Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι,έχω κι ένα κολλητό οριτζιναλίστα...αρρώστεια σου λέω,μεγάλο τρελοκομείο :grin:Καλημέρα ΣΚΟΤΕΙΝΕ...μπάρμπα τον έχεις τον Βαρούχα..??? :grin:
εκεί κοντά πίνω και τον καφέ μου όταν έρχομαι εκεί για δουλειά σε ένα καφέ που το όνομα του έχει σχέση με τα δικαστήρια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η αδερφή ,η παλιοκαριόλα,η λούγκρα του Περιστερίου που είναι;
Χύνει πάνω στην μούρη των φίλων του των γάυρων κ δη του ποδολάγνου; :grin: :grin: :grin: :grin:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως το χιόνι μας έφερε όλους πιο κοντά.
Πρωινούς,απογευματινούς,νυχτόβιους κ τον Αρίωνα.
Αφού είναι κ ο requiem ΕΔΩ είμαστε τότε ΟΛΟΙ ΕΔΩ

Αυτός ο LEFTY που έχει χαθεί;
Κράταγε την μεταμεσονύχτια βάρδια
καλημερα αδερφε.ειδαμε ασπρη μερα.μονο ο dfwk λειπει.θα βαραει καμμια σκοπια στο κψμ τωρα. :2funny:  :2funny:
Έτσι έτσι, πες τους τα.
Υπάρχει άλλος με τόσο αλάνθαστη κρίση??  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
προφεσορας. :jerking:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ρε Σκοτεινε πως εφτασες στην δουλεια????
καλα το συνθημα που θα παιζει τους επωμενους μηνες στο στελνω σε πμ για να μην αρχισουν και φωναζουν οι γαβροι
καλη σου ημερα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλημέρα χανούμιααααααααα........ΕΔΏ ΕΙΜΑΙ..ωραίο πράγμα ο αποκλεισμός..[στο σπίτι όχι απο το ΟΥΕΦΑ.. :cheesy: :cheesy:]..θα πλακώσω τα τσίπρα και τα λουκάνικα μου φαίνεται.....και ο π...ο αρίωνας δεν μας στελνει καμμια να μας ζεστάνει... :2funny: :2funny: ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ?......

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΝΑΝΑ...ΑΝΤΕ Η ΤΗΝ ΦΡΟΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕ....ΚΡΥΩΝΩ...

Επισκέπτης
καλημέρα χανούμιααααααααα........ΕΔΏ ΕΙΜΑΙ..ωραίο πράγμα ο αποκλεισμός..[στο σπίτι όχι απο το ΟΥΕΦΑ.. :cheesy: :cheesy:]..θα πλακώσω τα τσίπρα και τα λουκάνικα μου φαίνεται.....και ο π...ο αρίωνας δεν μας στελνει καμμια να μας ζεστάνει... :2funny: :2funny: ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ?......

σκέφτομαι να την κάνω προς κέντρο να δω τι παίζει είχα κανονίσει για κάποιο ραντεβού για μερικές βότκες με τον ανάλογο γυναικείο πληθυσμό αλλά να σιγουρευτώ πρώτα ότι λόγο καιρού έφτασαν και αυτές εκεί στο γνωστό στέκι.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
η κάτω στον Μώλο στο μαγαζί ενός φίλου μου που συχνάζει όλη η μουνοθύελα.
Ασε τους γρίφους και λέγε ρε Αρίωνα... >:(το χειμώνα μουνοθύελα έχει στη Σύγκλητο,στο ΕΚΒUS,Βαccara,La Suite και λοιπές δυνάμεις της πλατείας... ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε Σκοτεινε πως εφτασες στην δουλεια????
καλα το συνθημα που θα παιζει τους επωμενους μηνες στο στελνω σε πμ για να μην αρχισουν και φωναζουν οι γαβροι
καλη σου ημερα

το διάβασα.Και μου δωσαν 7 εκ.ΕΥΡΩ για το παλτό...τουλάχιστον όχι κ για 7 εκ.
Πάντως οι γάυροι δεν πείθονται-ούτε καν οι δημοσιογραφίσκοι-υπάλληλοι του Κρόκους που τους άκουσα στο καφροκάναλό τους

Επισκέπτης
Ωραία τα Γιάννενα αλλά πιο πολύ μου αρέσει η Καστοριά, sorry bull  :grin:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

μην ανυσηχεις θα ερθει και ο αλλος αποκλεισμος. :2funny:  :2funny:  :2funny:
φερε πισω το φλουρι ρεεεεε.  :ak: :ak:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σκέφτομαι να την κάνω προς κέντρο να δω τι παίζει είχα κανονίσει για κάποιο ραντεβού για μερικές βότκες με τον ανάλογο γυναικείο πληθυσμό αλλά να σιγουρευτώ πρώτα ότι λόγο καιρού έφτασαν και αυτές εκεί στο γνωστό στέκι.

Όπου κέντρο για τον Αρίωνα σε ελέυθερη μετάφραση σημαίνει Πλατεία Βάθης.

Έλα να μάθεις στην πλατεία Βάθης που λέγε κ ο ΄΄Σωτήρης΄΄

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όσο για το αν πήγα δουλεία ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πώς όχι-αλλά καλύτερα να πήγαινα γιατί με έχει ξεζουμήσει η Νανά :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε....δεν τις φέρνεις εδώ σπίτι που είναι πιο ζεστά...να ιδρώσουμε λίγο βρε παιδί μου..να καούν οι περιττές θερμίδες.... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Επισκέπτης
όπως κατεβαίνουνε για τον Μώλο είναι δεξιά αυτό το καφέ. μετά ποιο κάτω αριστερά καμιά 150ριά μέτρα πριν τον πλάτανο έχει ένα εστιατόριο με πέτρινη επένδυση έξω έχει ωραία βραστά εκεί ( πατσά μοσχαροκεφαλή κλπ.) αλλά και φαγητά και καλό τσίπουρο.
και μετά στον Μώλο με τα πιπίνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom