Μάγκες άσχετο αλλά την Τετάρτη είχα σοκαριστεί....
Γκαβιλάν: "Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός"
Ο Χάιμε Γκαβιλάν, μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα στην φάση του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, όμως το συγκεκριμένο περιστατικό είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στην υπόλοιπη ζωή του.
Ο 22χρονος μέσος, με την επιστροφή του στην Ισπανία, μιλώντας στον Τύπο της χώρας τους, τόνισε σχετικα:
Ο Γκαβιλάν, στο 59’ της αναμέτρησης με την ΑΕΚ συγκρούστηκε (κεφάλι με κεφάλι) στον αέρα με τον Αρουαμπαρένα και έπεσε άτσαλα στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Από την πτώση χτύπησε άσχημα στο αυχένα. Η ιατρική διάγνωση έκανε λόγο για εγκεφαλική διάσειση και προσωρινή αμνησία."Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός. Προτιμώ να μην δω στην τηλεόραση τη φάση του τραυματισμού μου. Έχω να πω πάντως μετά από αυτό ότι βλέπω τη ζωή με διαφορετικό μάτι. Δεν θυμάμαι τίποτα από τη συγκεκριμένη φάση, έχω εικόνα μόνο από αυτά που μου διηγήθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας", υποστήριξε ο Ισπανός.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο άσος της Χετάφε, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου εβδομάδες, χάνοντας τα προσεχή ματς της ομάδας του, απέναντι σε Βαλένθια, ΑΕΚ (επαναληπτικός) και Ρεάλ Μαδρίτης.