Επισκέπτης
πιάστε θέσεις γιατί αν ξεκινήσω από τώρα θα χάσετε και το μαγαζί θα το εξαφανίσω.Άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά....
πιάστε θέσεις γιατί αν ξεκινήσω από τώρα θα χάσετε και το μαγαζί θα το εξαφανίσω.Άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά....
Χε χε χε δεν έχεις καταλάβει ότι έχουμε κανονίσει ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!πιάστε θέσεις γιατί αν ξεκινήσω από τώρα θα χάσετε και το μαγαζί θα το εξαφανίσω.
η παρέα που γύρω της θα παίζουν τα βιολιά του μαγαζιού θα ήμαστε εμείς και δεύτερον πάρε μάτι την Φρώσο και την Ναναρε παιδια εγω που θα ερθω πρωτη φορα πως θα σας γνωρισω ?
και ανάμεσα στην παρέα θα είναι και δυο τέρατα εγώ και το τέρας.δε λεει να ρωταω < απο μπουρδελο κανεις?
αδελφέ απλά η παρέα των ΑΕΚτσήδων θα πεις και τίποτα άλλο.ειμαι μινιον τερατακι 110 κιλα μονον
Θα μας καταλάβεις φίλε ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ,τέτοια τρελλοκομεία που είμαστε....ρε παιδια εγω που θα ερθω πρωτη φορα πως θα σας γνωρισω ?
ειμαι μινιον τερατακι 110 κιλα μονον
Καλά ,πάλι νηστικούς μας βλέπω απόψε.Την άλλη φορά θα βάλουμε πλαφόν στα κιλά.....ειμαι μινιον τερατακι 110 κιλα μονον
θα χρειαστούμε και ενισχυμένες καρέκλες.Καλά ,πάλι νηστικούς μας βλέπω απόψε.Την άλλη φορά θα βάλουμε πλαφόν στα κιλά.....
βολέψου εσύ με το κλεμμένο κουράδι και την ρακί σου.Φάτε και για μένα κάτι, ΟΧΙ ο Αρίωνας!!!!!