baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
κουγιας μεγαλο λαμογιο και αντιπαθης αφου θες τη γνωμη μου περι κουγια και ουτε τον θελω στον ολυμπιακο οπως και το 90%.οχι φιλε μου δεν ειπε αυτα ο Κουγιας.
Ειπε οτι ο ΠΑΟΚ κΙ ο Ολυμπιακος ειναι οι μονες καθαρες ομαδες στο πρωταθλημα (χα!) και οτι αν δεν το παρει ο γαυρος τοτε το αξιζει ο ΠΑΟΚ.
Μιλησε για αγραμματους (ο γραμματιζουμενος…) που λυμαινονται το Ελληνικο ποδοσφαιρο, εβγαλε για αλλη μια φορα εναν οχετο…
Ποιος? ο Κουγιας…και ολα αυτα με την καλυψη του Μαρινακη…
Τωρα περι του ποιος κοβει ποιον, πηγαινε να ρωτησεις τον Μαρινακη πως απο κολλητος του Καρυπιδη εγιναν ασπονδοι εχθροι.
Αμα δεν εχεις μπεσα, με ολους γινεσαι απο αδελφος , εχθρος σε μια νυχτα.
Και ατην τελικη καλα εκανε και σας εκοψε ο Αρησς, φαντασου να την πεφταμε εμεις στη Κηφισια γιατι μας εκοψε βαθμούς στον πρωτο γυρο.
Ειστε η μοη ομαδα που κλαιγεται μονομως γιατι της εκοφψαν βαθμους οι αντιπαλες ομαδες, δηλ. το απολυτως αναμενομενο!!
Κατηγορειτε την ΑΕΚ για μεθοδευση, την μεγσλυτερη μεθοδευση στο Ελληνικο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια την εχει επιβαλει ο μαεστρος Μαρινακης.
Ειπα εγω κακος μας εκοψε βαθμους?μαγκια του λεω ομως για την καραμελα οτι ο αρης ειναι ομαδα φιλικη προς εμας και δεν μιλαω για φετος περυσι αυτο φωναζατε μεχρι και τα πλευ οφ(καταριφθηκε και αυτος ο μυθος).