dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Είναι παραδοσιακό ρουμάνικο μπιφτέκι με χειρινό και μοσχαρίσιο κρέας.Ρουμάνικο κεμπαπ
Που τα ξέρεις πουλάκι μου αυτά???
Είναι παραδοσιακό ρουμάνικο μπιφτέκι με χειρινό και μοσχαρίσιο κρέας.Ρουμάνικο κεμπαπ
στην πλατεία Αττικής έχει ανοίξει ένα σουβλατζίδικο που το έχει ένα παλικάρι Ρουμάνος είναι μάλιστα παντρεμένος με Ελληνίδα και κάνει χρυσές δουλειές ώρες ώρες όμως το χαλάει λίγο το μπιφτέκι μάλλον βάζει πολύ λίπος αλλά έχω ανακαλύψει ένα σούπερ μάρκετ πού κάνει έτοιμο κιμά για μιτιτέι και ψωνίζεις με το κιλό και πάω και αγοράζω.Είναι παραδοσιακό ρουμάνικο μπιφτέκι με χειρινό και μοσχαρίσιο κρέας.
Που τα ξέρεις πουλάκι μου αυτά???
Ποιο σούπερ μάρκετ είναι αυτό? Μήπως ένα καινούριο στην Πλ. αττικής που έχει ανοίξει? Δεν θυμάμαι το όνομά του...αλλά έχω ανακαλύψει ένα σούπερ μάρκετ πού κάνει έτοιμο κιμά για μιτιτέι και ψωνίζεις με το κιλό και πάω και αγοράζω.
όχι στην Αχαρνών είναι ποιο πάνω από τον Άγιο Παντελεήμονα το MOLDOVA δουλεύουν και ρουμανάκια μέσα Έλληνας το έχει γνωστός στο εμπόριο με μαγαζιά τροφίμων στην Αθηνάς, νομίζω ότι έχει ανοίξει και στο Μενίδι ίδιο σούπερ μάρκετ ο τύπος.Ποιο σούπερ μάρκετ είναι αυτό? Μήπως ένα καινούριο στην Πλ. αττικής που έχει ανοίξει? Δεν θυμάμαι το όνομά του...
Θα σου πώ το βράδυ.... ;)εσύ ποια η σχέση σου με τα μιτιτει?
οκΘα σου πώ το βράδυ.... ;)
να τους βλέπουμε κομμάτι της ιστορίας μας είναι.που το θυμηθηκες τωρα? μακαρι να επαιζε ακομα
ναύαρχε..το βράδυ θα σε θ αψω ρε μπιπμπιπ που δεν με έγραψες...πουλημένε στους γαύρους......Ξεκόλλα...Σήμερα βγαίνουμε για χαβαλέ,για κρασάκι και παρέα,όχι για να φάμε τα μουστάκια μας.Και ειλικρινά με πιάσαν χοντρά γέλια για το ποστ που διάβασα περί συναντήσεων με "πράματα και θάματα".Φίλε pleasure,σε αποκαλώ φίλο κι ας μην σε ξέρω γιατί από τα posts σου καταλαβαίνω πολλά,σου μιλάω εν τιμή ότι με τα παιδια που συναντιόμαστε-Arion,Altec,Dark,Nick30,Teras,Dfwk,Pitsilistis,skidoo,requiem,σόρρυ αν ξέχασα κάποιον-ΕΥΚΟΛΑ κάνεις παρέα και δεν είναι όλοι Αεκτζήδες.Τον άλλo, pleasure,τον καταλαβαίνεις κοιτώντας τον στα μάτια και σε διαβεβαιώ είναι όλοι τους διαμάντια.Τέλος πάντων, να'σαι καλά και κάποια άλλη φορά σε περιμένουμε όταν θα ξεπεράσεις τις οπαδικές αναστολές..
για σου φίλε αλλόθρησκε νωρίς σήμερα γιατί υπάρχουν άγριες διαθέσεις.ναύαρχε..το βράδυ θα σε θ αψω ρε μπιπμπιπ που δεν με έγραψες...πουλημένε στους γαύρους......
Συγνώμη αδερφέ θα επανορθώσω στις φωτό που θα βγάλω στο site.Πρώτη μούρη θα σ'έχω!!!!!!ναύαρχε..το βράδυ θα σε θ αψω ρε μπιπμπιπ που δεν με έγραψες...πουλημένε στους γαύρους......
Από τις 9.15 θα είμαι εκεί και θα πλακώσω τα τσίπουρα που είναι ένα κι ένα για το κρύωμα....για σου φίλε αλλόθρησκε νωρίς σήμερα γιατί υπάρχουν άγριες διαθέσεις.