Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
εγώ ήδη χτυπάω ένα κρασάκι..........
μονο το κρασι και τα κοψιδια λειπουν ναυαρχε.μεχρι και οι ρουλετες εχουν παγωσει και δε γυριζουν.
΅
Εδώ σιγοβράζει η κοτόσουπα και εγώ κάνω practice με μία ...ρουλέτα παιχνίδι!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
΅
Εδώ σιγοβράζει η κοτόσουπα και εγώ κάνω practice με μία ...ρουλέτα παιχνίδι!!!!!!!!!!!
έβαλα την  γυναίκα μου και φτιάχνει μια φασουλάδα θα ανοίξω και ένα κουτί με παστές σαρδέλες Μυτιλήνης και από ποτό έχω γύρω στα 7 διαφορετικά μπουκάλια τσίπουρο και θα διαλέξω ένα από αυτά και μετά θα την κάνω για κάτω.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Βαλλιανάτος....
Κούγιας...
Μπάμπης ΄΄the entertainment΄΄ Χριστόγλου...
BULL....

oλοι οι άντρες δηλαδή...
ΟΟΟΥΥΥΥΙΙΙΙΙ...τι είπε ο τζές τώρα... :knuppel:
με κατατάσεις στην ίδια κατηγορία με τον ακατανόμαστο,το αρχιλαμόγιο τον Μπάμπη και την πεορουφήχτρα???? :new_shocked:
Ο παπαρίδης ο πράκτορας του Κρόκους σ'έβαλε να λασπολογίσεις εναντίον μου,πουλημένο τομάρι :thefinge:
σας έβαλε και τοποτηρητή τον γνωστό διασκεδαστεί του 94,6
Σιγά τον τοποτηρητή... :jerking:τη γλάστρα παριστάνει ο μακάκας!!! :uglystupid:

Επισκέπτης
ΟΟΟΥΥΥΥΙΙΙΙΙ...τι είπε ο τζές τώρα... :knuppel:
με κατατάσεις στην ίδια κατηγορία με τον ακατανόμαστο,το αρχιλαμόγιο τον Μπάμπη και πεορουφήχτρα???? :new_shocked:
Ο παπαρίδης ο πράκτορας του Κρόκους σ'έβαλε να λασπολογίσεις εναντίον μου,πουλημένο τομάρι :thefinge:
Σιγά τον τοποτηρητή... :jerking:τη γλάστρα παριστάνει ο μακάκας!!! :uglystupid:
τι νούμερο και αυτός ο μακάκας έχει δυο κωλομάγαζα και μπήκε στον 94,6 και το παίζει ο Μικρούτσικος του αθλητικού ραδιοφώνου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και ο πεορουφήχτρας Γιαννιώτης είναι???
Τι αντρούπολη είναι αυτή!!! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
έβαλα την  γυναίκα μου και φτιάχνει μια φασουλάδα θα ανοίξω και ένα κουτί με παστές σαρδέλες Μυτιλήνης και από ποτό έχω γύρω στα 7 διαφορετικά μπουκάλια τσίπουρο και θα διαλέξω ένα από αυτά και μετά θα την κάνω για κάτω.

Που κάτω ρε μαπα θα πας;;;;
θα αρχίσεις στα κλανίδια τις Ρωσοβουλγάρες κ θα πεθάνει από τον μαρασμό του ο Pitsilistis όταν θα βγει από τα στρατά κ θα ψάχνει να τις πιτσιλίσει,αλλά δεν θα τις βρίσκει γιατί ελέω πορδοκλανίδιων σου θα έχουν ψοφήσει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
να σκάσω εεε???καλααααααα....Σκάσε εσύ ρε γκασμά, που θα πιάσεις τα Γιάννενα στο στόμα σου παλιολεσβία :2funny:
Μην τσαντίζεσαι ταυρούλη!Και τι έγινε που ο πρόεδρος των πούστηδων είναι από την πόλη σου? :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
να σκάσω εεε???καλααααααα....Σκάσε εσύ ρε γκασμά, που θα πιάσεις τα Γιάννενα στο στόμα σου παλιολεσβία :2funny:

εμ  βέβαια.εδώ έναν Κιάσσο ,δεν μπορείτε αν τον περιελάβετε ,τι σόι άντρες είστε;;;
Φούστηδες;;;;

Επισκέπτης
και ένα νέο από την σούπερ λίγκα.
αλλάζει η ονομασία των γκόλ στα παιχνίδια του ΟΣΦΠ και από εδώ και στο εξής θα τα ονομάζουν  μπανάνες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και ένα νέο από την σούπερ λίγκα.
αλλάζει η ονομασία των γκόλ στα παιχνίδια του ΟΣΦΠ και από εδώ και στο εξής θα τα ονομάζουν  μπανάνες.
Έλα ρε συ...το είπε ο Βαρούχας...ήταν πέναλτυ!Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εμ  βέβαια.εδώ έναν Κιάσσο ,δεν μπορείτε αν τον περιελάβετε ,τι σόι άντρες είστε;;;
Φούστηδες;;;;
έχεις δίκιο...έπρεπε να τον κρεμάσουμε στην πλατεία!!! :uglystupid:
Από το Πέραμα απέναντι είναι
Μη λές μλκιες Σκοτεινε,δεν έχει καμία σχέση ο λούγκρας με τα Γιάννενα... :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom