Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πολύ εύστοχο από το contra.gr

Συνημμένα

• ek_lostkypello_m.jpg
    ek_lostkypello_m.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 23

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Διάβασε παραπάνω και παλιότερα ποστ μου για να καταλάβεις αν με ικανοποιεί η ομάδα μου!Για τον Πολατιάν μίλησε κάποιος δικός σου...αμφιβάλλεις ότι σου χάρισε 2 βαθμούς προχτές?Από το μεταξύ μας ματς τι κατάλαβες?Ότι είστε καλύτεροι????Και επειδή σε πείραξε το "για μια ακόμη φορά" εσύ είσαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας σου???
διαβαζε πρωτα καλα τι γραφω και μετα απαντα....ακομα και στην παραθεση που εκανες γραφω "ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ"...δεν περιμενα το μεταξυ μας ματς για να καταλαβω οτι ειμαστε καλυτεροι...το ξερα απο πριν..εσυ νομιζεις το αντιθετο δηλαδη?
και το ξαναγραφω οπως και πριν,ναι ειμαι ευχαριστημενος....ευχαρηστημενος  απ τις εμφανισεις της ομαδας μου...επειδη εχασε δυο τρεις φορες δεν με ικανοποιησε σημαινει οτι στο συνολο δεν θα ειμαι ευχαρηστημενος?
ειμαι πρωτος στην Ελλαδα,και στους 16 του τσουλου εχωντας δει παρα πολυ ωραια μπαλα...δεν ζηταω κατι παραπανω απ την ομαδα μου...
εσυ νιωθεις ετσι για την δικη σου?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
διαβαζε πρωτα καλα τι γραφω και μετα απαντα....ακομα και στην παραθεση που εκανες γραφω "ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ"...δεν περιμενα το μεταξυ μας ματς για να καταλαβω οτι ειμαστε καλυτεροι...το ξερα απο πριν..εσυ νομιζεις το αντιθετο δηλαδη?
και το ξαναγραφω οπως και πριν,ναι ειμαι ευχαριστημενος....ευχαρηστημενος  απ τις εμφανισεις της ομαδας μου...επειδη εχασε δυο τρεις φορες δεν με ικανοποιησε σημαινει οτι στο συνολο δεν θα ειμαι ευχαρηστημενος?
ειμαι πρωτος στην Ελλαδα,και στους 16 του τσουλου εχωντας δει παρα πολυ ωραια μπαλα...δεν ζηταω κατι παραπανω απ την ομαδα μου...
εσυ νιωθεις ετσι για την δικη σου?
Διάβασε παραπάνω ρε φίλε και μετά απάντα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Διάβασε παραπάνω ρε φίλε και μετά απάντα...
εγω διαβασα...εσυ?
δεν εχω κατι να χωρισω μαζι σου φιλε γατε αλλα ειναι παραλογο να μιλας σημερα για τον ολυμπιακο και για τον πολατιαν μετα απο οσα ειδες απ την ομαδα σου...εκει θελω να καταληξω...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγω διαβασα...εσυ?
δεν εχω κατι να χωρισω μαζι σου φιλε γατε αλλα ειναι παραλογο να μιλας σημερα για τον ολυμπιακο και για τον πολατιαν μετα απο οσα ειδες απ την ομαδα σου...εκει θελω να καταληξω...
Θα μας τρελλάνεις?Δικός σου μίλησε για τον Πολατιάν!Και δεν μπορείς να φέρνεις σαν επιχείρημα το μεταξύ μας ματς γιατί εκεί καλώς ή κακώς έπαιξες χειρότερα!Τι να κάνουμε?
Είναι ένα από τα πολλά ματς στο οποίο σερνόσουνα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Θα μας τρελλάνεις?Δικός σου μίλησε για τον Πολατιάν!Και δεν μπορείς να φέρνεις σαν επιχείρημα το μεταξύ μας ματς γιατί εκεί καλώς ή κακώς έπαιξες χειρότερα!Τι να κάνουμε?
Είναι ένα από τα πολλά ματς στο οποίο σερνόσουνα...
οκ...

Επισκέπτης
Όλες οι συγκυρίες φέτος για να έχουν να λένε οι γαύροι... Ποιός τους αντέχει...  :helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.

Σκοτάδι,πίσσα και έρεβος...
Αυτά...

Επισκέπτης
Πολύ μάπα το καρπούζι χθες. Κι εγώ ο παπάρας το είχα παίξει Χ!!! Δεν υπολόγισα τον Μπούρμπο όμως!!!! :cheesy:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτός σου φταιγε;;;οι άλλοι που νόμιζαν ότι έπαιζαν σε φιλικό του καλοκαιριού.

Επισκέπτης
καλημερα & χωρις ιχνος ειρωνιας,περαστικα..τα της ομαδας σας θα τα πειτε εσεις..εγω το μονο που θελω να σχολιασω ειναι αυτο το μουνοπανο τον λαμπριακο..για πολλες κλωτσιες το παλληκαρι..αντε να δουμε τι θα κανει η αθλητικη δικαιοσυνη που φωναζε τον αντζα & τον λουα-λουα να απολογηθουν για μαλακιες & τιμωρησε τοσες φορες τον μπλανκο με κιτρινη για την μασκα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα.Για τον Λαμπριάκο θα πρέπει να είναι τιμή του,που είναι ο μοναδικός παίχτης  της Σούπερ-Λίγκα που έχει τη τιμή να τον βρίζουν όπου πηγαίνει ,οι οπαδοί των αλλων ομάδων.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ..

η αγωνιστικη εικονα που δειχνει η ομαδα ειναι καθαρα ευθηνη του προεδρου!!!
πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λειτουργησει σαν προεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομαδας.
ναι ωραιο το χαμηλο προφιλ καλη η στηριξη στον προπονητη και στις στραβες αλλα καπου ξεχειλιζει το ποτηρι..
δεν ειναι δυνατον εδω και αρκετες αγωνιστικες τωρα να βλεπουμε ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ποδοσφαιριστες παραλογα πειραματα (μπουρμπος δεξιοποδαρος αριστερο μπακ/χετεμαι στα καλα καθουμενα απο το πουθενα σε νοκ αουτ ματς..)να τα προσπερναμε επειδη παιρνουμε τα αποτελεσματα...δεν γινετε να μην το βλεπεις ΕΣΥ!!!!!μεχρι προπερσυ επαιζες και σηκωνες ευρωπαικη κουπα ΔΕΝ εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ!!!
αυτα ισχυουν ΚΑΙ στην περιπτωση που την κυριακη το βραδυ ειμαστε και ΠΑΛΙ στην κορυφη..
ο κοσμος εδω και 4 χρονια στηριζει πρωτα απο ολους ΕΣΕΝΑ και την προσπαθεια σου..ειναι ωρα να φανεις ανταξιος του κοσμου και της ιστοριας της ΑΕΚ!!!
Εχεις κανει αρκετα αλλα πολυ καλα ξερεις οτι το ταβανι της ΑΕΚ ειναι το απειρο!!!
ΑΝ δεν μπορεις τοτε για το καλο της ομαδας φυγε!!!παρεδωσε την ομαδα σε εναν που μπορει και να εισαι σιγουρος οτι το ονομα σου ΠΟΤΕ δεν προκειτε να φυγει απο την αναμνηση των ενωσιτων.
Εχεις ηδη μεινει στην ιστορια της ομαδας ως ο ανθρωπος που μπηκε μπροστα ισως στην χειροτερη στιγμη που βρεθηκε ποτε!!
Αν ομως ΜΠΟΡΕΙΣ παρε ΘΕΣΗ και κανε αυτο που πρεπει.
Στο ξαναλεω εχεις πανω απο 26οοο λογους να το κανεις....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και πάλι στην κορυφή να είμαι την Κυριακή,δεν έχω λόγους να πανηγυρίζω για κάτι ούτε να αισιοδοξώ.

Χθες ήταν η πρώτη φορά από όσο με θυμάμαι,που πανηγύρισα γκολ που έφαγε η ΑΕΚ και αναφέρομαι στο δεύτερο της Ξάνθης.Μάλιστα έβριζα όταν είδα ότι στην αρχή το έσωσε,ο πολύ καλός ομολογουμένως χθες,Μορρέτο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και για να γλυκαθούμε λίγο σας παρουσιάζω τη Νανά ,την κολλητή της Φρόσως.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και live να την είχαμε τη Νανά δεν θα μπορούσαμε να γλυκαθούμε!
Πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααα
Άντε ρε pleasure...εγώ θα τα γράφω? :referee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom