βεβαια αν δεν ειναι δεν το συζηταωφιλε αυτο που λες προυποθετει οτι η αθλητικη δικαιοσυνη ειναι καθαρη.
αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορουμε να το πουμε με ακριβεια αν ισχυριστεις οτι δεν υπαρχει
βεβαια αν δεν ειναι δεν το συζηταωφιλε αυτο που λες προυποθετει οτι η αθλητικη δικαιοσυνη ειναι καθαρη.
ναι τελοςκαι μην ψαχνετε ποιο βυζι ειναι πιο ωραιο το κουνιστο ή το στασιμο. ολα απαιτουν την αναλογη προσοχη μας
και μην ψαχνετε ποιο βυζι ειναι πιο ωραιο το κουνιστο ή το στασιμο. ολα απαιτουν την αναλογη προσοχη μας
βλεπω ειμαστε και οι τρεις βυζολαγνοι.ναι τελος
ολα τα βυζια ειναι ωραια μονο και μονο οταν λες ΒΥΖΙΑ
α γεια σουβλεπω ειμαστε και οι τρεις βυζολαγνοι.
ναι βεβαια που αυτο ομως μπορει να βαλει μεσα και εσας και τους βαζελους[sup][/sup]αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορουμε να το πουμε με ακριβεια αν ισχυριστεις οτι δεν υπαρχει[sub][/sub]
σιγουρα οχι, αλλα υπαρχουν παραδειγματα οτι με αλλη διαθεση αντιμετοπιζονται θεματα που αφορουν μικροτερες ομαδες και αλλη ομαδες του ΠΟΚ
εχω πει πολλες φορες οτι ειμαι πιο γρηγορος και απο κλανια παντως τυπουΦΤΟΥ. πρεπει να μαθω να γραφω γρηγοροτερα
εχω πει πολλες φορες οτι ειμαι πιο γρηγορος και απο κλανια παντως τυπου
ολοι κοντα του ειναι αρρωστακι ο κοντος το καλο της ομαδας θελειη κατραπακια με τον πανιωνιο εχει στεναχωρησει πολυ κοσμο. δεν ειδες που ανοιξε θρεντ για τον νικολαιδη? σε τρεις μερες δεν ξερω ποσες σελιδες εχει γεμισει.
ανεκδοτακια διαβαζω παντα. μου φτιαχνουν το κεφι
ναι μαλλον δε το εποιασαγιαυτο λεω ΠΟΚ. δεν μας εξερω προς το μεριδιο ευθηνης
υπαρχει ωραιοτερη αντιπαραθεση απο τα βυζια?
γενικα βυζια λεωαντιπαραθεση για μεγαλα βυζια
ολοι κοντα του ειναι αρρωστακι ο κοντος το καλο της ομαδας θελει
τόσα μαϊμού πρωταθλήματα έχετε πάρει αν πάρετε ακόμα ένα τι έγινε.ναι μαλλον δε το εποιασα
οποτε η φαση ξερεις πια ειναι?
οτι (παρολο που δεν συμφωνω με την ενσταση) αν δικαιοθομε θα αρχισουν πολλοι
να κατακρινουν την διαδικασια(προσεξε τι λεω οχι την αιτηση ενστασης που καναμε)αξιολογισης
της υποθεσης
φιλε εγω ειπα αλλο πραματόσα μαϊμού πρωταθλήματα έχετε πάρει αν πάρετε ακόμα ένα τι έγινε.
κατάλαβα αλλά εγώ για την ένσταση του ΟΣΦΠ έγραψα αν πχ ο Κόκκαλης είπε κάποια στιγμή ότι οι τίτλοι κατακτούνται στα γήπεδα μπορούσε να μην κάνει ο ΟΣΦΠ ένσταση να την έκανε πχ ο Λεβαδειακός που το σφύριξε στον γαύρο να τιμωρήσουν την Καλαμαριά και ο ΟΣΦΠ να μείνει με την ήττα.φιλε εγω ειπα αλλο πραμα
μαλλον δεν καταλαβες τι ενοοω