Επισκέπτης
γιατι θα την τελειωσει την χρονια???Ειλικρεινά με τις επιλογές της ενδεκα΄δας σηκώνω τα χέρια ψηλα.
Δεν μας τα λες καλά κύριε Σέρα.Καθόλου καλά.
Θα μαι προφητικός:πάρουμε δεν πάρουμε τίτλο δεν τον βλέπω για του χρόνου τον Φερέρ.
γιατι θα την τελειωσει την χρονια???Ειλικρεινά με τις επιλογές της ενδεκα΄δας σηκώνω τα χέρια ψηλα.
Δεν μας τα λες καλά κύριε Σέρα.Καθόλου καλά.
Θα μαι προφητικός:πάρουμε δεν πάρουμε τίτλο δεν τον βλέπω για του χρόνου τον Φερέρ.
αυτο το εχω πρωτοποσταρει εγω πριν μηνες..
Δυστυχώς είπε μια αλήθεια ο Γεωργίου...πιο εύκολο είναι να ψωνίσει ο Αστέρας από την ΑΕΚ παρά το αντίθετο!Έχουν φράγκα στην Τρίπολη...δεν είναι εφικτό να τους "αρπάξεις" ούτε παίχτη ούτε προπονητή!κάτι μου λέει ότι την νέα χρονιά θα έχουμε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έναν εκ των Λίνεν η Κάμπος.
πέρσι ήταν ποιο ουσιαστικός εφέτος πολύ περίεργος, με μια καλύτερη διαχείριση του υλικού με το ξεκίνημα που έκανε εφέτος χωρίς την σπουδαία μπάλα μπορούσε να είναι μπροστά με 4 έως 5 βαθμούς.Έχει κάνει πολλές περίεργες επιλογές και στο υλικό της ομάδας και στην διαχείριση του!
Θα επαναλάβω ότι η ομάδα με τους παίχτες που έχει από την μέση και μπροστά θα έπρεπε να έχει παίξει πιο ωραίο ποδόσφαιρο,άσχετα με τα αποτελέσματα!
Αν συμπεριλάβουμε και κάποιες αστείες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς...νομίζω κι εγώ ότι μόνο αν πάρει το πρωτάθλημα θα είναι μαζί μας και μετά το καλοκαίρι ο Ισπανός!
ρε φιλε δεν ειπα εγω οτι τελειωσε κατι..ομως καθε χρονο τα ιδια κανετε..εχω αδικο???Ακόμα pleasure δεν τέλειωσε τίποτε.Κάτσε να περάσουν 4-5 ματς κ βλέπουμε για τα περί μαντάρας στον Β' γύρο.
Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα στο Ελλάντα είναι δύσκολο για κάποιον από τους 3 "μεγάλους" να είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου από πολύ νωρίς!Επομένως αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ φυσιολογική για αυτούς τους 2 που στο τέλος το χάνουν!ρε φιλε δεν ειπα εγω οτι τελειωσε κατι..ομως καθε χρονο τα ιδια κανετε..εχω αδικο???
πέρσι απλά δυο παράγοντες είχαν παίξει ρόλο στην περιορισμένη χρονική δυνατότητα φορμαρίσματος της ΑΕΚ.ρε φιλε δεν ειπα εγω οτι τελειωσε κατι..ομως καθε χρονο τα ιδια κανετε..εχω αδικο???
η φλόγα της Φρόσος μας κρατάει ζεστούς στην παγωνιά του χειμώνα.Αχ Φρόσω..............
O "διπλή παράθεση" δεν το έχει δει ακόμα??????????
O "διπλή παράθεση" δεν το έχει δει ακόμα??????????
μονο που εμεις ειχαμε παιχταραδες & τοτε..Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα στο Ελλάντα είναι δύσκολο για κάποιον από τους 3 "μεγάλους" να είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου από πολύ νωρίς!Επομένως αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ φυσιολογική για αυτούς τους 2 που στο τέλος το χάνουν!
Με την ίδια λογική τα ίδια κάνατε κι εσείς την πέτρινη δεκαετία σας!Κάθε Σεπτέμβρη είσασταν πρωταθλητές και σιγά-σιγά ξεφουσκώνατε...
Ναι αλλά μετά τον Ιανουάριο τους περιμένατε στου Ρέντη με τους κορνέδες...μονο που εμεις ειχαμε παιχταραδες & τοτε..
Το χω δει αδελφέ μου.Αλλά τι να σου πω;;;
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.Μπουα,χα,χα,χα,χ,αχ,χα,χα