You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια μου-πρωταθλητές της 18ης αγωνιστικής.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ χθες με την προσθήκη του Μωχάμεντ Καλόν στην ομάδα μας.Ακόμα αναμένεται να κλείσει κ ο Εντίνιο,όπερ κ σημαίνει ότι αποκτάμε φοβερή γραμμή πυρός μπροστά.Αναμένουμε κ την φυσιολογική ένταξη κ του αμυντικού χαφ,οπότε η ομάδα ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό τόσο για το πρωτάθλημα όσο κ για την Ευρώπη.
Επισκέπτης
έχουμε εναλλαγή του νικ?Καλημέρα αδέλφια μου-πρωταθλητές της 18ης αγωνιστικής.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ χθες με την προσθήκη του Μωχάμεντ Καλόν στην ομάδα μας.Ακόμα αναμένεται να κλείσει κ ο Εντίνιο,όπερ κ σημαίνει ότι αποκτάμε φοβερή γραμμή πυρός μπροστά.Αναμένουμε κ την φυσιολογική ένταξη κ του αμυντικού χαφ,οπότε η ομάδα ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό τόσο για το πρωτάθλημα όσο κ για την Ευρώπη.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα μέγιστέ αδερφέ μου.Σκοτεινός ήμουν,σκοτεινός παρέμεινα.Απλά εξελληνίστικα πλέον.
Μία κ σήμερα ε;
Θα χουμε αρκετούς αλλόθρησκους.Μην τους μανουριάσεις.
Μία κ σήμερα ε;
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Χανουμια και το Ροναλντινιο να κανετε μεταγραφη στο τελος θα παρετε ενα μεγαλο,ζεστο,χοντρο καβλι χαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
όχι μωρέ αδελφέ γιατί να τους μανουριάσω? εγώ τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα.Καλημέρα μέγιστέ αδερφέ μου.Σκοτεινός ήμουν,σκοτεινός παρέμεινα.Απλά εξελληνίστικα πλέον.
Μία κ σήμερα ε;
Επισκέπτης
εσείς με την προεδράρα σας πάντως καμιά ανάβαση της Ριτσώνας μπορεί να την πάρετε.Χανουμια και το Ροναλντινιο να κανετε μεταγραφη στο τελος θα παρετε ενα μεγαλο,ζεστο,χοντρο καβλι χαχαχαχαχαχαχα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χανουμια και το Ροναλντινιο να κανετε μεταγραφη στο τελος θα παρετε ενα μεγαλο,ζεστο,χοντρο καβλι χαχαχαχαχαχαχα
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλώτρια...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλώστον τον άσπονδο φίλο.Σε περιμένω αύριο.Τώρα που δεν θα έχει ματς,θα είσαι κ πιο άνετος.Μην ανησυχείς θα έχω δέσει τον Αρίωνα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μήπως ξέρει κανείς αν τώρα που αναβλήθηκε η αγωνιστική κ θα πάει το Σ/Κ θα μετακυληθούν όλες οι αγωνιστικές τα επόμενα Σ/Κ ή θα παίξει καμμιά εμβόλιμη τεταρτιάτικα;
Καλώστον τον άσπονδο φίλο.Σε περιμένω αύριο.Τώρα που δεν θα έχει ματς,θα είσαι κ πιο άνετος.Μην ανησυχείς θα έχω δέσει τον Αρίωνα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σιγουρα θα παιχτει εμβολιμη γιατι αλλιως δεν τελειωνει με τιποτα απριλιο το πρωταθλημα,τωρα το ποτε ουτε στην λιγκα δεν το ξερουνΜήπως ξέρει κανείς αν τώρα που αναβλήθηκε η αγωνιστική κ θα πάει το Σ/Κ θα μετακυληθούν όλες οι αγωνιστικές τα επόμενα Σ/Κ ή θα παίξει καμμιά εμβόλιμη τεταρτιάτικα;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δ΄σκολο το βλέπω για εμβόλιμη.Έχει συνέχεια κύπελλα Ελλάδος κ Ευρώπη,οπότε δεν τους βλέπω να βάλουν εμβόλιμη.Πιο πιθανό το κόβω να τελειώσει καμμιά βδομάδα μετά.Πάντως το θεωρώ υπερβολικό να αναβληθεί η αγωνιστική αύριο.
Επισκέπτης
βρε την άλλη εβδομάδα έχει τουρνέ η Εθνική στην Κύπρο μιλάμε 6 μήνες πριν το ευρωκύπελο, εμείς πάντως παίζουμε την Κυριακή στης 7 με τον Πανιώνιο.Δ΄σκολο το βλέπω για εμβόλιμη.Έχει συνέχεια κύπελλα Ελλάδος κ Ευρώπη,οπότε δεν τους βλέπω να βάλουν εμβόλιμη.Πιο πιθανό το κόβω να τελειώσει καμμιά βδομάδα μετά.Πάντως το θεωρώ υπερβολικό να αναβληθεί η αγωνιστική αύριο.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και εγω το θεωρω υπερβολη,αλλα δυστυχως δεν ειναι η μονη στο ελλανταΔ΄σκολο το βλέπω για εμβόλιμη.Έχει συνέχεια κύπελλα Ελλάδος κ Ευρώπη,οπότε δεν τους βλέπω να βάλουν εμβόλιμη.Πιο πιθανό το κόβω να τελειώσει καμμιά βδομάδα μετά.Πάντως το θεωρώ υπερβολικό να αναβληθεί η αγωνιστική αύριο.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
βρε την άλλη εβδομάδα έχει τουρνέ η Εθνική στην Κύπρο μιλάμε 6 μήνες πριν το ευρωκύπελο, εμείς πάντως παίζουμε την Κυριακή στης 7 με τον Πανιώνιο.
βρε την άλλη εβδομάδα έχει τουρνέ η Εθνική στην Κύπρο μιλάμε 6 μήνες πριν το ευρωκύπελο, εμείς πάντως παίζουμε την Κυριακή στης 7 με τον Πανιώνιο.
Και είχα να πάω για snowbord ρε φούστη μου Καλάβρυτα.θα πάω δεν μπορώ κ κατευθείαν με την σανίδα φορτωμένη θα ρθω ΟΑΚΑ.
ενταξει πρασινε λαγε οτι πεις!ξυσε μας τωρα λιγο τα αρχιδια μιας κ εισαι απο κατω μαςΧανουμια και το Ροναλντινιο να κανετε μεταγραφη στο τελος θα παρετε ενα μεγαλο,ζεστο,χοντρο καβλι χαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
έλα ντε που αναβλήθηκε??????και εγω το θεωρω υπερβολη,αλλα δυστυχως δεν ειναι η μονη στο ελλαντα
παπαρα θεοσκοτεινε.....Καταρχάς ο Νίκος λέει παπαριές.Προς το παρών δεν έχει βγει καμμιά επίσημη ανακοίνωση για την Τετάρτη για το αν θα αναβληθεί.Και σε παρακαλώ κόψε την παραπληροφόρηση εδώ μέσα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο χαρτομαντηλάκιας που είναι να μοιράσει χαρτομάντηλα;
ΠΑΛΙ δικαιοθηκε ο nik!!!!
αιντε κορο'ι'δο...απο το πρωι το γνωριζα...εγω κανονισα να μην γινει η αγωνιστικη γιατι εχω δουλειες και δεν θα πηγενα γηπεδο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 992
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις