Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημέρα παίδες.

Άντε, σήμερα ελπίζω να τσιμπήσουμε τα 3 ποντάκια. Θα είμαι θύρα 29!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!!

εγω το βλεπω 1-1 το ματς....
θα εχει "ψοφο" το βραδυ......
η παρεα εκει θα ειναι και στο ημιχρονο στο γνωστο σημειο για συναντηση..

κριμα για αρη και πανιωνιο.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Όλοι στο ΟΑΚΑ ΣΉΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.Δίπλα στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Η συνάντηση στο ημίχρονο στο γνωστό σημείο.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ(sony) θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;;;; :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα!
Μην με "φάτε" αλλά σήμερα παιδιά πιστεύω ότι θα προκριθούμε με ήττα αν η Βιγιαρεάλ κατεβάσει κανονική ενδεκάδα και ο Σέρα συνεχίσει τα πειράματα!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πέθανε ο πατέρας του Μπλάνκο και έφυγε για αργεντινή,χάνει σίγουρα Βιγιαρεάλ και Εργοτέλη. :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θεός χωρέστον τον άνθρωπο.Να σκεφτείτε ότι έφαγε την θρυλική κίτρινη που ΄΄τόλμησε΄΄ ο Μπλάνκο να δείξει την συμπαράστασή του στον πατέρα του.

Μήπως ως ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας θα έπρεπε ΤΩΡΑ να σβηστεί η εν λόγω κάρτα;;;;όχι για ακνένα άλλο λόγο(μια κίτρινη δεν είναι τίποτα) αλλά καθαρά συμβολικά.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
που το ακουσες για μπλανκο?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Απών από την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βιγιαρεάλ, αλλά και από αυτή της προσεχούς Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα θα είναι ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο 24χρονος επιθετικός της «Ένωσης» έχασε τον πατέρα του και αναχώρησε τα ξημερώματα εσπευσμένα για την Αργεντινή. Πρόσφατα ο πατέρας του «Ζορό» είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο φορ της ΑΕΚ είχε επηρεαστεί ψυχολογικά από την απώλεια αυτή και μάλιστα είχε αφιερώσει στον πατέρα του το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Καλαμαριά (φανερώνοντας μία φανέλα που έγραφε «Δύναμη πατέρα. Σε αγαπώ»).

:( :( :(

Ο Θεός να τον αναπαύσει.

τετοιες στιγμες το ποδοσφαιρο ειναι ασημαντο........

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θεός χωρέστον τον άνθρωπο.Να σκεφτείτε ότι έφαγε την θρυλική κίτρινη που ΄΄τόλμησε΄΄ ο Μπλάνκο να δείξει την συμπαράστασή του στον πατέρα του.

Μήπως ως ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας θα έπρεπε ΤΩΡΑ να σβηστεί η εν λόγω κάρτα;;;;όχι για ακνένα άλλο λόγο(μια κίτρινη δεν είναι τίποτα) αλλά καθαρά συμβολικά.
σιγα ρε μεγάλε,θα κλαψουμε

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ο θεος να τον συγχωρεσει.κουραγιο κ για τον ζορο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...όντως είναι ασήμαντο το ποδόσφαιρο.

...κάποιοι θα παρακαλούσα να μην είναι τόσο ΦΑΙΔΡΟΙ και απάνθρωποι.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Επισκέπτης
Καλημέρα!
Μην με "φάτε" αλλά σήμερα παιδιά πιστεύω ότι θα προκριθούμε με ήττα αν η Βιγιαρεάλ κατεβάσει κανονική ενδεκάδα και ο Σέρα συνεχίσει τα πειράματα!

Πιθανόν ρε συ... τι είμαστε? Γαύροι οι οποίοι διατείνονται ότι μπορούν να κερδίσουν την οποιαδήποτε ομάδα με 8-0? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
gt21 στο σάιτ του σπορ-φμ.Τι στο διάολο ρε πούστη μου μάγια κάνει ο λούζερ Λυμπερόπουλος σε όποιον επιθετικό φέρνουμε και όλοι κάτι γίνεται και δεν πιάνει κανείς?Αρχίζω και ανυσυχώ για Μπλάνκο.Ρε παιδιά δεν αντέχω να βλέπω άλλο στην ομάδα Λύμπε-Σέζαρ-Μαντούκα.Όχι άλλοι άψυχοι, όχι άλλη ηττοπάθεια ρε γαμώτο. :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
σόρυ που παραβαίνω την απόφαση μου αλλά για ανθρωπιστικούς λόγους κατά τα άλλα  εγώ ήμουν ο φταίχτης για μερικούς που άξιζαν τον σαρκασμό μου--- αυτά τέλος.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια.τωρα το εμαθα για τον πατερα του μπλανκο.ο θεος να αναπαυσει τη ψυχη του.dark απο καφρους τι περιμενεις?

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πιθανόν ρε συ... τι είμαστε? Γαύροι οι οποίοι διατείνονται ότι μπορούν να κερδίσουν την οποιαδήποτε ομάδα με 8-0? :cheesy: :cheesy: :cheesy:
κατσε μην εχουμε καμια ισοφαριση του ιστορικου ρεκορ τον φλεβαρη.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
462
Πόντοι
36

Nαι.  :sunglasses:

Καλημέρα  :)

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
οταν ηταν άρρωστος ο πατέρας του Νέρι,καποιοι τον βρίζατε στα στάδια.Μώκο τώρα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα παρακαλούσα κάποιοι μισάνθρωποι να μην ταμπελιάζουνε,γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι,για αυτό το μώκο το επιστρεφω στα εν λόγω γουρουνάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom