβει ταυρούλη!
Καλά αν θες,έλα να μου κάνεις ένα γλειφομούνιΔεν υπάρχουν άντρες στα Γιάννενα!Το είχα καταλάβει ταυρούλη!
στην πλατεία Βάθης περνάω για α) πληροφορίες β)το πρακτορείο που παίζω στοίχημα και γ) καταστήματα που ψωνίζω για την εργασία μου ορισμένα πράγματα.καλά Αρίων πρέπει να σαι ο πρωθυπουργός της Βάθης.Αλήθεια μια κ έπαισατην πλατεία τι έγινε το γνωστό ΄΄tsouli΄΄ της πλατείας Βάθης;;;;
Ο Κούφιας δεν είναι Γιαννιώτης ρε παπάρα δικός σας είναιΜα πώς δεν έχει άντρες;;;
Εκεί δεν κατοικοεδρεύει Ο Κούγιας-ο μέγιστος άντρας-που δείχνει τον ανδρισμό του δέρνωντας κατά καιρούς άλλους άντρες όπως π.χ. τον Βαλλιανάτο;;;;;
Αλλα τι λέω τώρα.κα΄τσε μην τυχόν κ μπαίνει στο bourdela o γνωστός-άφθαστος ποινικολόγος κ μου χώσει καμμιά μηνυσάουα
στην πλατεία Βάθης περνάω για α) πληροφορίες β)το πρακτορείο που παίζω στοίχημα και γ) καταστήματα που ψωνίζω για την εργασία μου ορισμένα πράγματα.
τα στέκια είναι αλλού.
Ο Κούφιας δεν είναι Γιαννιώτης ρε παπάρα δικός σας είναι
περαστικός είναι από εδώ...
Από το Κιάτο είναι ο Κούγιας...αλλά προτίμησε μια πόλη που θα τον εκφράζει...μια πόλη στην οποία δεν υπάρχουν άντρες!Ο Κούφιας δεν είναι Γιαννιώτης ρε παπάρα δικός σας είναι
περαστικός είναι από εδώ...
Το thread μας έχει πάρει φωτιά σήμερα!!!Έχουμε σύναξη μέσω ...internet!
μονο το κρασι και τα κοψιδια λειπουν ναυαρχε.μεχρι και οι ρουλετες εχουν παγωσει και δε γυριζουν.Το thread μας έχει πάρει φωτιά σήμερα!!!Έχουμε σύναξη μέσω ...internet!
για πληροφορίες περί Ρωσοβουλγαρίδων γυναικών από τους συνδέσμους μου.Τι πληροφορίες ρε μάπα;;;
Δοσίλογος των Γερμανών του 40 είσαι;;;
Κάτι σαν τον Αρέμη Μάτσα;;;;
Από το Κιάτο είναι ο Κούγιας...αλλά προτίμησε μια πόλη που θα τον εκφράζει...μια πόλη στην οποία δεν υπάρχουν άντρες!
Που μας κάνει ότι θέλει ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ...???για πες...Φαντάσου δηλαδή να μην ήταν περαστικός.
Άσε μας μωρε,που σας κάνει ότι θελει.
Γιαπολλά χρόνια θα τον βλέπετε ακόμα
και έχει μεγαλώσει στην Πετρούπολη.Από το Κιάτο είναι ο Κούγιας...αλλά προτίμησε μια πόλη που θα τον εκφράζει...μια πόλη στην οποία δεν υπάρχουν άντρες!
σας έβαλε και τοποτηρητή τον γνωστό διασκεδαστεί του 94,6Που μας κάνει ότι θέλει ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ...???για πες...