Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.109
- Πόντοι
- 2.606
Δεν διαφωνώ σε κάτι, αυτό έγραψα.Δεν δινει ο Αλεξης χωρις να παρει.
Ουτε και ο Μαρινακης...
Δεν διαφωνώ σε κάτι, αυτό έγραψα.Δεν δινει ο Αλεξης χωρις να παρει.
Ουτε και ο Μαρινακης...
Τα συμφερόντά του εξυπηρετεί. Συνήθως τα μεσο - βραχυπρόθεσμα.
Κάτι θέλει από τον Μαρινάκη, μάλλον κάποιου είδους προστασία, ποιος ξέρει για πόσο... και αντίστοιχα μπαίνει μπροστά παριστάνοντας τον τιμητή και κάνοντας δηλώσεις απολύτως στο όριο. Αν και θα έπρεπε να τον καλέσουν κάποια στιγμή...
Θα δούμε πόσο κρατήσει και αυτή η συμμαχία.
Και πηρε τον καλυτερο….θελει και ο Μαρινακης εναν καλο δικηγορο με τοσες κοντρες που εχει ανοιξει
Ειδες που εισαι μαλακας; Δεν το επιασες.Ναι ναι το επιασα…
Εισαι απολυτως σαφης, σιγα μην σε νοιαξει το αποτελεσμα…εσυ εισαι εκει …για την ομαδα….
και κατι αλλοι που δεν ηταν εκει για το αποτελεσμα, τωρα ανακρινονται και προφυλακιζονται για τον φονο του αστυνομικου.
Κατι φιλαθλοι που πονουσαν την ομαδα τους καλη ωρα….
Και εις ανωτερα…
Πιστεύεις πως αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός στον τελικό, στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, αλλά κάποια άλλη ομάδα, θα γινόταν τόσος ντόρος;Ειδες που εισαι μαλακας; Δεν το επιασες.
Και μονο που θα ειναι ο Ολυμπιακος εκει φτανει για να σκατε μεσα σας.
Το αποτελεσμα με νοιαζει αλλα το θελει κι αλλος και δεν θα μου το χαρισει. Θα γαμηθει να μου το παρει οπως και εγω αυτουνου.
Τραβα, να μην σε στειλω, που θα κε βγαλεις ισια κι ομοια με δολοφονους, βλακα!
Οσο και να προσπαθεις και μαλιστα με εντολη του προμονταβα, του δεκαρικου που σε δασκαλεψε, δεν μπορεις να μου την σπασεις. Δεν ασχολουμαι με κοτες απο τα γυφτικα σαν του λογου σου που οταν στριμώχνονται βγαζουν προσωπικά στην φορα.θα μας κλασεις τα @@, μονο μην βαλεις καμια ναυτικη φωτοβολιδα στον κωλο σου που ειναι και της μοδας και καεις σαν τον ιουδα
Ναι ναι υπαρχει μεγαλη κοντρα…Κρητικη βεντετα…οκ περα απο τις σποντες στον μελισσανιδη τι ειπε δλδ οτι ο παοκ επεξε την καλυτερη μπαλα και να το παρει οκ.
οτι υπαρχει κοντρα μαρινακη νδ δεν ειναι νεο.
τωρα επισης περι αρη και λαμιας αν θες την αποψη μου χωρις αποδειξεις δεν τα λεει επισημο ατομο,αυτα ειναι για μεταξυ μας οπως λεγατε εσεις για τον αρη3-4 χρονια και πιο παλια για λεβαδειακο και ξανθη αλλα παντα χωρις αποδειξεις.
Οχι δεν θα γινοτανε. Και την ευθυνη την εχει η αεκ, οι οπαδοι της, που δεν ανοιξαν ουτε το πεταλο των οργανωμένων για παιχνιδια της Εθνικης μην τυχων και τους μπουν φιλαθλοι αλλων ομαδων, κυριως του Ολυμπιακου.Πιστεύεις πως αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός στον τελικό, στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, αλλά κάποια άλλη ομάδα, θα γινόταν τόσος ντόρος;
εσυ τα εγραψες τα περι …«ευχαριστιων κερδιδετε δεν κερδισετε», εγω ειμαι ο μαλακας.Ειδες που εισαι μαλακας; Δεν το επιασες.
Και μονο που θα ειναι ο Ολυμπιακος εκει φτανει για να σκατε μεσα σας.
Το αποτελεσμα με νοιαζει αλλα το θελει κι αλλος και δεν θα μου το χαρισει. Θα γαμηθει να μου το παρει οπως και εγω αυτουνου.
Τραβα, να μην σε στειλω, που θα κε βγαλεις ισια κι ομοια με δολοφονους, βλακα!
Σκασε ρε που θα με αποκαλεσεις και δολοφονο, βλακα! Πας να βγεις και απο πανω.εσυ τα εγραψες τα περι …«ευχαριστιων κερδιδετε δεν κερδισετε», εγω ειμαι ο μαλακας.
Πηγαινε ξαναδιαβασε τι εγραψες, μπες στην θεση του αλλου που το διαβαζει και ριξε ευγενικα μια μουτζα στον καθρεφτη…
Και αυτο διοτι καλοπροαιρετα πιστευω οτι δεν καταλαβες τι μαλακια εγραψες…
Που κολλάει η εθνική στην κουβέντα?Οχι δεν θα γινοτανε. Και την ευθυνη την εχει η αεκ, οι οπαδοι της, που δεν ανοιξαν ουτε το πεταλο των οργανωμένων για παιχνιδια της Εθνικης μην τυχων και τους μπουν φιλαθλοι αλλων ομαδων, κυριως του Ολυμπιακου.
Ενω αν ειχε την δυναμη η αεκ να αλλαξει τον φακελο (απο Καραϊσκάκη σε Φιλαδελφεια) δεν θα το εκανε θειο; Τι λες;Που κολλάει η εθνική στην κουβέντα?
Ας ξεκινήσουμε 21-22 χρόνια πίσω όταν "χάθηκε" σε ένα βράδυ ο φάκελος των γηπέδων που θα κατασκεύαζαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα ενδιάμεσα αλλά και τις πρόσφατες ειρωνίες και προσβολές του Βαγγέλα.
Αυτός δεν έλεγε πως πληρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας; Τώρα πληρούνται δλδ;
Τέλος πάντων, πριν δείξει κάποιος με το δάχτυλο καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά στον καθρέπτη. Και κλείνω εδώ.
Κανείς δεν ξεχνάει τίποτα απ' όσα προηγήθηκαν μέχρι να γίνει αυτό το γήπεδο...
Δε ξέρω τι θα κάναμε αν... Θυμάμαι ότι η αρχική συζήτηση, τότε, ήταν για 2 γήπεδα, τα οποία έγιναν τελικά ... 1.Ενω αν ειχε την δυναμη η αεκ να αλλαξει τον φακελο (απο Καραϊσκάκη σε Φιλαδελφεια) δεν θα το εκανε θειο; Τι λες;
Γιατι μας προσαπτετε οτι το φτιαξαμε και με λεφτα του κρατους. Γηπεδο του κρατους που το νοικιασαμε και το σηκωσαμε ενω η αεκ πηγε να τρουπωσει και να της χρηματοδοτησουν δικο της γηπεδο που θα εμενε στην αεκ.
Τα λεω καλα θειο;
Το 50% ανηκει στον Λαυρεντιαδη και το εχει κατασχεσει μαζι με ολη του την περιουσια το κρατος. Ανηκει στο κρατος αυτο. Ο Μαρινακης ζητησε να το πληρωσει αυτο το 50% και να το παρει αλλα δεν του το δινουν. Το αλλο 50% πληρωνονται οι δοσεις κανονικα.Επίσης, δεν γνωρίζω το πως αποπληρώνεται το γηπεδό σας. Κάτι για καθυστερημένες δόσεις είχαν ακουστεί..
Το 2003 πηγε να παιξει ετσι η αεκ. Να φτιαξει γηπεδο με λεφτα του κρατους αλλα να μεινει στα χερια της οικοπεδο και κτηριο. Τα ξεχασες; Αλλα εκει θα ηταν ολα τελεια αμα της εβγαινε της αεκ.Η χρηματοδότηση που πήραμε ήταν για την υπογειοποίηση, καμιά σχέση με το γήπεδο. Αφορούσε γενικότερες υποδομές, εξυπηρετεί φυσικά και τους σκοπούς του γηπέδου.
Οσο και να προσπαθεις και μαλιστα με εντολη του προμονταβα, του δεκαρικου που σε δασκαλεψε, δεν μπορεις να μου την σπασεις. Δεν ασχολουμαι με κοτες απο τα γυφτικα σαν του λογου σου που οταν στριμώχνονται βγαζουν προσωπικά στην φορα.
Οι εξυπνάδες του ανεκδιήγητου Γρανίτσα ήταν αυτές...Το 2003 πηγε να παιξει ετσι η αεκ. Να φτιαξει γηπεδο με λεφτα του κρατους αλλα να μεινει στα χερια της οικοπεδο και κτηριο. Τα ξεχασες; Αλλα εκει θα ηταν ολα τελεια αμα της εβγαινε της αεκ.
Το 50% ανηκει στον Λαυρεντιαδη και το εχει κατασχεσει μαζι με ολη του την περιουσια το κρατος. Ανηκει στο κρατος αυτο. Ο Μαρινακης ζητησε να το πληρωσει αυτο το 50% και να το παρει αλλα δεν του το δινουν. Το αλλο 50% πληρωνονται οι δοσεις κανονικα.
Και η αεκ το ιδιο θα εκανε. Θα εβγαζε Καραισκακη για να βαλει Φιλαδελφεια.
Καλα παμε. Αρα ο Σωκρατης καλως επραξε, κοιτωντας και το συμφέρον του βεβαια και εβαλε το Καραισκακη που ηταν και παραμενει του κρατους, οικόπεδο και κτηριο.Οι εξυπνάδες του ανεκδιήγητου Γρανίτσα ήταν αυτές...