You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
SEGAMOKAIXYNO
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε κοιτα την δουλεια σουγιατι δεν τον μπαναρει καποιος τον μαλακα αυτον?
εσενα ποια ειναι η δουλεια σου?να γαμας τα θρεντ?φιλε κοιτα την δουλεια σου
Επισκέπτης
Mου αρέσει που έχεις επιχειρήματα!!!φιλε κοιτα την δουλεια σου
SEGAMOKAIXYNO
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πιο θρεντ γαμησα ρε,απλα στολιζω τους μαλακες που λενε μαλακιες για την αεκαραεσενα ποια ειναι η δουλεια σου?να γαμας τα θρεντ?
δεν πηρες χαμπαρι οτι οι αεκτζηδες σου ειπαν οτι αυτοι που γραφουν ειναι φιλαρακια με τα χανουμια?διαβασε οπως σου ειπαν καμποσες σελιδες και θα καταλαβεις...μην πετιεσαι σαν πουτσα-υπερασπιστης της αεκ χωρις να χεις ιδεα...πιο θρεντ γαμησα ρε,απλα στολιζω τους μαλακες που λενε μαλακιες για την αεκαρα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
are u talking to me...Τι πετιέσαι εσύ ρε νούμερο?
φιλε ΑΕΚΤΖΗ εισαι καινουργιος στην παρεα.....φιλε κοιτα την δουλεια σου
ακου εναν που ειναι λιγο παραπανω καιρο εδω μεσα....
το συγκεκριμενο θρεντ εχει 12οο σελιδες 18οοο ποστ και 210οοο αναγνωσεις..
ειναι το μεγαλυτερο στο σαιτ και αυτο οφειλετε στην καλη παρεα που εχουμε.
η παρεα αποτελειτε απο ολες τις ομαδες!!!
και χανουμια και βαζελακια και γαβρακια και τα παντα..
εχουμε βριστει εχουμε αρπαχτει(εχουμε κατεβασει μπουκαλια κρασι παρεα..) αλλα προσπαθουμε αυτα να γινοντε οσο το δυνατον λιγοτερο γινετε...
διαβασα τα ποστ σου και καταλαβα οτι εχεις μπει φουριοζος...
κανε λιγο υπομονη μαθε τα παιδια(αλλοθρησκους) και μετα συμπεριφερσου(αν πρεπει..) σαν να ειναι εχθροι σου....
τωρα σου μιλαω αρκετα φιλικα γιατι οπως σου ειπα εισαι καινουργιος και δεν μας ξερεις καλα...
αργοτερα η συμπεριφορα μου και των αλλων θα ειναι διαφορετικη!!
φιλικα!!!
υ.γ.κανε λιγο υπομονη μαθε μας και ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει η παρεα μας!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Tσιώπα καλη ώρα'σ...πιο θρεντ γαμησα ρε,απλα στολιζω τους μαλακες που λενε μαλακιες για την αεκαρα
εσυ βρωμοχανουμι κατσε καλα μη σου σπασω την κεφαλα σου γαμω την αεκ σουφιλε ΑΕΚΤΖΗ εισαι καινουργιος στην παρεα.....
ακου εναν που ειναι λιγο παραπανω καιρο εδω μεσα....
το συγκεκριμενο θρεντ εχει 12οο σελιδες 18οοο ποστ και 210οοο αναγνωσεις..
ειναι το μεγαλυτερο στο σαιτ και αυτο οφειλετε στην καλη παρεα που εχουμε.
η παρεα αποτελειτε απο ολες τις ομαδες!!!
και χανουμια και βαζελακια και γαβρακια και τα παντα..
εχουμε βριστει εχουμε αρπαχτει(εχουμε κατεβασει μπουκαλια κρασι παρεα..) αλλα προσπαθουμε αυτα να γινοντε οσο το δυνατον λιγοτερο γινετε...
διαβασα τα ποστ σου και καταλαβα οτι εχεις μπει φουριοζος...
κανε λιγο υπομονη μαθε τα παιδια(αλλοθρησκους) και μετα συμπεριφερσου(αν πρεπει..) σαν να ειναι εχθροι σου....
τωρα σου μιλαω αρκετα φιλικα γιατι οπως σου ειπα εισαι καινουργιος και δεν μας ξερεις καλα...
αργοτερα η συμπεριφορα μου και των αλλων θα ειναι διαφορετικη!!
φιλικα!!!
υ.γ.κανε λιγο υπομονη μαθε μας και ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει η παρεα μας!!!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ειρωνεύεσαι τον Αεκτζή φιλαράκο?Θα μπλέξεις άσχημα...Tσιώπα καλη ώρα'σ...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κανόνισε φιλαράκο...θα αμολήσουμε τον segamokaixyno να σου ξηγήσει το όνειρο!εσυ βρωμοχανουμι κατσε καλα μη σου σπασω την κεφαλα σου γαμω την αεκ σου
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
θα μου κλάσεις τα πελέ μωρή σαγιονάραΕιρωνεύεσαι τον Αεκτζή φιλαράκο?Θα μπλέξεις άσχημα...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αααα...εσένα τα θέλει ο κώλος σου.......ΦΕΘΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.........εσυ βρωμοχανουμι κατσε καλα μη σου σπασω την κεφαλα σου γαμω την αεκ σου
SEGAMOKAIXYNO
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν πηρες χαμπαρι οτι οι αεκτζηδες σου ειπαν οτι αυτοι που γραφουν ειναι φιλαρακια με τα χανουμια?διαβασε οπως σου ειπαν καμποσες σελιδες και θα καταλαβεις...μην πετιεσαι σαν πουτσα-υπερασπιστης της αεκ χωρις να χεις ιδεα...
[
/quote]την πλακα να την κανουν αναμεταξυ τουσ εδω διαβαζουν και αλλοι που δεν γουσταρουν να ακουνε μαλακιες.σορρυ για το βρισιμο
Επισκέπτης
Τώρα την γάμησες!!!αααα...εσένα τα θέλει ο κώλος σου.......ΦΕΘΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.........
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ωραία έκφραση αυτή "τα πελέ"...όποτε την γράφεις πέφτω κάτω από τα γέλια!θα μου κλάσεις τα πελέ μωρή σαγιονάρα
Τάλε! Εδώ είμαι αδερφέ, έστω και φιλοξενούμενος στο θρεντ των φίλων ΑΕΚτζήδων!αααα...εσένα τα θέλει ο κώλος σου.......ΦΕΘΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.........
ναι ρε παλι....παλι.......?!!!!
Κανόνισε φιλαράκο...θα αμολήσουμε τον segamokaixyno να σου ξηγήσει το όνειρο!
αυτο μου ελειπε...να εχω συνδιασμο και των δυο να μου ζαληζουν τα @@......αααα...εσένα τα θέλει ο κώλος σου.......ΦΕΘΡΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.........
μπουχαχααχαχαχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65