Επισκέπτης
ποια χρονια???Έχω όμως πανηγυρίσει Ιστορική πρόκριση μέσα στη Φιλαδέλφεια με QPR!!!!!!!!!Από τότε έχω να πανηγυρίσω έτσι...
ποια χρονια???Έχω όμως πανηγυρίσει Ιστορική πρόκριση μέσα στη Φιλαδέλφεια με QPR!!!!!!!!!Από τότε έχω να πανηγυρίσω έτσι...
1978!!!ποια χρονια???
Πήγα στο Νοσοκομείο φίλε με νεύρωση στομάχου 12 χρονών παιδάκι.....τι πρόκριση ήταν αυτή τότε φαντάρος στην Λήμνο και ήταν η εποχή που είχαν αποσφραγίσει τα καζάνια και έβγαζαν φρέσκο τσίπουρο. εκεί να δεις γλέντια μέχρι τον παπά του χωριού τον ανεβάσαμε σε ένα τραπέζι και χόρευε τσιφτετέλια.
το 1976 ήταν αδελφέ αυτό το παιχνίδι.1978!!! Πήγα στο Νοσοκομείο φίλε με νεύρωση στομάχου 12 χρονών παιδάκι.....
Λες?το 1976 ήταν αδελφέ αυτό το παιχνίδι.
το θυμάμαι το παιχνίδι δεν μπόρεσα να πάρω άδεια και το είδα παράλληλα με μεγάλη τσιπουροποσία και χταποδάκια παραγωγής μου στα κάρβουνα.
και ήταν κάπου Νοέμβριο, θυμάμαι τα καζανιάσματα.τη σεζον 76-77 ηταν το παιχνιδι.
Δεν υπάρχει μέλλον με αυτόν τον καραγκιόζη στον πάγκο...κατι ηξερα που δεν ηθελα να το δω.η αεκ κανει κακο στα νευρα μας και στην υγεια μας.
Δεν ειχα σκοπο να μπω καν στο θεμα της ομαδα σας να μην λετε περι προκλησεων...Δεν υπάρχει μέλλον με αυτόν τον καραγκιόζη στον πάγκο...
μου φαινεται μας δουλευουν και αυτος και ον τεμης ομαδικως.ανοχη τελος ομως.ο κοσμος εχει απαιτησεις απτην ομαδα.καλομαθε ο ντεμης απτην πρωτη χρονια που δεν περιμεναμε τιποτα και πηγαιναμε 35000 καθε κυριακη στο γηπεδο.καιτ ακουσα προχθες οτι μπηκαμε στο 44 με τον ορο οτι θα συντηρουμε 10 χρονια το οακα.λετε για αυτο να εφυγε ο παο φετος?Δεν υπάρχει μέλλον με αυτόν τον καραγκιόζη στον πάγκο...
βάλε μέσα τον Αραμπατζή και τον Παυλή.Θωμάς Μαύρος,Μίμης Παπαιωάννου,Στέλιος Μανωλάς,Σπύρος Οικονομόπουλος,Τόνι Σαβέβσκι.....Τι να μας πουν αυτά τα σημερινά μειράκια που φοράνε την τιμημένη φανέλα!!!
ολοι το βλεπουμε.Δεν ειχα σκοπο να μπω καν στο θεμα της ομαδα σας να μην λετε περι προκλησεων...
ομως ρε φιλοι αεκτζηδες...αν δεν διωξετε τωρα αυτον τον γκιοζη απ τον παγκο (ακομα κι αν το γυρισετε) ποτε θα το κανετε?που θα πατε νομιζετε?
δεν το λεω με κακια αλλα σιγουρα το βλεπετε κι αλοι εκτος του ναυαρχου!!!
Άλλος λέγαμε ότι ήρθε γισ ένσημα και άλλος μας προέκυψε.Αλήθεια πόσα παίρνει ο ξεφτίλας,ξέρει κανείς???Δεν ειχα σκοπο να μπω καν στο θεμα της ομαδα σας να μην λετε περι προκλησεων...
ομως ρε φιλοι αεκτζηδες...αν δεν διωξετε τωρα αυτον τον γκιοζη απ τον παγκο (ακομα κι αν το γυρισετε) ποτε θα το κανετε?που θα πατε νομιζετε?
δεν το λεω με κακια αλλα σιγουρα το βλεπετε κι αλοι εκτος του ναυαρχου!!!
Κάποιοι ετοιμάζονται για υποδοχή μετα "βαίων και ΞΥΛΩΝ"...δε πειραζει καλυτερα να αποκλειστουμε απτο κυπελλο για να επικεντρωθουμε στο πρωταθλημα. ας το ριξουμε λιγο στη πλακα γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που βλεπουμε.
βλέπω γλέντια.Κάποιοι ετοιμάζονται για υποδοχή μετα "βαίων και ΞΥΛΩΝ"...