βολέψου εσύ με το κλεμμένο κουράδι και την ρακί σου.
Δεν λέω πιείτε και για μένα γιατί δεν ξέρω πόσο γερά ποτήρια είστε!!!!
βολέψου εσύ με το κλεμμένο κουράδι και την ρακί σου.
H φρόσω δεν θα έρθει τελικά εξαιτίας της λαλακίας που τραβάει ο Σκοτεινός.η παρέα που γύρω της θα παίζουν τα βιολιά του μαγαζιού θα ήμαστε εμείς και δεύτερον πάρε μάτι την Φρώσο και την Νανα
μοναχοφάης ο αδελφός σκοτεινός.H φρόσω δεν θα έρθει τελικά εξαιτίας της λαλακίας που τραβάει ο Σκοτεινός.
Τι να τον κάνω είναι αδερφός αλλιώς....
άντε ξεκινάτε εγώ είμαι πολύ κοντά μην σας βλέπω εδώ μέσα.Κιτρινόμαυρα Αετόπουλα τα λέμε εκεί...
[move][size=12pt]Ρε μόνο η ΧΑΝΟΥΜΑ[/size] [/move]
εμείς οι ανθρωποφάγοι φταίμε που δεν σας κάναμε σούπα.ρεεεεεεεεεεεε......και το φαί σας έφαγα ..και το φλουρι και την φανέλα σας πήρα.....άντε και στην επόμενη.....ΣΟΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....θα σκάσωωωωωωωω...........
Όλοι οι....πούστηδες τυχεροί.....ρεεεεεεεεεεεε......και το φαί σας έφαγα ..και το φλουρι και την φανέλα σας πήρα.....άντε και στην επόμενη.....ΣΟΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....θα σκάσωωωωωωωω...........
Τι πούτσο να ρίξουμε, έχουμε πάρει σβάρνα τα διανυκτερεύοντα περίπτερα για σόδες........Μπράβο παίδες, και του χρόνου! Συγχαρητήρια στον talos43 για το φλουρί. Η πίτα γαμάει (ρε μόνο η χανούμα!!!), το ίδιο και το μπλουζάκι!
Από ότι βλέπω ξεσκιστήκατε και στις μάσες!!! Κάνα πούτσο ρίξατε μετά για επιδόρπιο?
Τι πούτσο να ρίξουμε, έχουμε πάρει σβάρνα τα διανυκτερεύοντα περίπτερα για σόδες........