DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Που μας κάνει ότι θέλει ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ...???για πες...
Σκάσε ΄΄αντρα΄΄....
Που μας κάνει ότι θέλει ρε ΣΚΟΤΕΙΝΕ...???για πες...
εγώ ήδη χτυπάω ένα κρασάκι..........
΅μονο το κρασι και τα κοψιδια λειπουν ναυαρχε.μεχρι και οι ρουλετες εχουν παγωσει και δε γυριζουν.
έβαλα την γυναίκα μου και φτιάχνει μια φασουλάδα θα ανοίξω και ένα κουτί με παστές σαρδέλες Μυτιλήνης και από ποτό έχω γύρω στα 7 διαφορετικά μπουκάλια τσίπουρο και θα διαλέξω ένα από αυτά και μετά θα την κάνω για κάτω.΅
Εδώ σιγοβράζει η κοτόσουπα και εγώ κάνω practice με μία ...ρουλέτα παιχνίδι!!!!!!!!!!!
ΟΟΟΥΥΥΥΙΙΙΙΙ...τι είπε ο τζές τώρα...Βαλλιανάτος....
Κούγιας...
Μπάμπης ΄΄the entertainment΄΄ Χριστόγλου...
BULL....
oλοι οι άντρες δηλαδή...
Σιγά τον τοποτηρητή... τη γλάστρα παριστάνει ο μακάκας!!!σας έβαλε και τοποτηρητή τον γνωστό διασκεδαστεί του 94,6
ετσι για να μη χανεις και τη φορμα σου τωρα που ειναι κλειστα πανω.΅
Εδώ σιγοβράζει η κοτόσουπα και εγώ κάνω practice με μία ...ρουλέτα παιχνίδι!!!!!!!!!!!
τι νούμερο και αυτός ο μακάκας έχει δυο κωλομάγαζα και μπήκε στον 94,6 και το παίζει ο Μικρούτσικος του αθλητικού ραδιοφώνου.ΟΟΟΥΥΥΥΙΙΙΙΙ...τι είπε ο τζές τώρα...
με κατατάσεις στην ίδια κατηγορία με τον ακατανόμαστο,το αρχιλαμόγιο τον Μπάμπη και πεορουφήχτρα????
Ο παπαρίδης ο πράκτορας του Κρόκους σ'έβαλε να λασπολογίσεις εναντίον μου,πουλημένο τομάρι
Σιγά τον τοποτηρητή... τη γλάστρα παριστάνει ο μακάκας!!!
να σκάσω εεε???καλααααααα....Σκάσε ΄΄αντρα΄΄....
Σκάσε εσύ ρε γκασμά, που θα πιάσεις τα Γιάννενα στο στόμα σου παλιολεσβίαΚαι ο πεορουφήχτρας Γιαννιώτης είναι???
Τι αντρούπολη είναι αυτή!!!
έβαλα την γυναίκα μου και φτιάχνει μια φασουλάδα θα ανοίξω και ένα κουτί με παστές σαρδέλες Μυτιλήνης και από ποτό έχω γύρω στα 7 διαφορετικά μπουκάλια τσίπουρο και θα διαλέξω ένα από αυτά και μετά θα την κάνω για κάτω.
Μην τσαντίζεσαι ταυρούλη!Και τι έγινε που ο πρόεδρος των πούστηδων είναι από την πόλη σου?να σκάσω εεε???καλααααααα....Σκάσε εσύ ρε γκασμά, που θα πιάσεις τα Γιάννενα στο στόμα σου παλιολεσβία
να σκάσω εεε???καλααααααα....Σκάσε εσύ ρε γκασμά, που θα πιάσεις τα Γιάννενα στο στόμα σου παλιολεσβία
Δεν είναι από Γιάννενα ρε χάχα ο Βαλλιανάτος!!!Μην τσαντίζεσαι ταυρούλη!Και τι έγινε που ο πρόεδρος των πούστηδων είναι από την πόλη σου?
Έλα ρε συ...το είπε ο Βαρούχας...ήταν πέναλτυ!Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!και ένα νέο από την σούπερ λίγκα.
αλλάζει η ονομασία των γκόλ στα παιχνίδια του ΟΣΦΠ και από εδώ και στο εξής θα τα ονομάζουν μπανάνες.
Δεν είναι από Γιάννενα ρε χάχα ο Βαλλιανάτος!!!
με τον βαρουχα εχω ξεχασει και αυτα που ξερω.Έλα ρε συ...το είπε ο Βαρούχας...ήταν πέναλτυ!Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!
Πειραιώτης?Το όνομα πάντως είναι Κεφαλλονίτικο!Από το Πέραμα απέναντι είναι
καλά ο εν λόγο αρχί ρέφερυ πολλές μαλακίες λέει.Έλα ρε συ...το είπε ο Βαρούχας...ήταν πέναλτυ!Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!
έχεις δίκιο...έπρεπε να τον κρεμάσουμε στην πλατεία!!!εμ βέβαια.εδώ έναν Κιάσσο ,δεν μπορείτε αν τον περιελάβετε ,τι σόι άντρες είστε;;;
Φούστηδες;;;;
Μη λές μλκιες Σκοτεινε,δεν έχει καμία σχέση ο λούγκρας με τα Γιάννενα...Από το Πέραμα απέναντι είναι
Πειραιώτης?Το όνομα πάντως είναι Κεφαλλονίτικο!