Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου "έκλεισε" μάλλον στα 300.000 ευρώ!Τελικά ήταν ελεύθερος?Έχει μπει κάποια οψιόν?Ψιλομπάχαλο...ο καθένας γράφει και λέει τα δικά του...
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
μην λες μεγάλα λόγια....η παράγκα έγινε μέγαρο..που είπε και κάποιος συναγωνιστής....στο κοκκαλιστάν ζούμε...πάρτε το χαμπάρι..ο γαύρος θα το πάρει..θα σας στήσει 1-2 παιγνίδια και πάπαλααααα.....συνταγή δοκιμασμένη...
 

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
170
Like
0
Πόντοι
1
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου "έκλεισε" μάλλον στα 300.000 ευρώ!Τελικά ήταν ελεύθερος?Έχει μπει κάποια οψιόν?Ψιλομπάχαλο...ο καθένας γράφει και λέει τα δικά του...

Διάβασα ότι έχει κάνει μήνυση στη προηγούμενη ομάδα του από τη Σαουδική Αραβία επειδή δεν τον άφηναν να φύγει από τη χώρα....Και ότι πιστεύει ότι θα κερδίσει και την ελευθέρας του το καλοκαίρι...Πρέπει να παίζει παρασκήνιο που μάλλον δε θα το μάθουμε και μάλλον δε μας ενδιαφέρει κιολας αν τα κολλάει ο παικταράς!!!!!!! Και άλλη μια πληροφορία άξια αναφοράς...Το site του Χελάκης-FM έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής 10 περίπου λεπτά νωρίτερα από το επίσημο site της ΠΑΕ....
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.158
Like
32
Πόντοι
366
Το site του Χελάκης-FM έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής 10 περίπου λεπτά νωρίτερα από το επίσημο site της ΠΑΕ....
Εγώ το έχω γράψει εδώ ότι ο συγκεκριμένος σταθμός και η εφημερίδα είναι κάτι σαν "γραφείο τύπου" μας αλλά σε κάποιους φάνηκε παράξενο! :think:
 

Επισκέπτης
και ξεχωρίζω από το δημοσίευμα.


ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: Τι προκύπτει από τη δικογραφία της γερμανικής δικαιοσύνης

Δείχνουν Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - υπουργούς για μαύρο χρήμα

Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

Απολογίες-σοκ τεσσάρων ανώτατων στελεχών της Siemens, με εμπλοκή στα «μαύρα ταμεία» των δωροδοκιών, δείχνουν τους ενόχους και στην Ελλάδα.

Από τη δικογραφία του πολύκροτου σκανδάλου της Siemens (Εισαγγελία Μονάχου, Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος Βαυαρίας και Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βέρνης), από μαρτυρίες και απολογίες, αλλά κυρίως από την άρση του τραπεζικού απορρήτου για ύποπτους λογαριασμούς και μαύρες εταιρείες, προκύπτουν στοιχεία για:

1 Πολιτικό χρήμα που διοχετεύτηκε στα κομματικά ταμεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Χορηγός και στους δύο η Siemens.

2 Δωροδοκίες Ελλήνων υπουργών (Αμυνας, Δημόσιας Τάξης και Αθλητισμού) με τη διαμεσολάβηση αχυρανθρώπων, αλλά και για μπαξίσια σε κρατικούς παράγοντες. Λάδωμα για το C4I και για άλλα εξοπλιστικά συμβόλαια.

3 Μίζες σε υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΤΕ και των θυγατρικών του στο εξωτερικό. Πίσω απ' αυτές φαίνεται ότι βρίσκονται οι «αμαρτωλές» προγραμματικές συμφωνίες με απ' ευθείας αναθέσεις, που φτάνουν και δεσμεύουν τις κυβερνήσεις μέχρι και σήμερα.
 

Επισκέπτης
εδώ τσούπ και η εταιρεία του κρόκους.

αχ σόρυ η θυγατρική της siemens που είναι υπάλληλος ο κρόκους.

* Περίοπτη θέση κατέχει η αμαρτωλή σύμβαση 8002 της Siemens με τον ΟΤΕ. Πρόκειται για την προγραμματική συμφωνία, με την οποία ο ΟΤΕ (η σχετική απόφαση ελήφθη από το Δ.Σ. στις 10-12-1997) δεσμεύθηκε τεχνολογικά με τη Siemens για μια ακόμη πενταετία (1998-2002). Τότε είχε ανακοινωθεί ότι το ύψος της ανάθεσης ήταν 158 δισ. δρχ. για την Siemens και 222,7 δισ. ευρώ για την Intracom.

Τελικά μόνο η σύμβαση αυτή (απευθείας ανάθεση) έφτασε τα 885 εκατ. ευρώ για τη Siemens. Αβγάτιζε μέχρι και το 2004, με παρένθετες νέες αναθέσεις, τις οποίες προωθούσαν κυβερνήσεις, διοικήσεις του ΟΤΕ και στελέχη του, όπως καταγγέλλεται, με το αζημίωτο.

Η αντίστοιχη σύμβαση της Intracom ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ. Τα αποκαλυφθέντα πλέον παραστατικά δείχνουν ότι η Siemens πλήρωσε πολλά και πολλούς, βάσει των παραστατικών, που αποτελούν μέρος της δικογραφίας και φέρουν την ένδειξη «Ελλάδα-Σύμβαση 8002».
 

Επισκέπτης
είδες η μαμά siemens εδώ καθάρισε με την δικαιοσύνη.

η Γερμανική δικαιοσύνη όμως δεν μασάει.
 

Επισκέπτης

Βασίλειο της Δανιμαρκίας είναι η Ελλάδα. Η μίζα είναι θεσμοθετημένη, οι συντελεστές της σε πλήρη διάταξη με ένα πλέγμα εταιρειών, για να μη φαίνεται ότι η Siemens δίδει αφειδώς χρήμα, ταΐζοντας τους δικούς της στην Ελλάδα, που πρέπει να μην πιαστούν στα πράσα.


η siemsns με ένα πλέγμα εταιρειών----------------  σιώπα άντε καλέ που θα είναι και η θυγατρική αυτή που λέμε του κρόκους...
 

Επισκέπτης
το ποιο πάνω έργο είναι ακατάλληλο για μακάκες, πρωταθλητές του μακάκα κλπ.
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Αρίωνα μην το πολυψάχνεις γιατί τίποτα δεν θα γίνει.
ΟΛΗ την Ευρώπη έχει λαδωμένη η φίλη μας η SIEMENS.

Και μόλις μπήκε και ο λάκης με τον κωδικό του. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια μια και σήμερα για το ενωσίτικο τσιμπούσι πλαισιωμένο και με καλεσμένους αλλόθρησκους.
 

Επισκέπτης
:dancing:
 

Συνημμένα

  • GOALNEWS_b.jpg
    GOALNEWS_b.jpg
    185,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom