Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλα αν ερθει,θα με θυμηθεις,ο ζηκος ειχε φυγει και δεν την ηξερε την κοντρα,την εμαθε προχθες απο παιχτη που μιλαγε με τον καλον και του το'πε.στην τελικη καν'τε ο,τι γουσταρετε
γειά σας συναγωνιστές.
αυτό λέω και εγώ. Ασε μας να κάνουμε ότι γουστάρουμε.Ελπίζω την Κυριακή οι χατζηχρήστοι να μην μας κάνουν πάλι άνω κάτω. Στήριξη θέλει τώρα η ομάδα

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πώς το κόβετε,θα γίνουν ματς το Σ/Κ με τον κωλόκαιρο;

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Θα πήξεις στραβέ το Σ/Κ από το κωλόκρυο
Μπα στην members από όπου και θα βλέπω των αγώνα έχει θερμαινόμενα καθίσματα και προσφέρεται ουισκάκι 12 μαϊων. Εσύ και η νανά θα ξεροσταλιάζετε!  Θα τα πούμε στο ημίχρονο. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα κ καλό Σ/Κ σε όλους.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 16.45(κρύου θέλοντος)για να συμπαρασταθούμε στην δύσκολη αυτή στιγμή στα παιδιά.

Εσυ Κρητικέ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΗ;;; :tickedoff:

...κλασμένη καιρό την έχεις...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 16.45(κρύου θέλοντος)για να συμπαρασταθούμε στην δύσκολη αυτή στιγμή στα παιδιά.

Εμφιαλώνω τσικουδιά για την άλλη Τρίτη........θα χρειαστεί να στείλω αρκετές!!!!! Οπότε καταλαβαίνεις.......... ;) Καλό απόγευμα, πάω στη 2η δουλειά!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάγκες άσχετο αλλά την Τετάρτη είχα σοκαριστεί....
Γκαβιλάν: "Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός"
Ο Χάιμε Γκαβιλάν, μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα στην φάση του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, όμως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στην υπόλοιπη ζωή του.
Ο 22χρονος μέσος, με την επιστροφή του στην Ισπανία, μιλώντας στον Τύπο της χώρας τους, τόνισε σχετικα:
Ο Γκαβιλάν, στο 59’ της αναμέτρησης με την ΑΕΚ συγκρούστηκε (κεφάλι με κεφάλι) στον αέρα με τον Αρουαμπαρένα και έπεσε άτσαλα στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Από την πτώση χτύπησε άσχημα στο αυχένα. Η ιατρική διάγνωση έκανε λόγο για εγκεφαλική διάσειση και προσωρινή αμνησία."Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός. Προτιμώ να μην δω στην τηλεόραση τη φάση του τραυματισμού μου. Έχω να πω πάντως μετά από αυτό ότι βλέπω τη ζωή με διαφορετικό μάτι. Δεν θυμάμαι τίποτα από τη συγκεκριμένη φάση, έχω εικόνα μόνο από αυτά που μου διηγήθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας", υποστήριξε ο Ισπανός.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο άσος της Χετάφε, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου εβδομάδες, χάνοντας τα προσεχή ματς της ομάδας του, απέναντι σε Βαλένθια, ΑΕΚ (επαναληπτικός) και Ρεάλ Μαδρίτης.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

βαλε ρε δυο επιλογες!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια ενωσιτες. :rockon:  :rockon:
δε βλεπω να γινονται τα ματσακια τη κυριακη λογω καιρου.ειδικα στο οακα το βλεπω απιθανο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλησπερα αδερφια ενωσιτες. :rockon:  :rockon:
δε βλεπω να γινονται τα ματσακια τη κυριακη λογω καιρου.ειδικα στο οακα το βλεπω απιθανο.
Τελικά, να δεις που πάλι τον Μαη θα σηκώνουμε την κούπα στον Περαία....

Α, ρε Chris, μάντης είσαι????

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα χανούμια....έτσι πέρασα μια βόλτα απο το μπουρδελοθρέντ σας για μια χαιρετούρα...... :grin: :grin: τι να διαβάσω 123647 σελίδες την ημέρα... :cheesy: :cheesy: :cheesy:  φιλούρες στην παλιοπαρέα.... :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Καλησπέρα κίτρινοι φίλοι!  :)

Μπορώ να προτείνω την καθιέρωση βραβείου για το άνοιγμα της σελίδας #2000, #3000 κλπ?  :dancing: :dancing: :dancing:

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα χανούμια....έτσι πέρασα μια βόλτα απο το μπουρδελοθρέντ σας για μια χαιρετούρα...... :grin: :grin: τι να διαβάσω 123647 σελίδες την ημέρα... :cheesy: :cheesy: :cheesy:  φιλούρες στην παλιοπαρέα.... :2funny: :2funny: :2funny:
ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΤΕΛΙΟΜΕΝΟΙ

Επισκέπτης
καλησπέρα αλλόθρησκε διάβασε λίγο κάνει καλό.

Επισκέπτης
αφου δεν μιλανε ωραια
με τους φίλους βάζελους και μάλιστα τους συγκεκριμένους το ρίχνουμε στην πλακίτσα ο φίλος Τάλος μάλιστα κέρδισε και το φλουρί στην πίτα μας.
γύρνα λίγο ποιο πίσω και διάβασε κανένα ποστ να δεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom