Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Παιδιά όλοι κάνουμε τον χαβαλέ μας εδώ μέσα, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.
Σε όλα τα πράγματα όμως υπάρχουν κάποια όρια και κανόνες.
Μπορεί να είναι ένα μπουρδελοσάιτ, αλλά χρειάζεται να έχει κάποιους στοιχειώδεις κανόνες, για να λειτουργεί το φόρουμ.
Νομίζω είμαστε άρκετά ελαστικοί (σε άλλα φορουμς σε μπανάρουν για πλάκα)

Ας κράτήσουμε όλοι ένα επίπεδο, άλλωστε πλέον οι οπαδόι γνωρίζεστε μεταξύ σας, κάθε ημέρα οι ίδιοι γράφετε...όπότε απομονώστε με τον τρόπο σας αυτούς που εμφανίζονται απο το πουθενά για να κάνουν σαματά.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και κόψτε πλέον το γαύροι, βαζέλια και χανούμια... Έλεος!

Σαν τους μαύρους, nigger, nigger nigger ώσπου όλοι μεταξύ τους nigga, nigga, nigga.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,ότι ο Laplace δεν είναι ο άξεστος Αims.Eπειδή τον ξέρω τον laplace μιλάω με πάσα βεβαιότητα δεν είναι αυτός.μιλάω καθημερινά μαζί του.Τώρα όσον αφορά το IP που είναι το ίδιο κάποιο λάθος ΣΙΓΟΥΡΑ θα έγινε και ας ξαναεξεταστεί.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και κόψτε πλέον το γαύροι, βαζέλια και χανούμια... Έλεος!

Σαν τους μαύρους, nigger, nigger nigger ώσπου όλοι μεταξύ τους nigga, nigga, nigga.

Αφού είμαι χανούμι.Τι να κάνω ,να το αλλάξω;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο φίλος μου ο laplace που μόλις μίλησα μαζί του ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ότι δεν ειναι αυτός.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.Οπότε μάλλον ο παραλληλισμος περί laplace-Aims είναι ΑΤΥΧΗΣ  και μάλλον οφείλεται σε παρεξήγηση.ΑΥΤΟ μόνο και μόνο για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

laplace σε περιμένουμε κ πάλι στην παρέα μας φίλε.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.276
Πόντοι
12.056
Ο φίλος μου ο laplace που μόλις μίλησα μαζί του ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ότι δεν ειναι αυτός.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.Οπότε μάλλον ο παραλληλισμος περί laplace-Aims είναι ΑΤΥΧΗΣ  και μάλλον οφείλεται σε παρεξήγηση.ΑΥΤΟ μόνο και μόνο για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις.

Ποτε μην εισαι σιγουρος για τιποτα Νταρκουλι..

laplace σε περιμένουμε κ πάλι στην παρέα μας φίλε.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλά καλά κάντε πλάκα εσείς...
Δηλαδή ο ένας είναι τούρκος και ο άλλος ψάρι? Και εγώ αλοιφή με βάση τη βενζίνη? (Αλοιφή είμαι από την βενζίνη, όχι αλλοιφή με βενζίνη)

Επισκέπτης
Καλά καλά κάντε πλάκα εσείς...
Δηλαδή ο ένας είναι τούρκος και ο άλλος ψάρι? Και εγώ αλοιφή με βάση τη βενζίνη? (Αλοιφή είμαι από την βενζίνη, όχι αλλοιφή με βενζίνη)
γι' αυτο ηταν ξεφλουδισμενη η μυτη σου προχτες που σε ειδα ρε βαζελακο??? :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ δοκιμασε διαλυτικο στο κεντρο της αθηνας με τα πολλα λαμπακια & θα με θυμηθεις.. ;)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
γι' αυτο ηταν ξεφλουδισμενη η μυτη σου προχτες που σε ειδα ρε βαζελακο??? :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ δοκιμασε διαλυτικο στο κεντρο της αθηνας με τα πολλα λαμπακια & θα με θυμηθεις.. ;)

Ωπ, με πιάσανε. Όντως έχει ξεφλουδίσει το πρόσωπό μου, σαπίζω σιγά σιγά ως όφις που ήμουνα, ώστε να αναγεννηθώ ως φωτεινός μαχητής του καλού όπως αρχικά προοριζόμουνα...

Πως στην ευχή του Θεού το ήξερες?

Μπα. Κάθε πρωί που βάζω premix στο ντεπόζιτο και βάζω μπρος τον Λεβιάθαν, κάθομαι πίσω από την μπουρού και εισπνέω τα αιθέρια καυσαέρια...

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κρίμα ρε παιδιά το παλικάρι ο μπλάνκο, τι γκαντεμιά είναι αυτή. Ας ελπίσουμε να γυρίσει καλά, ψυχολογικά εννοώ. Τον Χετεμάϊ γιατί τον έχει παρατήσει έτσι ο Φερέρ; :huh: Πέρσι έδειχνε οτι έχει δυνατότητες

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κρίμα ρε παιδιά το παλικάρι ο μπλάνκο, τι γκαντεμιά είναι αυτή. Ας ελπίσουμε να γυρίσει καλά, ψυχολογικά εννοώ. Τον Χετεμάϊ γιατί τον έχει παρατήσει έτσι ο Φερέρ; :huh: Πέρσι έδειχνε οτι έχει δυνατότητες
Συμφωνώ , νομίζω ότι πρέπει σιγά-σιγά να τον εντάξει πάλι στην ομάδα!Πέρυσι είχε δείξει ότι έχει τις περισσότερες δυνατότητες από τους πιτσιρικάδες!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άντε τώρα τα μουνιά της ΚΕΔ να του βγάλουν απευθείας κόκκινη αν βγάλει άλλη μπλούζα που να γράφει π.χ. "Αντίο πατέρα".............

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
+3 αγωνιστικές για συμμόρφωση ,επειδή το ξαναέκανε κ είναι υπότροπος :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.