DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Η ειρωνεία έγινε πλάκα.ΜΑΛΙΣΤΑ.
αδελφέ προσπέρασε το ας μην ασχολούμαστε πολύ με άτομα που με τον τρόπο που σκέφτονται το μόνο που κάνουν είναι κακό σε αυτό που υποτίθεται αγαπάνε.Η ειρωνεία έγινε πλάκα.ΜΑΛΙΣΤΑ.
23/03/2008DARK το παιχνίδι με τον ολυμπιακό πότε είναι?
κάπου προς το τέλος Μαρτίου είναι ακριβώς τώρα είναι μπέρδεμα με την αναβολή που έγινε.DARK το παιχνίδι με τον ολυμπιακό πότε είναι?
ας ελπίσουμε ότι αυτή την εβδομάδα η λίγκα θα πάρει της τελικές αποφάσεις.Το πιο πιθανό είναι να μετατοπιστούν οι ημερομηνίες οπότε με τον γαύρο μάλλον το βλέπω για 30/3.οπότε μην πιάνεστε με το 23/3
Με το παλικάρι τα είπαμε με pm όπου ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ αποδεικνύεται ότι αν εγώ δεν είμαι το καλό παιδί που τα πάω καλά με όλους-που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ-τότε υπάρχουν περιθώρια για μαζική παρέα εκτός οπαδικών προτιμήσεων.Chris σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,αντεύχομαι ότι καλύτερο και να ξέρεις ότι σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ,εκτός από το δικό μας ;) ;) ;)Απανταω σε εσενα Ναυαρχε γιατι φαινεσαι "ανθρωπος"
Αν εσενα η καποιον απο τους συνδαιτημονες σας πειραξε η Πλακα που εκανα
να συγκρινω την κρασοσυναξη που κανατε με τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου
ΣΥΓΝΩΜΗ,,,,
ηταν χιουμορ αλλα ειχε και ειρωνια!!
Συγνωμη λοιπον.....
Βεβαια αυτο ΔΕΝ μπορει να συγκριθει ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση με τα λογια του¨"ακατανομαστου" για εμενα πλεον
Βεβαια ο ιδιος υποστηριζει οτι εχει την "καθολικη" αποδοχη....
Αν την εχει την αποδοχη για τα λογια του, Αν εισαι και εσυ "παντελονατος" περιμενω να το ακουσω απο εσενα.....
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! και σου ειπα συγνωμη !!!
Περιμενω ....
Απανταω σε εσενα Ναυαρχε γιατι φαινεσαι "ανθρωπος"
Αν εσενα η καποιον απο τους συνδαιτημονες σας πειραξε η Πλακα που εκανα
να συγκρινω την κρασοσυναξη που κανατε με τα πρωταθληματα του Ολυμπιακου
ΣΥΓΝΩΜΗ,,,,
ηταν χιουμορ αλλα ειχε και ειρωνια!!
Συγνωμη λοιπον.....
Βεβαια αυτο ΔΕΝ μπορει να συγκριθει ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση με τα λογια του¨"ακατανομαστου" για εμενα πλεον
Βεβαια ο ιδιος υποστηριζει οτι εχει την "καθολικη" αποδοχη....
Αν την εχει την αποδοχη για τα λογια του, Αν εισαι και εσυ "παντελονατος" περιμενω να το ακουσω απο εσενα.....
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!! και σου ειπα συγνωμη !!!
Περιμενω ....
πέστα εγώ μαζί σου δικαίωμα να πλακώνομαι μόνο εγώ έχω μα τον λαλάκη αλλά τώρα τελευταία μόλις με δει και αυτός την κάνει.Ρε σεις θα σταματήσετε να τρώγεστε σαν τα σκυλιά? Αντε μην τα πάρω στο κρανίο.. να με προσέχετα γιατί είμαι και σε κρίσιμη ηλικία.. ΣΚΟΤΕΙΝΕ θα σε πλακώσω πάλι.. εσύ παλικάρι είσαι προσκεκλημένος από εμένα στην επόμενη εκδήλωση.. αμα πιά με τα οπαδικά σας... είπαμε να ξεδίνουμε αλλά εσείς καταντάτε ώρες ώρες μακάκες..
το Σάββατο το πρωί θα κάνουμε σούμα να δούμε τι πήραμε.Εγώ λέω ότι αν δεν πάρουμε έναν αμυντικό (έστω δευτεράτζα στύλ Μόρα) είναι πολύ πιθανό να πριν από τα ντέρμπι και όχι μόνο...