Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Τα συμφερόντά του εξυπηρετεί. Συνήθως τα μεσο - βραχυπρόθεσμα.
Κάτι θέλει από τον Μαρινάκη, μάλλον κάποιου είδους προστασία, ποιος ξέρει για πόσο... και αντίστοιχα μπαίνει μπροστά παριστάνοντας τον τιμητή και κάνοντας δηλώσεις απολύτως στο όριο. Αν και θα έπρεπε να τον καλέσουν κάποια στιγμή...
Θα δούμε πόσο κρατήσει και αυτή η συμμαχία.

θελει και ο Μαρινακης εναν καλο δικηγορο με τοσες κοντρες που εχει ανοιξει

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Ας θυμηθούμε παλιές χαρούμενες στιγμές...

«Είμαι χτυπημένος, δεν μπορώ να μιλήσω»...

Είχα πεθάνει στο γέλιο όταν είχε γίνει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Ναι ναι το επιασα…
Εισαι απολυτως σαφης, σιγα μην σε νοιαξει το αποτελεσμα…εσυ εισαι εκει …για την ομαδα….
και κατι αλλοι που δεν ηταν εκει για το αποτελεσμα, τωρα ανακρινονται και προφυλακιζονται για τον φονο του αστυνομικου.
Κατι φιλαθλοι που πονουσαν την ομαδα τους καλη ωρα….
Και εις ανωτερα…
Ειδες που εισαι μαλακας; Δεν το επιασες.

Και μονο που θα ειναι ο Ολυμπιακος εκει φτανει για να σκατε μεσα σας.

Το αποτελεσμα με νοιαζει αλλα το θελει κι αλλος και δεν θα μου το χαρισει. Θα γαμηθει να μου το παρει οπως και εγω αυτουνου.

Τραβα, να μην σε στειλω, που θα κε βγαλεις ισια κι ομοια με δολοφονους, βλακα!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606

Το αποτελεσμα με νοιαζει αλλα το θελει κι αλλος και δεν θα μου το χαρισει. Θα γαμηθει να μου το παρει οπως και εγω αυτουνου.

Πιστεύεις πως αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός στον τελικό, στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, αλλά κάποια άλλη ομάδα, θα γινόταν τόσος ντόρος;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
θα μας κλασεις τα @@, μονο μην βαλεις καμια ναυτικη φωτοβολιδα στον κωλο σου που ειναι και της μοδας και καεις σαν τον ιουδα
Οσο και να προσπαθεις και μαλιστα με εντολη του προμονταβα, του δεκαρικου που σε δασκαλεψε, δεν μπορεις να μου την σπασεις. Δεν ασχολουμαι με κοτες απο τα γυφτικα σαν του λογου σου που οταν στριμώχνονται βγαζουν προσωπικά στην φορα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
οκ περα απο τις σποντες στον μελισσανιδη τι ειπε δλδ οτι ο παοκ επεξε την καλυτερη μπαλα και να το παρει οκ.
οτι υπαρχει κοντρα μαρινακη νδ δεν ειναι νεο.
τωρα επισης περι αρη και λαμιας αν θες την αποψη μου χωρις αποδειξεις δεν τα λεει επισημο ατομο,αυτα ειναι για μεταξυ μας οπως λεγατε εσεις για τον αρη3-4 χρονια και πιο παλια για λεβαδειακο και ξανθη αλλα παντα χωρις αποδειξεις.
Ναι ναι υπαρχει μεγαλη κοντρα…Κρητικη βεντετα…
μηπως εχεις ακουσει οτι ο πατερας του προεδρου Βαγγελα ηταν βουλευτης Κρητης της ΝΔ (απο τους πιο πιστους μαλλιστα) του πατερα Μητσοτακη?
Λες ο γιος να του βγηκε κομμουνιστης??
Λες να εκλεψε τους βωλους του Κυριακου και του το κραταει?
Απλα ο αλλος εχει δει ηδη τι εγινε με Μοραλη και δημο Πειραια και σκεφεται οτι για να εχει μια ελπιδα να μεινει πρωθυπουργος, πρεπει να κοψει λιγο τα φτερα του κυριου προεδρου σας, διοτι ο τελευταιος ειναι ικανος να κανει το Μαξιμου προπονητικο κεντρο αν μεινει ανεξελεγκτος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Πιστεύεις πως αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός στον τελικό, στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, αλλά κάποια άλλη ομάδα, θα γινόταν τόσος ντόρος;
Οχι δεν θα γινοτανε. Και την ευθυνη την εχει η αεκ, οι οπαδοι της, που δεν ανοιξαν ουτε το πεταλο των οργανωμένων για παιχνιδια της Εθνικης μην τυχων και τους μπουν φιλαθλοι αλλων ομαδων, κυριως του Ολυμπιακου.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306

εσυ τα εγραψες τα περι …«ευχαριστιων κερδιδετε δεν κερδισετε», εγω ειμαι ο μαλακας.
Πηγαινε ξαναδιαβασε τι εγραψες, μπες στην θεση του αλλου που το διαβαζει και ριξε ευγενικα μια μουτζα στον καθρεφτη…
Και αυτο διοτι καλοπροαιρετα πιστευω οτι δεν καταλαβες τι μαλακια εγραψες…

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
εσυ τα εγραψες τα περι …«ευχαριστιων κερδιδετε δεν κερδισετε», εγω ειμαι ο μαλακας.
Πηγαινε ξαναδιαβασε τι εγραψες, μπες στην θεση του αλλου που το διαβαζει και ριξε ευγενικα μια μουτζα στον καθρεφτη…
Και αυτο διοτι καλοπροαιρετα πιστευω οτι δεν καταλαβες τι μαλακια εγραψες…
Σκασε ρε που θα με αποκαλεσεις και δολοφονο, βλακα! Πας να βγεις και απο πανω.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Οχι δεν θα γινοτανε. Και την ευθυνη την εχει η αεκ, οι οπαδοι της, που δεν ανοιξαν ουτε το πεταλο των οργανωμένων για παιχνιδια της Εθνικης μην τυχων και τους μπουν φιλαθλοι αλλων ομαδων, κυριως του Ολυμπιακου.
Που κολλάει η εθνική στην κουβέντα?
Ας ξεκινήσουμε 21-22 χρόνια πίσω όταν "χάθηκε" σε ένα βράδυ ο φάκελος των γηπέδων που θα κατασκεύαζαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα ενδιάμεσα αλλά και τις πρόσφατες ειρωνίες και προσβολές του Βαγγέλα.
Αυτός δεν έλεγε πως δεν πληρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας; Τώρα πληρούνται δλδ;
Τέλος πάντων, πριν δείξει κάποιος με το δάχτυλο καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά στον καθρέπτη. Και κλείνω εδώ.
Κανείς δεν ξεχνάει τίποτα απ' όσα προηγήθηκαν μέχρι να γίνει αυτό το γήπεδο...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Που κολλάει η εθνική στην κουβέντα?
Ας ξεκινήσουμε 21-22 χρόνια πίσω όταν "χάθηκε" σε ένα βράδυ ο φάκελος των γηπέδων που θα κατασκεύαζαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα ενδιάμεσα αλλά και τις πρόσφατες ειρωνίες και προσβολές του Βαγγέλα.
Αυτός δεν έλεγε πως πληρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας; Τώρα πληρούνται δλδ;
Τέλος πάντων, πριν δείξει κάποιος με το δάχτυλο καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά στον καθρέπτη. Και κλείνω εδώ.
Κανείς δεν ξεχνάει τίποτα απ' όσα προηγήθηκαν μέχρι να γίνει αυτό το γήπεδο...
Ενω αν ειχε την δυναμη η αεκ να αλλαξει τον φακελο (απο Καραϊσκάκη σε Φιλαδελφεια) δεν θα το εκανε θειο; Τι λες;

Γιατι μας προσαπτετε οτι το φτιαξαμε και με λεφτα του κρατους. Γηπεδο του κρατους που το νοικιασαμε και το σηκωσαμε ενω η αεκ πηγε να τρουπωσει και να της χρηματοδοτησουν δικο της γηπεδο που θα εμενε στην αεκ.

Τα λεω καλα θειο;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Ενω αν ειχε την δυναμη η αεκ να αλλαξει τον φακελο (απο Καραϊσκάκη σε Φιλαδελφεια) δεν θα το εκανε θειο; Τι λες;

Γιατι μας προσαπτετε οτι το φτιαξαμε και με λεφτα του κρατους. Γηπεδο του κρατους που το νοικιασαμε και το σηκωσαμε ενω η αεκ πηγε να τρουπωσει και να της χρηματοδοτησουν δικο της γηπεδο που θα εμενε στην αεκ.

Τα λεω καλα θειο;
Δε ξέρω τι θα κάναμε αν... Θυμάμαι ότι η αρχική συζήτηση, τότε, ήταν για 2 γήπεδα, τα οποία έγιναν τελικά ... 1.
Επίσης, δεν γνωρίζω το πως αποπληρώνεται το γηπεδό σας. Κάτι για καθυστερημένες δόσεις είχαν ακουστεί...

Η χρηματοδότηση που πήραμε ήταν για την υπογειοποίηση, καμιά σχέση με το γήπεδο. Αφορούσε γενικότερες υποδομές, εξυπηρετεί φυσικά και τους σκοπούς του γηπέδου.

Η πλάκα είναι πως την έφτιαξε ο θείος Σώκρατες και χαλαστήκατε κιόλας, γιατί άραγε...?

Όπως είπες πιο πάνω, κανένας ντόρος δεν θα γινόταν αν ήταν άλλη ομάδα στον τελικό.
Ας κλείσουμε με αυτό λοιπόν.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Επίσης, δεν γνωρίζω το πως αποπληρώνεται το γηπεδό σας. Κάτι για καθυστερημένες δόσεις είχαν ακουστεί..
Το 50% ανηκει στον Λαυρεντιαδη και το εχει κατασχεσει μαζι με ολη του την περιουσια το κρατος. Ανηκει στο κρατος αυτο. Ο Μαρινακης ζητησε να το πληρωσει αυτο το 50% και να το παρει αλλα δεν του το δινουν. Το αλλο 50% πληρωνονται οι δοσεις κανονικα.

Και η αεκ το ιδιο θα εκανε. Θα εβγαζε Καραισκακη για να βαλει Φιλαδελφεια.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Η χρηματοδότηση που πήραμε ήταν για την υπογειοποίηση, καμιά σχέση με το γήπεδο. Αφορούσε γενικότερες υποδομές, εξυπηρετεί φυσικά και τους σκοπούς του γηπέδου.
Το 2003 πηγε να παιξει ετσι η αεκ. Να φτιαξει γηπεδο με λεφτα του κρατους αλλα να μεινει στα χερια της οικοπεδο και κτηριο. Τα ξεχασες; Αλλα εκει θα ηταν ολα τελεια αμα της εβγαινε της αεκ.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Οσο και να προσπαθεις και μαλιστα με εντολη του προμονταβα, του δεκαρικου που σε δασκαλεψε, δεν μπορεις να μου την σπασεις. Δεν ασχολουμαι με κοτες απο τα γυφτικα σαν του λογου σου που οταν στριμώχνονται βγαζουν προσωπικά στην φορα.

ποιος νταβας με δασκαλεψε :think::think:

εχεις χαζεψει απο τις χυλοπιτες

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Το 2003 πηγε να παιξει ετσι η αεκ. Να φτιαξει γηπεδο με λεφτα του κρατους αλλα να μεινει στα χερια της οικοπεδο και κτηριο. Τα ξεχασες; Αλλα εκει θα ηταν ολα τελεια αμα της εβγαινε της αεκ.
Οι εξυπνάδες του ανεκδιήγητου Γρανίτσα ήταν αυτές...

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Το 50% ανηκει στον Λαυρεντιαδη και το εχει κατασχεσει μαζι με ολη του την περιουσια το κρατος. Ανηκει στο κρατος αυτο. Ο Μαρινακης ζητησε να το πληρωσει αυτο το 50% και να το παρει αλλα δεν του το δινουν. Το αλλο 50% πληρωνονται οι δοσεις κανονικα.

Και η αεκ το ιδιο θα εκανε. Θα εβγαζε Καραισκακη για να βαλει Φιλαδελφεια.

βλακεντιε η φιλαδελφεια ηταν ηδη στον φακελο των ολυμπιακων, δεν χρειαζοταν να βγαλει κατι η ΑΕΚ για να μπει η ιδια, εσεις χρειζοτανε και το κανατε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Οι εξυπνάδες του ανεκδιήγητου Γρανίτσα ήταν αυτές...
Καλα παμε. Αρα ο Σωκρατης καλως επραξε, κοιτωντας και το συμφέρον του βεβαια και εβαλε το Καραισκακη που ηταν και παραμενει του κρατους, οικόπεδο και κτηριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom