Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ ΤΕΛΙΟΜΕΝΟΙ
κουκου....καλώς το νέο φαινόμενο...ρε χανούμιαααα...τι σόι φρούτο μπήκε με φόρα εδώ?....

κούκλε σοβαρά τώρα....κάνε τον κόπο να διαβάσεις καμμιά 50αριά σελίδες απο το θρέντ μπας και καταλάβεις τι παιζει....αλλιώς θα αμολύσω τον αρίωνα να σε συλλάβει..... :2funny: :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
κουκου....καλώς το νέο φαινόμενο...ρε χανούμιαααα...τι σόι φρούτο μπήκε με φόρα εδώ?....

κούκλε σοβαρά τώρα....κάνε τον κόπο να διαβάσεις καμμιά 50αριά σελίδες απο το θρέντ μπας και καταλάβεις τι παιζει....αλλιώς θα αμολύσω τον αρίωνα να σε συλλάβει..... :2funny: :2funny:
Έξω τα βαζέλια από το thread......ουστ............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
οσο θα μπαινει εδω και θα λεει μαλακιες θα τον στολιζω κανονικα
Φίλε μου,αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τις τελευταίες 40-50 σελίδες...θα κοκκινίσεις από ντροπή μ'αυτά που γράφεις ;)
αλλά τι σου ζητάω τώρα...???να κάνεις τον κασκαντέρ :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε τώρα να αναλύσεις την διαφορά μεταξύ χιούμορ και σοβαρότητας.....dfwk,nick,bull,dark,altek,αρίωνα,ναύαρχε,και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις... εξηγήστε εσείς γιατί εγώ δεν μπορώ...έχω να π..... γα'ύρους αύριο στο μπάσκετ και κρα΄ταω δυνάμεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φίλε μου,αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τις τελευταίες 40-50 σελίδες...θα κοκκινίσεις από ντροπή μ'αυτά που γράφεις ;)
αλλά τι σου ζητάω τώρα...???να κάνεις τον κασκαντέρ :grin: :grin: :grin:
Τι πετιέσαι εσύ ρε νούμερο?

SEGAMOKAIXYNO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε ρουλι κατσε να σε βαφτισω με το χυσι μου να βαλεις μυαλο

Stories