Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΑΕΚΑΡΑ σε χιονια και βροχες!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σκλάβε,την άλλη βδομάδα θα πάμε στο μπάσκετ με Πανιώνιο;
ΠΡΕΠΕΙ και αξίζουν να πάμε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.100
Πόντοι
12.056
Καλημεραααααααα...ολοι σπιτι σημερααααα    :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και συγχαρητήρια στοθς βάζελους για τη μεγάλη χθεσινή τους νίκη.Εδειξαν ποιος κ φέτς θα είναι το αφεντικό στο μπάσκετ.Έτσι είναι,όταν δεν μετράς το χρήμα κ δεν σε νοιάζει να το σπαταλάς αβέρτα γαμάς κ δέρνεις.

Βέβαια η ΑΡΡΩΣΤΙΑ έχει ανέβει πολύ κ βλέπω να τους απειλούμε να τους πάρουμε τα ηνία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Παναθηναϊκός είναι μακριά ακόμα από τις άλλες ομάδες. Το θέμα είναι πως εγώ περιμένω τα play-off. Φυσιολογικά εκεί θα έχει αρχίσει λιγάκι να μπαίνει η φιλοσοφία του Γιαννάκη στην ομάδα. Αλλά και φέτος ο Ολυμπιακός το ίδιο πρόβλημα έχει. Λέγεται play-maker.
Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μαζευόμαστε σιγά-σιγά βλέπω.
Μιας κ δεν πήγαμε στις δουλειές μας,δεν μαζευόμαστε να ανεβούμε στο βουνό για κρασί κ τσίπουρο κ ανα αμολύσουμε το Ναύαρχο να πάει να βγάλει κανά μεροκάμματο;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
454
Πόντοι
36
Καλημέρα φίλοι!

Όχι δουλειά σήμερα. Ουσιαστικά αποκλεισμός. Όπως τη βλέπω τη φάση μπορεί και αύριο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.100
Πόντοι
12.056
Εγω ειμαι μεσα...βαζω αλυσιδες στο cayenne και ερχομαι να σας φορτωσω  :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Ποιο το Αβέρωφ;
Πρόεκειται να το βγάλετε πάλι στην δράση;
:) :).Όπως καταλαβαίνεις ένας Ναύαρχος δεν πάει στη δουλειά κάθε μέρα οπότε βρίσκει την ευκαιρία και επιθεωρεί το Στόλο.Και δεν είναι μόνο ο "Αβέρωφ" εκεί είναι και το "Βέλος",άσχετε ναύτη.....
καλημέρα αδέλφια
Καλήμέρα αποκλεισμένε αδερφέ...
Μαζευόμαστε σιγά-σιγά βλέπω.
Μιας κ δεν πήγαμε στις δουλειές μας,δεν μαζευόμαστε να ανεβούμε στο βουνό για κρασί κ τσίπουρο κ ανα αμολύσουμε το Ναύαρχο να πάει να βγάλει κανά μεροκάμματο;
Μέσαααααααααααααααα!!!!!!
Εγω ειμαι μεσα...βαζω αλυσιδες στο cayenne και ερχομαι να σας φορτωσω  :dancing: :dancing:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάρτε με και μένα ρεεεεεε,τρέμουν τα χέρια μου!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βουμ,βουμ,βουουοουομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....το Αλτέκι :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

Επισκέπτης
:) :).Όπως καταλαβαίνεις ένας Ναύαρχος δεν πάει στη δουλειά κάθε μέρα οπότε βρίσκει την ευκαιρία και επιθεωρεί το Στόλο.Και δεν είναι μόνο ο "Αβέρωφ" εκεί είναι και το "Βέλος",άσχετε ναύτη.....Καλήμέρα αποκλεισμένε αδερφέ... Μέσαααααααααααααααα!!!!!!Πάρτε με και μένα ρεεεεεε,τρέμουν τα χέρια μου!!!!!!!!!!
άστα ναύαρχε καμιά παράνομη μπαρμπουτιέρα έχεις ανακαλύψει εκεί κοντά και την βάφτισες επιθεώρηση στόλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom