Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ερχομουν πιο παλια για δουλεια πανω αλλα δεν ειχα πετυχει ποτε χιονι.αυτες οι ταβερνες εκει στο περαμα ειναι ολα τα λεφτα.
Τα τελευταία 10 χρόνια είναι η δεύτερη φορά που έκανε τέτοιο καιρό!!!την προηγούμενη φορά ήταν το 2005 όπου ο χιονιάς μας έπιασε αδιάβαστους...ήμουν στο γήπεδο(έπαιζε ο ΠΑΣ)και το έστρωσε σε 10' αποκλειστήκαμε μέσα στο κέντρο της πόλης,έκανα 3 ώρες για να καταφέρω να φτάσω σπίτι μου :o...όσο για τις ταβέρνες σε κάθε γειτονιά της πόλης θα βρεις απίστευτα ταβερνάκια :dancing: Αnyway...το ματς με την Ξάνθη είμαι περίεργος να δω πότε θα γίνει :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα τελευταία 10 χρόνια είναι η δεύτερη φορά που έκανε τέτοιο καιρό!!!την προηγούμενη φορά ήταν το 2005 όπου ο χιονιάς μας έπιασε αδιάβαστους...ήμουν στο γήπεδο(έπαιζε ο ΠΑΣ)και το έστρωσε σε 10' αποκλειστήκαμε μέσα στο κέντρο της πόλης,έκανα 3 ώρες για να καταφέρω να φτάσω σπίτι μου :o...όσο για τις ταβέρνες σε κάθε γειτονιά της πόλης θα βρεις απίστευτα ταβερνάκια :dancing: Αnyway...το ματς με την Ξάνθη είμαι περίεργος να δω πότε θα γίνει :think:
Πας και γήπεδο μωρή λούγκρα???
Κιάσσος οεο... :dancing:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αγγλια θα γινουμε θα παιζουμε τρια ματς τη βδομαδα.εχω παει καιγω σε ματς του ΠΑΣ και μαλιστα με εμας.πριν δυο χρονια που παιξαμε για το κυπελλο και ειχαμε κερδισει 0-3.εμενα στο παλαντιουμ πολυ κοντα στο γηπεδο.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Πας και γήπεδο μωρή λούγκρα???
Κιάσσος οεο... :dancing:
Τι είμαι σαν κι εσένα γιοτάς???που κάθεσαι στον καναπέ και τρώς ξηρούς καρπούς...??? :2funny:

Το άλλο το μπαστόπιασμα γιατί το πιάνεις στο στόμα σου για να με πιάσουν τα denoirια μου??? :knuppel: :knuppel: :knuppel:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
gatto τι το εκανες το μαρακι?ειδες η ντιανα χθες?συνεπεστατη παρα τον χιονια. :boobies:  :boobies:  :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
gatto τι το εκανες το μαρακι?ειδες η ντιανα χθες?συνεπεστατη παρα τον χιονια. :boobies:  :boobies:  :boobies:
Ναι μας ζέστανε λίγο το μωρό! :boobies:
Ο Γιώργαρος τα έχωνε στον Κόκκαλη και στον Βαρούχα!Καλά αυτό το γλυφτρόνι βγήκε και είπε ότι ήταν πέναλτυ του Ολυμπιακού???? :headbang:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
αγγλια θα γινουμε θα παιζουμε τρια ματς τη βδομαδα.εχω παει καιγω σε ματς του ΠΑΣ και μαλιστα με εμας.πριν δυο χρονια που παιξαμε για το κυπελλο και ειχαμε κερδισει 0-3.εμενα στο παλαντιουμ πολυ κοντα στο γηπεδο.
Ωραίο ματς θυμήθηκες αδερφέ... :2funny:με τον ακατανόμαστο να παροτρύνει τον κόσμο να φύγει από το γήπεδο στο 30' γιατί μας έσφαξε και καλά η διαιτησία :uglystupid:φυσικά πλην 50 ηλιθίων οι υπόλοιποι τον γράψαμε στα πελέ μας :rockon:γιατί με τόσες σφαγές που έχουμε υποστεί,ξέρουμε καλά πότε όντως μας σφάζει η διαιτησία και πότε όχι...δεν είμαστε πρόβατα :uglystupid:
να και μια φώτο απ'τον αγώνα...να θυμίσω ότι ο ΠΑΣ έπαιζε στη Γ' τότε...!

Συνημμένα

• PAS-AEK.jpg
    PAS-AEK.jpg
    199,4 KB · Εμφανίσεις: 26

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ωραίο ματς θυμήθηκες αδερφέ... :2funny:με τον ακατανόμαστο να παροτρύνει τον κόσμο να φύγει από το γήπεδο στο 30' γιατί μας έσφαξε και καλά η διαιτησία :uglystupid:φυσικά πλην 50 ηλιθίων οι υπόλοιποι τον γράψαμε στα πελέ μας :rockon:γιατί με τόσες σφαγές που έχουμε υποστεί,ξέρουμε καλά πότε όντως μας σφάζει η διαιτησία και πότε όχι...δεν είμαστε πρόβατα :uglystupid:
να και μια φώτο απ'τον αγώνα...αν θυμίσω ότι ο ΠΑΣ έπαιζε στη Γ' τότε...!
ναι τα θυμαμαι αυτα που λες.νομιζω ειχε βαλει και γκολ ο παπασταθοπουλος ο οποιος τοτε ηταν παντελως αγνωστος.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ναι μας ζέστανε λίγο το μωρό! :boobies:
Ο Γιώργαρος τα έχωνε στον Κόκκαλη και στον Βαρούχα!Καλά αυτό το γλυφτρόνι βγήκε και είπε ότι ήταν πέναλτυ του Ολυμπιακού???? :headbang:
τι περιμενες απτον βαρουχα? :headbang:βγηκαν μερικοι αεκτζηδες χθες και μιλησαν ωραια.

Επισκέπτης
Ο Κωστής πως και δεν ήταν στην Αθλητική κυριακή?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εχουμε και συνδεσμο πανω ε?.εκει πισω απτα δικαστηρια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως το χιόνι μας έφερε όλους πιο κοντά.
Πρωινούς,απογευματινούς,νυχτόβιους κ τον Αρίωνα.
Αφού είναι κ ο requiem ΕΔΩ είμαστε τότε ΟΛΟΙ ΕΔΩ

Αυτός ο LEFTY που έχει χαθεί;
Κράταγε την μεταμεσονύχτια βάρδια

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εχουμε και συνδεσμο πανω ε?.εκει πισω απτα δικαστηρια.
Ναι,έχω κι ένα κολλητό οριτζιναλίστα...αρρώστεια σου λέω,μεγάλο τρελοκομείο :grin:
Λίγα λόγια για τον Βαρούχααααααααααα
Καλημέρα ΣΚΟΤΕΙΝΕ...μπάρμπα τον έχεις τον Βαρούχα..??? :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι,έχω κι ένα κολλητό οριτζιναλίστα...αρρώστεια σου λέω,μεγάλο τρελοκομείο :grin:Καλημέρα ΣΚΟΤΕΙΝΕ...μπάρμπα τον έχεις τον Βαρούχα..??? :grin:

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom