Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και εγώ γαύρος είμαι αλλά τα σκέφομαι αρκετά αντικειμενικά τα πράγματα.(έτσι θέλω να κοροιδεύω τον εαυτό μου)

η μόνη ομάδα που μπορεί να αποσπάσει τον τίτλο απο τα χέρια του ολυμπιακού φέτος δν υπάρχει ... και κακά τα ψέματα.

η ΑΕΚ νομίζω ότι ούτε του χρόνου θα μπορέσει γιατί δν έχει λεφτά πρώτον και 2ον δν έχει καλή διοίκηση... η διοίκηση της άεκ έχει πάθος και καλή διάθεση να κάνει κάτι αλλά δν έχουν επιχειριματικό μυαλό.

ο ΠΑΟ είναι αυτός που θα μπορούσε να μονοπωλήσει τα 2-3 τελευταία πρωταθλήματα... αλλά μετά απο αυτό που πήρε λόγο κακής διαχείρησης του double που είχε πάρει δεν μπόρεσε να κάνει τπτ. αυτό που θα μπορούσε να κάνει ήταν, να πάρει καλούς παίκτες γτ χρήματα έχει, να πουλήσει τα απίστευτα διαρκείας  αλλά και πάλι δν το εκανε  επειδή δεν πήρε το ΟΝΟΜΑ να το φέρει στην ομάδα.

εκεί που υπάρχει δίψα για διάκριση είναι από την πλευρά του ΑΡΗ και της ΑΕΛ που αγωνίζονται πιο σκληρά από τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ. η ξάνθη φέτος έχει πέσει χαμηλά σε σχέση με πέρυσι... και γενικώς οι ομάδες έχουν φέτος κάτι το οποίο δεν σε τραβάει να τις υποστηρίξεις, δεν πουλάει αυτό που παρουσιάζουν. πέρυσι πορωνόμουν να βλέπω καλλιθέα και απ. καλαμαριάς αλλα φέτος έχω ξενερώσει πάρα πολύ.

για μένα το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε μία φάση κρίσης, ακόμα και τα παιχνίδια του ολυμπιακού (τον οποίο υποστηρίζω) είναι βαρετά κάπως.

θα ήθελα να ρωτήσω γιατί οι βάζελοι οπαδοί φέτος έχουν επαναπαυτεί τόσο πολύ με το ρόλο του κομπάρσου στο πρωτάθλημα φέτος... είναι σαν να περιμένουν να τελειώσει. σαν να βλέπουν μία κακή σειρα στην TV. δν τους δίνει κίνητρα η διοίκηση θέλω να πιστεύω... αλλά και αυτοί δν ζητούν και πολλά από αυτην ούτε μία διαμαρτηρία. τεσπα ακόμι και καλά να πάει ο θρύλος στην ευρώπη ... ακόμι και το CL να πάρει αυτή την χρονιά την θεωρώ ως την πιο μίζερη φέρος εντός συνόρων

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια ΑΕΚΑΡΕΣ και μη!!!!!

αυτος ο altec που εχει χαθει...?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.286
Πόντοι
12.056
Εδω και εγω..εποπτευω... ;) ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα!
Ο Ασκάρατε θέλει να φύγει από την ομάδα...αλήθεια τόσο κακός παίχτης είναι και δεν πήρε την παραμικρή ευκαιρία?Και με ποια κριτήρια τον επιλέξαν?Ίσως θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει ο Μόρας στην ομάδα για να βοηθάει από τον πάγκο...που στο κάτω-κάτω δεν ήταν και τόσο ακριβός! :think:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εγω οσες φορες τον ειδα δεν μου γεμισε το ματι....
ο μορρας θα επιστρεψει συντομα στην ομαδα....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Που αγωνίζεται τώρα?Έχεις ακούσει κάτι για επιστροφή?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Που αγωνίζεται τώρα?Έχεις ακούσει κάτι για επιστροφή?
στην ιταλια παιζει!!νομιζω στην παλερμο....
ναι κατι εχει ακουστει απο δω και απο κει..
τον γεναρη θελουμε ενα αριστερο μπακ...και να δουμε τι θα γινει επιτελους με τους τραυματιες....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Την καλημερα μου στα αλοθρησκα αδερφια!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
την καλημερα μου εχεις και εσυ!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γατο θελουμε καλυτερους παιχτες και απο μορα και απο ασκαρατε....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γατο θελουμε καλυτερους παιχτες και απο μορα και απο ασκαρατε....
Απ' ότι είδα στην Μπολόνια αγωνίζεται και έχει 10 συμμετοχές κυρίως σαν αλλαγή!!!
Συμφωνώ θέλουμε πολύ καλύτερους παίχτες αλλά ο Μόρας ήταν φθηνή καλή λύση και δεν είναι και μεγάλος σε ηλικία!Αφού δεν είχαν διάθεση να τα "σπρώξουν" για να πάρουν κάτι καλύτερο νομίζω ότι το προτιμότερο θα ήταν να κρατήσουν τον Μόρα.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια.σημερα παλι απεργια οι δημοσιογραφοι.παλι θα δουμε τα ματσακια το βραδυ με ηχο γηπεδου μονο.οτι καλυτερο πιστευω.ειδικα το ρειντζερς-λιον την προηγουμενη βδομαδα.ηταν φοβερο να ακους μονο τους φιλαθλους με την εξελιξη που ειχε το ματς.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλησπερα αδερφια.σημερα παλι απεργια οι δημοσιογραφοι.παλι θα δουμε τα ματσακια το βραδυ με ηχο γηπεδου μονο.οτι καλυτερο πιστευω.ειδικα το ρειντζερς-λιον την προηγουμενη βδομαδα.ηταν φοβερο να ακους μονο τους φιλαθλους με την εξελιξη που ειχε το ματς.
Εξήγησε μου σε παρακαλώ γιατί συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εμενα μου αρεσε με περιγραφη του γαλου!!!!!
σαν να εβλεπες το αστεριξ και οβελιξ ητανε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εξήγησε μου σε παρακαλώ γιατί συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
πιστευω οι περισσοτεροι γουσταρουν να ακουν περισσοτερο την ατμοσφαιρα του γηπεδου μονο παρα να ακουνε τη σπαστικη φωνη του παπαδημητριου,το σωτηρακοπουλο να λεει ποτε εχει γενεθλια ο ενας και ο αλλος η τον σπυροπουλο με την σπαστικη προφορα του.ασε που οι περισσοτεροι δεν το κατεχουν το αθλημα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια!Απεργία οι δημοσιογράφοι ,στάση κι εμείς?Πολλή ησυχία,μην μας ματιάσω :priest: :priest:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα KALIS τα έχω πάρει άσχημα με το Φερέρ, έχω και πολύ δουλειά και δε μπορώ να συμμετέχω πολύ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τα οπαδικά σήμερα είχαν μια όμορφη μείωση συμμετοχής!! Μια χαρά θα έλεγα ;)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλά τα λες σονυπ κοντεύουμε να ξεχάσουμε το σκοπό του σάιτ με τα οπαδικά.Μη παραμελούμε όμως και τελείως την καψούρα μας. ;) :rockon:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τώρα που έφαγε κόκκινη ο άμπαλος είναι η κατάλληλη ώρα να το βροντοφωνάξω:

[move][size=16pt]No 1: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ!!!!!!!  [/size] [/move]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom