1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αυτά φίλε τα σκοτώνουμε όταν είναι μικρά.... Μετά είναι αργά......Εμ σας τα λεω εγω αλλα Ποιος με ακουει ΓΑΜΩ το κερατο μου.....
Αυτά φίλε τα σκοτώνουμε όταν είναι μικρά.... Μετά είναι αργά......Εμ σας τα λεω εγω αλλα Ποιος με ακουει ΓΑΜΩ το κερατο μου.....
ποιος τους γαμαει μωρε???επρεπε να δειτε αυτη την ανακοινωση για να καταλαβετε ποσο κομπλεξικοι-κακομοιρηδες-αμοιβαδες ειναι???Εμ σας τα λεω εγω αλλα Ποιος με ακουει ΓΑΜΩ το κερατο μου.....
Τι δεν θυμαμαι???Ρε κάτι σε ρώτησα πιο πανω κ άσε τα PANZER.
ποσταρε τα στα ιστορικά
Άντε και μπορεί να την γλυτώσετε.........αν και η τσέπη συνήθως είναι κακός σύμβουλοςΕν τω μεταξύ φαίνεται ότι έχει όλο το νόμιμο δικαίωμα να διεκδικήσει τα τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ που του οφείλει η ΑΕΚ, από τη στιγμή που του «έσπασε» το συμβόλαιο, αλλά σε περίπτωση που το κάνει μέσω ΦΙΦΑ δεν θα μπορεί να αναλάβει άλλη ομάδα μέχρι το 2011!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσένα σε μπερδεύω συνεχώς με τον σκοτεινό λόγο avatar, λέω και εγώ τόση ώρα έχει εδω μέσα και λέει πάλι καλημέρα?Καλησπέρα αδέρφια...
Tα έχω με την πρωην του που τον σούταρε, την φρόσω!Εσένα σε μπερδεύω συνεχώς με τον σκοτεινό λόγο avatar, λέω και εγώ τόση ώρα έχει εδω μέσα και λέει πάλι καλημέρα?
Αυτά στα φιλαράκια σου εκεί στο πασαλιμάνι μεριά. Έφαγες τρελό σουτ από την φρόσω και έτσουξε τρελά.....ότι φτύνω από γκόμενες του το δίνω.
Κάτι σαν τις μεταγραφές της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό.
Μπουα,χ,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα
Oτι ειναι οι ΠΙΟ κομπλεξικοι Φιλαθλοι...Αυτό για τα Παόκια που είπες ότι τα λεγες
Oτι ειναι οι ΠΙΟ κομπλεξικοι Φιλαθλοι...
Νομιζουν οτι ΟΛΟΙ ασχολουνται με αυτους και
οτι το Κρατος ΠΑΝΤΑ κατι τους οφειλει...
Oτι ειναι οι ΠΙΟ κομπλεξικοι Φιλαθλοι...
Νομιζουν οτι ΟΛΟΙ ασχολουνται με αυτους και
οτι το Κρατος ΠΑΝΤΑ κατι τους οφειλει...