Επισκέπτης
τώρα δέσαμε.
Και εγω απο Πλωμαρι ειμαι δεν κανω πλακα και συγκεκριμενα απο Παλαιοχωρι.
τώρα δέσαμε.
Έλα ρε πατριώτη...μου φαίνεται ότι πρέπει να ανοίξουμε θρεντ Πλωμάρι-Ουζολαγνεία...
εμένα η γυναίκα μου από ας πούμε την Μάνη.Θα με παρετε κ μένα που είμαι φαν του Πλωμαρίου,του ούζου εννοώ και ας είμαι κ Μανιατάκι;
Μεσα και εσυ, αν και εγω δεν πινω ουζο και με κραζουν ολοι οταν κατεβενω στην Μυτιληνη, Πλωμαριτης και να μην πινει ουζο.Θα με παρετε κ μένα που είμαι φαν του Πλωμαρίου,του ούζου εννοώ και ας είμαι κ Μανιατάκι;
έχω και κάτι μπουκάλια σπέσιαλ που σπάνια τα βρίσκεις Αθήνα.Θα με παρετε κ μένα που είμαι φαν του Πλωμαρίου,του ούζου εννοώ και ας είμαι κ Μανιατάκι;
από το χωριό σου καταγόταν ένας μεγάλος μπουρδελιάρης έχει πάει στον ουρανό εδώ και αρκετά χρόνια μόνο το μικρό του όνομα γράφω Βαγγέλης και ήταν λίγο κουφός μιλάμε δεν πρέπει να υπάρχει άτομο που δεν τον ήξερε.Μεσα και εσυ, αν και εγω δεν πινω ουζο και με κραζουν ολοι οταν κατεβενω στην Μυτιληνη, Πλωμαριτης και να μην πινει ουζο.
Δεν πρεπει να τον ξερω.από το χωριό σου καταγόταν ένας μεγάλος μπουρδελιάρης έχει πάει στον ουρανό εδώ και αρκετά χρόνια μόνο το μικρό του όνομα γράφω Βαγγέλης και ήταν λίγο κουφός μιλάμε δεν πρέπει να υπάρχει άτομο που δεν τον ήξερε.
Το ακουσα αυτο.Ο Βρασίδας είναι κ μας γράφει από τον Θεό
η αδελφη της φροσως..Ο Βρασίδας είναι κ μας γράφει από τον Θεό
να ρωτησω κι εγω τωρα κατι ?
πρεπει να ειμαι καποια ομαδα (π.χ. αεκ), για να με κοιταξει η συνιφαδο-κουμπαρο-νυφη του dark ????
καλά αυτή που θα κοιτάξει εσένα θα είναι η ποιο σέξυ παπαδιά στην γη.να ρωτησω κι εγω τωρα κατι ?
πρεπει να ειμαι καποια ομαδα (π.χ. αεκ), για να με κοιταξει η συνιφαδο-κουμπαρο-νυφη του dark ????
Μέχρι τώρα η πιο σέξι θεούσα είναι η Λουκά!καλά αυτή που θα κοιτάξει εσένα θα είναι η ποιο σέξυ παπαδιά στην γη.
αφού ήταν οργανωμένος στην ορίτζιναλ Μυτιλήνης και η ορίτζιναλ τον έφερε εδώ.Για τον Παυλη παντος επειδη ειναι απο τα Λουτρα και τον ξερει ενα φιλαρακι κολλητος μου εχουν και οικογενιακες σχεσεις, πριν απο κανα δυο χρονια ηθελαν να τον πανε να δοκιμαστη στον Ολυμπιακο αλλα ο πιτσιρικας δεν ηθελε γιατι ειναι Αεκτζης.