Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
462
Πόντοι
36
Δουλειές, τρεξίματα....

Δεν έγραφα. Διάβαζα αραιά και που όμως.  

Εύχομαι όλα τα καλά σε όλους τους φίλους, υγεία, καλή καρδιά, ειρήνη, καλή παρέα, χαβαλέ, καλά γαμήσια, καλά κρασιά και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας!  ;)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δουλειές, τρεξίματα....

Δεν έγραφα. Διάβαζα αραιά και που όμως. 

Εύχομαι όλα τα καλά σε όλους τους φίλους, υγεία, καλή καρδιά, ειρήνη, καλή παρέα, χαβαλέ, καλά γαμήσια, καλά κρασιά και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας!  ;)

Να σαι καλά φιλαράκι μου .Καλές γιορτές.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
οταν ηταν άρρωστος ο πατέρας του Νέρι,καποιοι τον βρίζατε στα στάδια.Μώκο τώρα

Δεν νομίζω να ήταν ο Μπλάνκο στην εξέδρα και να έβριζε. Φίλε ελπίζω πραγματικά να μην είσαι ολυμπιακός.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες..? ΤΕΛΟΣ!!!!
Μην απαντατε σε προκλητικα/υβριστικα ποστ!!!!μην δινετε συνεχεια!!!!
αμα σας ενοχλει καποιο ποστ καντε ενα report to moderator και ΤΕΡΜΑ!!!!
Εχουμε τις μαυρες μας(λογο ισμαελ) εχουμε και ματσακι σημερα.....αφηστε τους "αλεξιπτωτιστες" οπως ηρθαν ετσι να φυγουν.....

Επισκέπτης
Δεν νομίζω να ήταν ο Μπλάνκο στην εξέδρα και να έβριζε. Φίλε ελπίζω πραγματικά να μην είσαι ολυμπιακός.
καμια σχεση με τον ΘΡΥΛΟ δεν εχει το συγκεκριμμενο ατομο..οταν πρωτομπηκε στο φορουμ αρχισε στα μπινελικια ολο τον κοσμο στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ & σε pm..

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καμια σχεση με τον ΘΡΥΛΟ δεν εχει το συγκεκριμμενο ατομο..οταν πρωτομπηκε στο φορουμ αρχισε στα μπινελικια ολο τον κοσμο στο θρεντ του ΘΡΥΛΟΥ & σε pm..
λες ψέμματα,τα μονο πμ που εχω ανταλάξει ειναι μαζι σου

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως εγω το βλεπω χ το ματς σημερα.οσο και αν ακουγεται περιεργο το χ μας βολευει πιο πολυ απτη νικη γιατι βγαινουμε ετσι τριτοι και παιζουμε με καποια πρωτη ομαδα ομιλου.αν κερδισουμε και βγουμε δευτεροι παιζουμε με ομαδα απο cl.αυτα βεβαια θα γινουν με τη προυποθεση οτι η φιορεντινα θα κερδισει τη μλαντα που ειναι και το πιο πιθανο σεναριο.

Επισκέπτης
καλα μωρε..εδω ειναι τα υπολοιπα μελη του φορουμ να το επιβεβαιωσουν..δεν θα κανω παραθεση των οσων εχεις γραψει στο φορουμ του ΘΡΥΛΟΥ για να αποδειξω αυτα που λεω,ουτε & εχω σκοπο να αντιπαρατεθω μαζι σου..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
λουκι λουκ  ;)
να εισαι καλα και ανταποδιδω τις ευχες!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μην δινετε σημασια...Θεος συγχωρεστον τον πατερα του παιδιου!Συμφωνω γι αυτο που ειπε καποιος για την καρτα!
Οσο για τον αιμς δυστηχως λεει οτι ειναι Ολυμπιακος...Μακρια απο μας τους Ολυμπιακους τετοια παρασιτα!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

To εν λόγω άτομο έχει κάνει account στις 29/11/2007, και απο τότε ποστάρει συνεχώς αρλούμπες στα οπαδικά θρέντς.
Και κατά μια περίεργη σύμπτωση έχει την ίδια IP με τον laplace, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε....

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
To εν λόγω άτομο έχει κάνει account στις 29/11/2007, και απο τότε ποστάρει συνεχώς αρλούμπες στα οπαδικά θρέντς.
Και κατά μια περίεργη σύμπτωση έχει την ίδια IP με τον laplace, και όποιος κατάλαβε κατάλαβε....
αυτός ειμαι

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και οποιος δεν καταλαβε ειναι στοκος. :idiot:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτά τα προφίλ που είναι διπλά δεν έχετε την δυνατότητα να τα διαγράφετε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:idiot: :uglystupid:

Τι να πω τα έχω χάσει.Δεν θέλω να πω ότι δεν πιστεύω τον zero αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να μιλάμε για τον laplace.Αν είναι ο laplace,τι να σου πω ρε φίλε ΚΡΙΜΑ.Και σε είχα σε εκτίμηση.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πέραν του ενδεχόμενου διπλού account πρέπει να διαγραφεί για τα εμπρηστικά και απάνθρωπα του post.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θεός χωρέστον τον άνθρωπο.Να σκεφτείτε ότι έφαγε την θρυλική κίτρινη που ΄΄τόλμησε΄΄ ο Μπλάνκο να δείξει την συμπαράστασή του στον πατέρα του.

Μήπως ως ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας θα έπρεπε ΤΩΡΑ να σβηστεί η εν λόγω κάρτα;;;;όχι για ακνένα άλλο λόγο(μια κίτρινη δεν είναι τίποτα) αλλά καθαρά συμβολικά.

Αυτός ο ρέφερής(ποιος ήταν, δεν θυμάμαι) τώρα θα αισθάνεται ωραία, ε? Θα ξαπλώνει ευχάριστα το βράδυ, ε? Μία συγνώμη δεν την οφείλει στο παιδί? Ως ελάχιστο δείγμα ανθρωπιάς τέτοιες μέρες? Πέρα του ότι είναι λίγος ως διαιτητής, είναι λίγος και ως άνθρωπος.

Επισκέπτης
δεν θα πειραζε κανεναν απο τους γαυρους να ζητησετε & καμια συγνωμη οσοι προτρεξατε να μας κατηγορησετε συληβδην ολους..και επειδη ο νταρκ μιλησε περι ταμπελοποιησης(πραγμα που το θεωρω απολυτως σωστο)καλο θα ηταν ο liomas να μην λεει οτι ΟΛΟΙ οι γαυροι διατεινονται πως μπορουν να κερδισουν ΟΛΕΣ τις ομαδες με 8-0 γιατι πολυ απλα κανεις ΓΑΥΡΟΣ δεν εχει γραψει εδω μεσα κατι τετοιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom