Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
να ηταν οι μονοι..μηπως να ηταν & οι πρωτοι-οι τελευταιοι..ο βαζελος & αν εχει φερει..ασε δε που εχουν αρχισει & οι ελληναρες να τους αντιγραφουν οπως ο τριπουστας ο καψης πχ..
ναι αλλα μονο οι δυο τους εχουν ΚΛΕΙΣΤΟ συμβολαιο 1,5 μυριο τον χρονο για ακομα 4 χρονια...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
την παρουσα φαση ΔΕΝ επιτρεπετε να φυγει ο προπονητης!!!
πρεπει να καταλαβει που βρισκετε και επισης πρεπει και οι παιχτες να αισθανθουν λιγη "πιεση..."

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε μην βιάζεστε με τον παππού............
Με ποιούς θα γελάμε εμείς μετά? :grin:  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Παίζει πάντως και ο πρώην προπονητής του ΨΟΦΗ.
Ήταν ωραίος ο Γερμαναράς.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
πρεπει να καταλαβει που βρισκετε και επισης πρεπει και οι παιχτες να αισθανθουν λιγη "πιεση..."
Πρέπει να αλλάξει το κλίμα φίλε nik!Και ο Φερέρ με τις δηλώσεις του δείχνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τα λάθη του και να αναλάβει τις ευθύνες του...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και γω ψήφισα ΟΧΙ.Το καλοκαίρι βλέπουμε.Και να φύγει μπορεί να αντιστρφεί για κανά-δυο ματς το κλίμα.Μετά όμως κ πάλι η γύμνια δεν θα κρύβεται.

Επισκέπτης
Πρέπει να αλλάξει το κλίμα φίλε nik!Και ο Φερέρ με τις δηλώσεις του δείχνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τα λάθη του και να αναλάβει τις ευθύνες του...
& για ολα αυτα την αποκλειστικη ευθυνη φερει ο ακουπος..εχτες εκτος ολων των αλλων ο παππους εκανε & ΠΑΛΙ τα γνωστα καραγκιοζιλικια του μιλωντας στους παικτες της ξανθης..αλτσχαιμερ εχει παθει???επιτηδες τα κανει???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν άκουγα τον Φερέρ να παραδέχεται τα λάθη του και να δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να τα διορθώσει , να ζητήσει μια συγγνώμη από τον κόσμο , να μην ψάχνει για δικαιολογίες θα έλεγα ότι το καλύτερο θα είναι να μείνει μέχρι το καλοκαίρι!
Αλλά τι να περιμένω από έναν προπονητή που σε νοκ-άουτ ματς ξέθαψε τον δεξιοπόδαρο Μπούρμπο και τον έχρισε αριστερό μπάκ!!!!!!! :headbang:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια
Εδώ κάποιοι μιλάγανε για τον σερ Τάκη τον και καλα "αμπαλο" προπονητη της 5αρας και 7αρας την στιγμη που ο μεγάλος προπονητης Φουκαρέρ ειχε την πρώτη ομάδα στην Ελλάδα.
Τουλάχιστον ο "αμπαλος" τάκης είχε και έχει σεμνότητα και δεν καραγιοζοποιούσε τον εαυτό του και την ομάδα του...
Εγώ νομίζω οτι ο Λορετζος εχει μπει ήδη στην περίοδο χάριτος.
Μια-δυο γκέλες αν κανει στο πρωτάθλημα γραφει GAME OVER ....Βέβαια αποκλείω το να φυγει στην μέση του πρωταθλήματος και αυτό ειναι το σωστο (οχι σαν της μαλακίες που καναμε εμεις κάποτε και τουσ στελναμε αδιαβαστους Φλεβάρη μήνα)διότι έχει και την κάληψη του κοντού....άλλα "φωνη λαού οργή θεού" λένε...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εχω εκνευριστεί.Λέω για πρώτη φορά να μην πάω γήπεδο το Σάββατο γιατί θα πικραθω.

Λέω να πάρω Φρόσω και Νανά να φύγουμε κανα τριήμερο τα τρία μας

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.395
Πόντοι
12.056
Πιστευω οτι στο τελος τις σεζον πρεπει να γινει ταμειο...οποτε υπομονη.. :headbang: :headbang:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα και από εμένα!!!

Χωρίς ίχνος διάθεσης για ειρωνια !!!!
Η Γνώμη μου όσο αφόρα την αεκ είναι η εξής(αν θέλετε την ακούτε αν όχι γράφτε με στα αρχιδια σας)

Ένα και μονό Πράγμα φταίει!!! η ολοκληρωτική απουσία οργανωτικού πλάνου!!!!
η αεκ δεν ξέρει τι πραγματικά θέλει?
νομίζει η διοίκηση της αεκ ότι αν πάρει ένα πρωτάθλημα τα πάντα θα λυθούν!!!
χαραμίζει ΟΛΟΥΣ τους άλλους στόχους στο βωμό της κατάκτησης του πρωταθλήματος !!!!
βεβαία δεν καταλαβαίνει πως αν τρως σφαλιάρες ΔΕΝ θα πάρεις πρωτάθλημα
και πως το πρωτάθλημα από μονό του ΔΕΝ λέει κάτι!!!!
Χρειάζεται χρήμα και επενδύσεις!!!
Με πορδές αυγά δεν βάφεις!!!
ΔΕΝ μπορεί η ΑΕΚ να στηρίζεται σε ένα παίχτη(Ριμπο) ο όποιος ουσιαστικά ΔΕΝ θέλει να παίξει στην αεκ!!!!
Αυτά τα ολίγα
καλημέρα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αν χρειάζονται 1,5 χρόνο για να καταλάβουν πού βρίσκονται και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να παίρνουν τόσα λεφτά, σφύρα κλέφτικα  :jerking: Δουλεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί  :tickedoff:
Καλημέρα και από εμένα!!!

Χωρίς ίχνος διάθεσης για ειρωνια !!!!
Η Γνώμη μου όσο αφόρα την αεκ είναι η εξής(αν θέλετε την ακούτε αν όχι γράφτε με στα αρχιδια σας)

Ένα και μονό Πράγμα φταίει!!! η ολοκληρωτική απουσία οργανωτικού πλάνου!!!!
η αεκ δεν ξέρει τι πραγματικά θέλει?
νομίζει η διοίκηση της αεκ ότι αν πάρει ένα πρωτάθλημα τα πάντα θα λυθούν!!!
χαραμίζει ΟΛΟΥΣ τους άλλους στόχους στο βωμό της κατάκτησης του πρωταθλήματος !!!!
βεβαία δεν καταλαβαίνει πως αν τρως σφαλιάρες ΔΕΝ θα πάρεις πρωτάθλημα
και πως το πρωτάθλημα από μονό του ΔΕΝ λέει κάτι!!!!
Χρειάζεται χρήμα και επενδύσεις!!!
Με πορδές αυγά δεν βάφεις!!!
ΔΕΝ μπορεί η ΑΕΚ να στηρίζεται σε ένα παίχτη(Ριμπο) ο όποιος ουσιαστικά ΔΕΝ θέλει να παίξει στην αεκ!!!!
Αυτά τα ολίγα
καλημέρα

Πες τα ρε φίλε!!!εκεί που έχεις 14 χρόνια να δεις πρωτάθλημα, ας κάνεις ένα χρόνο παραπάνω, μη θυσιάσεις τους στόχους και το σχεδιασμό σου για έναν τίτλο, που δε θα σε πάει πιο μπροστά...Εδώ μιλάμε για πισωγύρισμα σε σχέση με πέρυσι, που γινόταν γαργάρα επειδή η ομάδα ήταν πρώτη :think:

Επισκέπτης
ασε που το πρωι στην νετ ελεγαν οτι πλακωθηκε με την γυναικα του η οποια θελει να φυγει για βραζιλια & αρα η κατασταση του ειναι δυσκολη..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ασε που το πρωι στην νετ ελεγαν οτι πλακωθηκε με την γυναικα του η οποια θελει να φυγει για βραζιλια & αρα η κατασταση του ειναι δυσκολη..
.........και κάνει και διαφημίσεις..........

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
στο καλο!!!!
οποιος δεν αντεχει δεν θελει δεν μπορειδεν κανει δεν..δεν ....δεν... ΔΡΟΜΟ!!
ειτε λεγετε ντεμης ειτε φερρερ ειτε οτιδιποτε!!!!
αυτοι που θα μεινουν να δινουν και την ψυχη τους και εμεις θα ειμαστε κοντα τους!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α καλά ,την συγκεκριμένη διαφήμιση την είδα στο καπάκι του ματς της Τρίπολης που είχα τα διαόλια μου.Έπεσαν κάτι χριστοπαναγίες πα΄νω στην φούρια μου,άστα :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom