Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Όπου γουστάρω θα γράφω και σε γράφω στα αρχίδια μου!Εσύ που δεν έχεις αρχίδια να μην γράφεις εδώ
Όπου γουστάρω θα γράφω και σε γράφω στα αρχίδια μου!Εσύ που δεν έχεις αρχίδια να μην γράφεις εδώ
Όπου γουστάρω θα γράφω και σε γράφω στα αρχίδια μου!
Θα την ευχαριστήσουμε την αεκ για την φιλοξενία στο γήπεδο της που θα έρθουμε στον τελικό. Είτε το πάρουμε εμείς είτε οι άλλοι. Μην ανησυχείς.επρεπε να μας λετε κι ευχαριστω γαυροι.
Θα ανεβάσεις σημαία του Αρη στο προποτζιδικο αν κόψω το πρωταθλημα στον παοκΦυσικα σας αγαπαμε. Δεν λενε οτι φετος ειστε παραρτημα μας?
Θα βρεις εισιτήριο?Θα την ευχαριστήσουμε την αεκ για την φιλοξενία στο γήπεδο της που θα έρθουμε στον τελικό. Είτε το πάρουμε εμείς είτε οι άλλοι. Μην ανησυχείς.
Αυτή...Ποια ηταν η "μη διχαστικη" δηλωση του χοντρου?
Ειδες πως τον πιανει απο τον σβερκο απαλα με το χερι του ο μικρος τον Τζολακη;Αντε μπας και μας βαλει λιγο μυαλο ο πιτσιρικας
ΠΑΟΚ: Συγκίνησε ο μικρός Γιάννης με την ατάκα του στον Τζολάκη - «Μακάρι να πάρετε το Conference League»
Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης συναντήθηκε με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπαwww.protothema.gr
Θα ανεβάσεις σημαία του Αρη στο προποτζιδικο αν κόψω το πρωταθλημα στον παοκ
Αρχιδι ειρωνεύεσαι κιόλας πουστοχαμουμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα βρεις εισιτήριο?
Ναι ρε ωραιος ο μικρος οχι σαν κ μας τους μαλακες βριζομαστε εδω μεσα αντι να κανουμε πλακιτσα..Ειδες πως τον πιανει απο τον σβερκο απαλα με το χερι του ο μικρος τον Τζολακη;
Εγω με εσενα και τον ματριξ παντως μια χαρά "βριζομαστε" και κανουμε και πλακιτσα. Δεν εχω θεμα με την παρτη σας.Ναι ρε ωραιος ο μικρος οχι σαν κ μας τους μαλακες βριζομαστε εδω μεσα αντι να κανουμε πλακιτσα..
Ο Κουγιας παντως τον εδωσε τον τονο, λεγοντας οτι ευχεται να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εδεν σας καταλαβα δλδ πρεπει να κατσουμε να χασουμε για να ειμαστε 'κυριοι' κατα τα λεγομενα σας?Μια που θα μαθει ο Μεντι, μια ο Κουγιας που λειτουργει ως νεος Γκαιμπελς του χοντρου, μια που ο Αρης παιζει μονο εναντιον σας, ειστε πρωταθλητες της απατεωνιας και της αθλιοτητας.
εδεν σας καταλαβα δλδ πρεπει να κατσουμε να χασουμε για να ειμαστε 'κυριοι' κατα τα λεγομενα σας?
περυσι καλα καναμε και κερδισαμε το βαζελο ετσι?
το αυτονοητο ειπε ο σκατοκουγιας να παιξουμε εμεις για την παρτη μας(υπαρχει και η εξοδος στην ευρωπη που παιζει) και το γοητρο μας και να πραξει ο μπουγατσας αναλογα και να παρει το πρωταθλημα που ειναι το κακο?
ο αρουλης περυσι μας εκοψε το πρωταθλημα αν δεν γκελαραμε 2 φορες με τον ρουλη να εισαι σιγουρος πως πρωταθλημα δεν εβλεπες και φετος μια απο το ιδια,ο κατα τ'αλλα φιλος μας αρης και ολυμπαικος β κατα την προπαγανδα σας.
Αλλα μην στεναχωριεστε θα το παρετε και αυτο θα καθαρισει στην χειροτερη ο ρουλης τελευταια αγωνιστικη.
δεν εχω δει τι δηλωσε ακουσα απο τριτους οτι ειπε ευχεται να το παρει ο παοκ που ειναι η καλυτερη ομαδα φετος και με παιχνιδια στην ευρωπη.χοντρα χοντρα αυτα μου μετεφεραν.Δεν είπε αυτό ο κουγια και προφανώς δεν θέλουμε να κάτσετε να χασετε
οχι φιλε μου δεν ειπε αυτα ο Κουγιας.εδεν σας καταλαβα δλδ πρεπει να κατσουμε να χασουμε για να ειμαστε 'κυριοι' κατα τα λεγομενα σας?
περυσι καλα καναμε και κερδισαμε το βαζελο ετσι?
το αυτονοητο ειπε ο σκατοκουγιας να παιξουμε εμεις για την παρτη μας(υπαρχει και η εξοδος στην ευρωπη που παιζει) και το γοητρο μας και να πραξει ο μπουγατσας αναλογα και να παρει το πρωταθλημα που ειναι το κακο?
ο αρουλης περυσι μας εκοψε το πρωταθλημα αν δεν γκελαραμε 2 φορες με τον ρουλη να εισαι σιγουρος πως πρωταθλημα δεν εβλεπες και φετος μια απο το ιδια,ο κατα τ'αλλα φιλος μας αρης και ολυμπαικος β κατα την προπαγανδα σας.
Αλλα μην στεναχωριεστε θα το παρετε και αυτο θα καθαρισει στην χειροτερη ο ρουλης τελευταια αγωνιστικη.
Οχι τυπε μου, παρε να το ακουσεις χωρις να στα μεταφερουν….δεν εχω δει τι δηλωσε ακουσα απο τριτους οτι ειπε ευχεται να το παρει ο παοκ που ειναι η καλυτερη ομαδα φετος και με παιχνιδια στην ευρωπη.χοντρα χοντρα αυτα μου μετεφεραν.
Όπως έπιασε χθες ο ζιφκοβιτς και ο σβαμπ τον ποντενσε ένα πράγμα...Ειδες πως τον πιανει απο τον σβερκο απαλα με το χερι του ο μικρος τον Τζολακη;
Έλα, εδώ είσαιδεν εχω δει τι δηλωσε ακουσα απο τριτους οτι ειπε ευχεται να το παρει ο παοκ που ειναι η καλυτερη ομαδα φετος και με παιχνιδια στην ευρωπη.χοντρα χοντρα αυτα μου μετεφεραν.