Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
οχι φιλε μου δεν ειπε αυτα ο Κουγιας.
Ειπε οτι ο ΠΑΟΚ κΙ ο Ολυμπιακος ειναι οι μονες καθαρες ομαδες στο πρωταθλημα (χα!) και οτι αν δεν το παρει ο γαυρος τοτε το αξιζει ο ΠΑΟΚ.
Μιλησε για αγραμματους (ο γραμματιζουμενος…) που λυμαινονται το Ελληνικο ποδοσφαιρο, εβγαλε για αλλη μια φορα εναν οχετο…
Ποιος? ο Κουγιας…και ολα αυτα με την καλυψη του Μαρινακη…
Τωρα περι του ποιος κοβει ποιον, πηγαινε να ρωτησεις τον Μαρινακη πως απο κολλητος του Καρυπιδη εγιναν ασπονδοι εχθροι.
Αμα δεν εχεις μπεσα, με ολους γινεσαι απο αδελφος , εχθρος σε μια νυχτα.
Και ατην τελικη καλα εκανε και σας εκοψε ο Αρησς, φαντασου να την πεφταμε εμεις στη Κηφισια γιατι μας εκοψε βαθμούς στον πρωτο γυρο.
Ειστε η μοη ομαδα που κλαιγεται μονομως γιατι της εκοφψαν βαθμους οι αντιπαλες ομαδες, δηλ. το απολυτως αναμενομενο!!
Κατηγορειτε την ΑΕΚ για μεθοδευση, την μεγσλυτερη μεθοδευση στο Ελληνικο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια την εχει επιβαλει ο μαεστρος Μαρινακης.
κουγιας μεγαλο λαμογιο και αντιπαθης αφου θες τη γνωμη μου περι κουγια και ουτε τον θελω στον ολυμπιακο οπως και το 90%.
Ειπα εγω κακος μας εκοψε βαθμους?μαγκια του λεω ομως για την καραμελα οτι ο αρης ειναι ομαδα φιλικη προς εμας και δεν μιλαω για φετος περυσι αυτο φωναζατε μεχρι και τα πλευ οφ(καταριφθηκε και αυτος ο μυθος).

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
κουγιας μεγαλο λαμογιο και αντιπαθης αφου θες τη γνωμη μου περι κουγια και ουτε τον θελω στον ολυμπιακο οπως και το 90%.
Ειπα εγω κακος μας εκοψε βαθμους?μαγκια του λεω ομως για την καραμελα οτι ο αρης ειναι ομαδα φιλικη προς εμας και δεν μιλαω για φετος περυσι αυτο φωναζατε μεχρι και τα πλευ οφ(καταριφθηκε και αυτος ο μυθος).
Ακριβως τα ιδια λεει ο Κουγιας για την ΑΕΚ , οτι ο Αρης ειναι θυγατρικη μας!!
Για τον Κουγια συμφωνουμε, αν θυμαμαι καλα διετελεσε για μια εβδομαδα (το 2004) και προεδρος μας :confused:, μπροστα του ο Μελισσανιδης ειναι η Μαρια Τερεζα…

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Οχι τυπε μου, παρε να το ακουσεις χωρις να στα μεταφερουν….
Σε οποιαδηποτε αλλη ευνομουμενη χωρα, με αυτα τα λογια πας στον εισαγγελεα να υποστηριξεις και μα κριθεις για ότι ειπες, εδω στην Ελλαδα της πολιτικης οργανωσης που λεγεται Ολυμπιακος ( οταν ο Κουγιας λεει οτι δεν ειναι πολιτικη οργανωση, μαντεψε το ισχυει…) αυτα μενουν ατιμωρητα.
Και εχει το θρασος ο Ολυμπιακός μετα απο αυτα να μιλαει για χειραγωγηση του πρωταθληματος.
οκ περα απο τις σποντες στον μελισσανιδη τι ειπε δλδ οτι ο παοκ επεξε την καλυτερη μπαλα και να το παρει οκ.
οτι υπαρχει κοντρα μαρινακη νδ δεν ειναι νεο.
τωρα επισης περι αρη και λαμιας αν θες την αποψη μου χωρις αποδειξεις δεν τα λεει επισημο ατομο,αυτα ειναι για μεταξυ μας οπως λεγατε εσεις για τον αρη3-4 χρονια και πιο παλια για λεβαδειακο και ξανθη αλλα παντα χωρις αποδειξεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
οκ περα απο τις σποντες στον μελισσανιδη τι ειπε δλδ οτι ο παοκ επεξε την καλυτερη μπαλα και να το παρει οκ.
τωρα επισης περι αρη και λαμιας αν θες την αποψη μου χωρις αποδειξεις δεν τα λεει επισημο ατομο,αυτα ειναι για μεταξυ μας οπως λεγατε εσεις για τον αρη3-4 χρονια και πιο παλια για λεβαδειακο και ξανθη αλλα παντα χωρις αποδειξεις.
Δεν το έχει ξεπεράσει το ξύλο που έφαγε...:confused::coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Για τους παικτες των θυγατρικων που σακατευουν τους παικτες των εκλεκτων ομαδων του Αλεξη?
Πιστευεις οτι υπαρχει προπονητης σε οποιοδηποτε επιπεδο σημερα που δινει εντολες σακατεματος σε ποδοσφαιριστη?
Και ποδοσφαιριστης που τις δεχεται τις εντολες αυτες και τις εκτελει?
Αυτα ειναι εμετικα πραγματα που εξευτελιζουν πρωτιστως την ομαδα που επιλεγει να εχει αυτον τον ανθρωπο για εκπροσωπο.
Να μου το θυμηθεις, αυτος σε μερικα χρονια θα σας περναει γενεες δεκατεσσερις, τετοιος ανθρωπος ειναι και αποτελει αυτη τη στιγμη καθρεφτη της ομαδας σας.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.110
Πόντοι
6.635
Για τον Κουγια συμφωνουμε, αν θυμαμαι καλα διετελεσε για μια εβδομαδα (το 2004) και προεδρος μας :confused:, μπροστα του ο Μελισσανιδης ειναι η Μαρια Τερεζα…
Δεν είμαι υπέρ της βίας αλλά να αγιασει το χέρι του δικού μας που του την έδωσε την φαπα του Αλέκου...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Για τους παικτες των θυγατρικων που σακατευουν τους παικτες των εκλεκτων ομαδων του Αλεξη?
Πιστευεις οτι υπαρχει προπονητης σε οποιοδηποτε επιπεδο σημερα που δινει εντολες σακατεματος σε ποδοσφαιριστη?
Αυτα ειναι εμετικα πραγματα που εξευτελιζουν πρωτιστως την ομαδα που επιλεγει να εχει αυτον τον ανθρωπο για εκπροσωπο.
Να μου το θυμηθεις, αυτος σε μερικα χρονια θα σας περναει γενεες δεκατεσσερις, τετοιος ανθρωπος ειναι και αποτελει αυτη τη στιγμη καθρεφτη της ομαδας σας.
ειναι και φανατικος αεκτζης. :tooth::tooth::tooth: ενταξει ολοι τον ξερουμε τον κουγια δεν ειναι κανεις τυφλος εχει μπει εκει να κανει καποια δουλιτσα και μεχρι εκει.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Θα την ευχαριστήσουμε την αεκ για την φιλοξενία στο γήπεδο της που θα έρθουμε στον τελικό. Είτε το πάρουμε εμείς είτε οι άλλοι. Μην ανησυχείς.
Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εσενα.
Προσεξε μονο γιατι υπαρχουν αντιστοιχης ευγενειας ατομα (δυστυχως) που θα σας ανταποδωσουν τα ευχαριστηρια.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

την δευτερη φορα, ηταν και αλλη μια πιο παλια προεδρος μας ο ψηλος

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.108
Πόντοι
2.606
Τα συμφερόντά του εξυπηρετεί. Συνήθως τα μεσο - βραχυπρόθεσμα.
Κάτι θέλει από τον Μαρινάκη, μάλλον κάποιου είδους προστασία, ποιος ξέρει για πόσο... και αντίστοιχα μπαίνει μπροστά παριστάνοντας τον τιμητή και κάνοντας δηλώσεις απολύτως στο όριο. Αν και θα έπρεπε να τον καλέσουν κάποια στιγμή...
Θα δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτή η συμμαχία.

Τελευταία τροποποίηση:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
την δευτεηρ φορα, ηταν και αλλη μια πιο παλια προεδρος μας ο ψηλος
Ειχαμε και μεις φυντανια….
Αυτο που λεω συνεχεια ειναι οτι δεν ταυτιζομαι με κανενα προεδρο, προπονητη, ισως με ενα δυο παιχτες που αποτελεσαν σημαια για την ομαδα και σηκωσαν το βαρος μεγαλων στιγμων της.
Μεχρι εκει.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

οι σποντες, οι τραυματισμοι (λες και οι δικοι μας δεν τραυματιζονται με αλλες ομαδες), η εγκληματικη οργανωση

εχει φτασει ο κωστας ο τσελσι να ακουγεται σαν λογιος μπροστα του

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Τα συμφερόντά του εξυπηρετεί. Συνήθως τα μεσο - βραχυπρόθεσμα.
Κάτι θέλει από τον Μαρινάκη, μάλλον κάποιου είδους προστασία, ποιος ξέρει για πόσο... και αντίστοιχα μπαίνει μπροστά παριστάνοντας τον τιμητή και κάνοντας δηλώσεις απολύτως στο όριο. Αν και θα έπρεπε να τον καλέσουν κάποια στιγμή...
Θα δούμε πόσο κρατήσει και αυτή η συμμαχία.
συμμορια θες να πεις

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο απο εσενα.
Προσεξε μονο γιατι υπαρχουν αντιστοιχης ευγενειας ατομα (δυστυχως) που θα σας ανταποδωσουν τα ευχαριστηρια.
Μας εχουν ευχαριστησει ηδη. Ειναι ευκαιρια να ευχαριστησουκε και εμεις.

Το παρουμε δεν το παρουμε, επαναλαμβανω. Σε περιπτωση που δνε το επιασες το προηγουμενο...

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.110
Πόντοι
6.635
Εσύ λες να είχε αποδείξεις ο Κούγιας και να μην έκανε επίσημη καταγγελία?
Έλα ρε παίχτη τώρα...
Εμείς όντως λέγαμε πριν 2-3 χρόνια για Άρη και γαύρο αλλά εμείς είμαστε απλοί φίλαθλοι.
Ουδέποτε η επίσημη ΑΕΚ είπε τέτοιο πράγμα.
Δεν είναι το ίδιο να το λέει αξιωματούχος της ομάδας.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ειχαμε και μεις φυντανια….
Αυτο που λεω συνεχεια ειναι οτι δεν ταυτιζομαι με κανενα προεδρο, προπονητη, ισως με ενα δυο παιχτες που αποτελεσαν σημαια για την ομαδα και σηκωσαν το βαρος μεγαλων στιγμων της.
Μεχρι εκει.

εγω και με παιχτες, και με προπονητες και με προεδρους :cheesy:

αλλα με μετρο και εως ενα βαθμο, πχ αν αυριο ο Μελ πιαστει με ενα πτωμα στο αυτοκινητο του δε θα πω οτι το εκανα εξωγηινοι

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345

Το παρουμε δεν το παρουμε, επαναλαμβανω. Σε περιπτωση που δνε το επιασες το προηγουμενο...

θα μας κλασεις τα @@, μονο μην βαλεις καμια ναυτικη φωτοβολιδα στον κωλο σου που ειναι και της μοδας και καεις σαν τον ιουδα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306

Ναι ναι το επιασα…
Εισαι απολυτως σαφης, σιγα μην σε νοιαξει το αποτελεσμα…εσυ εισαι εκει …για την ομαδα….
και κατι αλλοι που δεν ηταν εκει για το αποτελεσμα, τωρα ανακρινονται και προφυλακιζονται για τον φονο του αστυνομικου.
Κατι φιλαθλοι που πονουσαν την ομαδα τους καλη ωρα….
Και εις ανωτερα…

• Like
Αντιδράσεις: dem

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom