boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
requiem ειδα οτι με εβαλες στοπερ στην ενδεκαδα ενω η θεση μου ειναι αμυντικο χαφ. περναει ή η πιατελα ή ο σερβιτορος . και τα δυο οχι
την εντεκαδα την εστησε ο KALIS.παντως με τερμα το τερας που εχει βαλει αντε να φας γκολ μετα.requiem ειδα οτι με εβαλες στοπερ στην ενδεκαδα ενω η θεση μου ειναι αμυντικο χαφ. περναει ή η πιατελα ή ο σερβιτορος . και τα δυο οχι
Δεν περνάει τίποτα πίσω,μπροστά με τη χιλιάρα του Altec εξαφανιζόμαστε,στη μέση ήρεμη δύναμη,τι άλλο θέλετε βρεεεεε???την εντεκαδα την εστησε ο KALIS.παντως με τερμα το τερας που εχει βαλει αντε να φας γκολ μετα.
εμένα για την ομάδα του Σούμο με έχετε?Δεν περνάει τίποτα πίσω,μπροστά με τη χιλιάρα του Altec εξαφανιζόμαστε,στη μέση ήρεμη δύναμη,τι άλλο θέλετε βρεεεεε???
Συνέχισε να ονειρεύεσαι.....Άντε μην βγάλω στον αέρα τις μαλακίες που έκανες με την φρόσω...Χαιρετώ το θρεντ του σκοτεινού μου που έφτασε τις 1000 σελίδες κ εύχομαι να αποφασίσει τελικά να κάνουμε τρίο με την πρών του την Φρόσω...
μου χει το αγοράκι μου ηθικές αναστολές..
τα είχε κάνει τακίμι με το τέραςο τυπος με τη μουστακα χθες στο μαγαζι εκανε μπαμ οτι ηταν απτην πολη.κλασικη φιγουρα.
δεν πιστεύω να έφαγες και το φλουρί.καλησπέρα κουφάλες αεκτζήδες........ΧΩΝΕΨΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....επιτέλους.....ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκοτεινό[μεγάλη κουφάλα αυτός] που οργάνωσε την κρασοκατάνυξη και...σε όλα τα παιδιά που παρευρέθησαν και έφαγαν και τον...σερβιτόρο......αποδείχθηκε άλλη μια φορά οτι ο πολιτισμός και η λογική υπερτερούν του άκρατου φανατισμού...μπορεί να ξαναπλακωθούμε όταν πλησιάζει ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟ αλλά σε πλαίσια....΄τοτε θα κάψω τη φανέλλα που κέρδισα... .
τέλος εύχομαι ταχείαν επανάληψη του ακραίου αυτού φαινομένου με συμμετοχή και άλλων και περισσότερη σύσφιξη των δεσμών...μετά τα πολιτισμένα αυτά λόγια.....ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ....
άντε ρε παιδιά..καλά νάμαστε....
τι έπαθες κόλλησε το ποστ σου?αι γσμήσου...μου τόκοψε και ποιός το ξαναγράφει....τασπα..ευχαριστώ όλη την παρέα...νάμαστε καλά να το ξανακάνουμε σύντομα...
η επόμενη να είναι με ψητά αρνιά.Νομίζω πως άνετα τρώγαμε κι άλλο αν θέλαμε.
Αλλά πρέπει να δείχνουμε και χαρακτήρα. ;)
Ευχαριστώ για την παρέα, Repeat!