DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάτι θα ξθαναπαίξει κοντά τώρα,αλλά όχι εκείνη την μέρα προφανώς.
ναι θα το δουμεΑφού θα πας κ αν θες μπορείς να μας συναντήσεις στο ημίχρονο του ματς όπως κάνουμε με τα αδέλφια εδώ μέσα ΠΑΝΤΑ.
αληθεια γιατι τοση ησυχια?ναι τελευταια εχει πεσει πολλη ησυχια.
τα διαβαζεις?requiem εχεις παρει φορα με τα ανεκδοτα, φοβερος
τι γινεται με την ενσταση?η κατραπακια με τον πανιωνιο εχει στεναχωρησει πολυ κοσμο. δεν ειδες που ανοιξε θρεντ για τον νικολαιδη? σε τρεις μερες δεν ξερω ποσες σελιδες εχει γεμισει.
ανεκδοτακια διαβαζω παντα. μου φτιαχνουν το κεφι
τι βυζι ειναι τουτο αδερφακι μου?τι γινεται με την ενσταση?
ωρολογιακες βομβες.τι βυζι ειναι τουτο αδερφακι μου?
θα εκραγει
τη διαβασα.τωρα σωθηκαν και αυτοι.παντως πολυ γλυψιμο μου φανηκε η επιστολη.ακομα δεν εχω μαθει τιποτα.
διαβασες την επιστολη που στειλανε οι παικτες του απολλωνα σε αυτους του ολυμπιακου?
τους ζητανε συναδελφικα να μην τους παρουν στα χαρτια αυτο που δικαια πηραν με κοπο στο γηπεδο. Ψαχνουν να βρουν φιλοτιμο σε λαθος μερος
και το δικο σου δε παει πισω.μας το φερνεις και μες τα μουτρα κιολας.τι βυζι ειναι τουτο αδερφακι μου?
θα εκραγει
ωραιο να ποζαρει στο φακο!!!!!!!!!!!!!!και το δικο σου δε παει πισω.μας το φερνεις και μες τα μουτρα κιολας.
δεν ειναι αυτο φιλε για μεναακομα δεν εχω μαθει τιποτα.
διαβασες την επιστολη που στειλανε οι παικτες του απολλωνα σε αυτους του ολυμπιακου?
τους ζητανε συναδελφικα να μην τους παρουν στα χαρτια αυτο που δικαια πηραν με κοπο στο γηπεδο. Ψαχνουν να βρουν φιλοτιμο σε λαθος μερος
παντως αν το πρωσοπο ταιριαζει με το βυζι η γκομενα ειναι για πολλεςωραιο να ποζαρει στο φακο!!!!!!!!!!!!!!
αλλα το δικο σου ρε παιδι μου δε ξερω ειναι μαλλον επειδη δεν εχει προσωπο που σε κανει και φανταζεσαι
για πολυ ιδρωτα!!!!παντως αν το πρωσοπο ταιριαζει με το βυζι η γκομενα ειναι για πολλες