You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Αεκτζης ειναι ο ανθρωπος τυπε.Αυτος εφτιαξε το νημα.Συμφωνώ απόλυτα για τις 29 Μαΐου και επαναλαμβάνω
Οπαδικά μιλώντας είσαστε ανεπιθύμητοι στο γήπεδο μας
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Αν δεν παρουμε αυτον τον γαυρο με τετοια κουραση που εχουν ε ας παμε να γαμηθουμε να το φχαριστηθουμε κιολας.Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα.
Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά,θέλουμε πρωτάθλημα;
Εαν μπορούμε κερδίζουμε και τα δυο εναπομείναντα ματς και τέλος το παραμύθι.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 6.635
Αδερφέ αλίμονο να μην ήξερα ποιος είναι...Αεκτζης ειναι ο ανθρωπος τυπε.Αυτος εφτιαξε το νημα.
Παρέθεσα το μήνυμα του ως σημείο αναφοράς για να γράψω την άποψη μου.
Το "είσαστε" δεν πάει στον ναύαρχο φυσικά.
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Αχα οκ..Να με συγχωρεις.Αδερφέ αλίμονο να μην ήξερα ποιος είναι...
Παρέθεσα το μήνυμα του ως σημείο αναφοράς για να γράψω την άποψη μου.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Νέα Φιλαδέλφεια: Άγρια επίθεση σε δύο αδέρφια - Τους χτύπησαν με ρόπαλα και τους μαχαίρωσαν
Δείτε βίντεο μετά την επίθεση - Τέσσερα άτομα βγήκαν από ένα αυτοκίνητο και επιτέθηκαν από το πουθενά στον 23χρονο και τον 19χρονο - Την υπόθεση ερευνά η υποδιεύθυνση αθλητικής βίαςwww.protothema.gr
καταρχας δεν εχει βγει καποιο αποτελεσμα για την εν λογω επιθεση, μεχρι τοτε κανεις δεν ξερει τι και πως.
ακομη και αν δεχθω οτι ηταν γαυροι, ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα αυτου που ειπα οτι δεν εχει γινει τπτ 1,5 χρονο τωρα. το να περασουν καποιοι νυχτα και να βαρεσουν καποιον γινεται και χωρις τελικο και δεν μπορεις να το αντιμετωπισεις κιολας.
την μερα του τελικου ΔΕΝ θα γυριζουν γαυροι στην νεα φιλαδελφεια σαν εκδρομη. ο κοσμος μας μπορει να ειναι στην πολη, να συνεχισει την καθημερινοτητα του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν δεν παρουμε αυτον τον γαυρο με τετοια κουραση που εχουν ε ας παμε να γαμηθουμε να το φχαριστηθουμε κιολας.
και ο παοκ εχει 3 ντερμπυ, πιστευεις θα τα κερδισει και τα 3?
Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Εγω τι κανω με νοιαζει τι κανω οχι ο παοκ.Αν θελουμε πρωταθλημα ας το παρουμε στο τηγανι να τελειωνουμε.και ο παοκ εχει 3 ντερμπυ, πιστευεις θα τα κερδισει και τα 3?
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Δηλαδή η αεκ δεν θα λυσσάξει και να ζαλίσει τ'αρχίδια της αστυνομίας για να αλλάξει.Μπορεί να αλλάξει το γήπεδο του τελικού? Μπορεί όχι επειδή θα το πει η ΑΕΚ, γιατί ακούστηκε και αυτό. Μόνο αν η αστυνομία δηλώσει αδυναμία.
Πάτε για ακόμα μια ρετσινιά αν το πετύχετε.
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 6.635
Είδες να έχει βγάλει έστω μια ανακοίνωση η επίσημη ΑΕΚ?Δηλαδή η αεκ δεν θα λυσσάξει και να ζαλίσει τ'αρχίδια της αστυνομίας για να αλλάξει.
Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να
κάνει οτιδήποτε.
Τι ρετσινια και μαλακίες λες μωρέ, άμα σφάξουν κανέναν, είτε δικό σας είτε δικό μας, θα μιλάμε για ρετσινια ή για μαλακια εκτίμηση της αστυνομίας?
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Δηλαδή η αεκ δεν θα λυσσάξει και να ζαλίσει τ'αρχίδια της αστυνομίας για να αλλάξει.
εσεις ειστε κανονικο πεθκοδασος απο τις ρετσινιες που εχτε, τι να μας πεις
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Εγω τι κανω με νοιαζει τι κανω οχι ο παοκ.Αν θελουμε πρωταθλημα ας το παρουμε στο τηγανι να τελειωνουμε.
εγω να παρω το πρωταθλημα με νοιαζει, οχι να κερδισω τον γαυρο
αφου ολοι παιζουν με ολους, ο παοκ που θελει πρωταθλημα θα πρεπει να κερδισει τα παντα
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Εσύ θα μου ξανακάνεις παράθεση όταν θα έχεις τ'αρχίδια να με αντιπετωπίσεις χωρίς να βγάζεις προσωπικά στοιχεία.εσεις ειστε κανονικο πεθκοδασος απο τις ρετσινιες που εχτε, τι να μας πεις
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
Η ενόχλησή σας, φίλε, είναι μεγαλύτερη και από το τρολάρισμα των γαύρων. Τον ντόρο εσείς τον έχετε δημιουργήσει. Εγώ καλού κακου πάντως, μια συγγενή μου που μένει καμια διακοσαριά μέτρα από το γήπεδο της είπα να φύγει από την προηγούμενη.Είδες να έχει βγάλει έστω μια ανακοίνωση η επίσημη ΑΕΚ?
Δεν είναι δουλειά της ΑΕΚ να
κάνει οτιδήποτε.
Τι ρετσινια και μαλακίες λες μωρέ, άμα σφάξουν κανέναν, είτε δικό σας είτε δικό μας, θα μιλάμε για ρετσινια ή για μαλακια εκτίμηση της αστυνομίας?
Η άεκ δεν βγάζει ανακοινώσεις. Βάζει Τσακίρηδες να το κάνουν. (Έβαλα το ρεπορτάζ από το κουτσαβάκι)
Καλησπέρα και σε σένα.
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
Χανουμια πεστε ΑΡΗ σε αγαπώ αλλιώς δεν παίρνετε πρωταθλημα
πεστους να φωναξουν ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ξερουν αυτοι
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 6.635
Άλλο οι δημοσιογράφοι, άλλο οι δηλώσεις αντιπροέδρων...Η ενόχλησή σας, φίλε, είναι μεγαλύτερη και από το τρολάρισμα των γαύρων. Τον ντόρο εσείς τον έχετε δημιουργήσει. Εγώ καλού κακου πάντως, μια συγγενή μου που μένει καμια διακοσαριά μέτρα από το γήπεδο της είπα να φύγει από την προηγούμενη.
Η άεκ δεν βγάζει ανακοινώσεις. Βάζει Τσακίρηδες να το κάνουν. (Έβαλα το ρεπορτάζ από το κουτσαβάκι)
Καλησπέρα και σε σένα.
Εντύπωση μου έκανε η δήλωση του χοντρού πάντως.
Ίσως η μόνη μη διχαστική δήλωση που έχει κάνει.
Βέβαια την άλλη μέρα βγήκε ο Αλέκος με την Kawasaki και τα έκανε όλα πουτανα πάλι βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
ο Αλέκος με την Kawasaki
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ο Κουγιας παντως τον εδωσε τον τονο, λεγοντας οτι ευχεται να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημαδυστυχω για σας απο το σημερινο φιασκο θα εμαθε κατι ο μεντι,οποτε θα ειμαστε σαφως καλυτεροι απο το σημερινο χαλι,για αποτελεσμα ολα ανοιχτα αν αφτε γκολ πρωτοι θα γινει ροντεο το παιχνιδι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια ηταν η "μη διχαστικη" δηλωση του χοντρου?Άλλο οι δημοσιογράφοι, άλλο οι δηλώσεις αντιπροέδρων...
Εντύπωση μου έκανε η δήλωση του χοντρού πάντως.
Ίσως η μόνη μη διχαστική δήλωση που έχει κάνει.
Βέβαια την άλλη μέρα βγήκε ο Αλέκος με την Kawasaki και τα έκανε όλα πουτανα πάλι βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Εσύ θα μου ξανακάνεις παράθεση όταν θα έχεις τ'αρχίδια να με αντιπετωπίσεις χωρίς να βγάζεις προσωπικά στοιχεία.
Εσύ που δεν έχεις αρχίδια να μην γράφεις εδώ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Φυσικα σας αγαπαμε. Δεν λενε οτι φετος ειστε παραρτημα μας?Χανουμια πεστε ΑΡΗ σε αγαπώ αλλιώς δεν παίρνετε πρωταθλημα
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
πεστους να φωναξουν ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ξερουν αυτοί
Μονο στην φαντασία σας έχουν συμβεί αυτά γαυρακο