Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα αδερφια.δεν ξενερωνουμε ποτε!!συνεχιζουμε.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ξερει καποιος φιλος αεκτζης ισοτσελιδα της αεκ?
μπαινω στο αλλα δεν μπαινει....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μια χαρά δουλεύει.
ναι ρε μαν αλλα,μολις ανοιγει η σελιδα,εχει να νοικιασεις αμαξι,να ασφαλιστεις,να δεις τηλεοραση και να αγορασεις ρουχα της αεκ....
κατω κατω δεξια που λεει "μπες στο αεκfc.gr" δεν ειναι ενεργο λινκ...που θα διαβασω για μπαλα?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κουφάλα σκοτεινέ!!! Πόσα πλήρωσες ρε?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ναι ρε μαν αλλα,μολις ανοιγει η σελιδα,εχει να νοικιασεις αμαξι,να ασφαλιστεις,να δεις τηλεοραση και να αγορασεις ρουχα της αεκ....
κατω κατω δεξια που λεει "μπες στο αεκfc.gr" δεν ειναι ενεργο λινκ...που θα διαβασω για μπαλα?

Η σελίδα μάλλον χρησιμοποιεί κάποια script/activex controls που ίσως είναι απενεργοποιημένα στον browser σου. Προσπάθησε να αλλάξεις τα settings του.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Η σελίδα μάλλον χρησιμοποιεί κάποια script/activex controls που ίσως είναι απενεργοποιημένα στον browser σου. Προσπάθησε να αλλάξεις τα settings του.
αααααααααααα οκ θε το τσεκαρω...thanks bro!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλησπέρα αδέλφια.Ελπίζω να έχετε ηρεμήσει από το χθεσινό ΧΑΜΟ που έγινε εδώ μέσα.Με πιο καθαρό μυαλό λοιπόν και αν τα βάλω κάτω,βλέπω ότι ο παπούς έχει ηττοπαθή νοοτροπία.2 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ντέρμπυ δεν ταιριάζουν στην ΑΕΚ που ξέρω και θυμάμαι εγώ και μάλιστα μετά από τέτοιες εμφανίσεις.Ειδικά με το βάζελο ήταν με κατεβασμένα χέρια.Χτες υπήρχε αρκετό πάθος αλλά και αμπαλοσύνη ρε γαμώτο,όποιος έπαιρνε την μπάλα την ξεφορτωνότανε μην του καταλογίσουν λάθος.Δεν πάει έτσι το ποδόσφαιρο όμως.Θέλει πρωτοβουλία,ρίσκο και καθαρό μυαλό.Τους βλέπαμε χτες μετά το 60' που κλατάρανε και ανάθεμα αν έγιναν δύο φάσεις τη στιγμή που -επιτέλους-είχε ξυπνήσει ο παπούς και παίζαμε με 3 (!!) επιθετικούς,Αν είχε μπει η κεφαλιά του Ρίμπο βέβαια άλλα θα λέγαμε τώρα αλλά με τα αν δεν κερδίζει μια ομάδα...Και τέλος μπορει να βρίζετε όλοι τον Αρίωνα αλλά η κουβέντα που είπε για το ποδόσφαιρο είναι σοφή και διαχρονική: "Παιχνίδι είναι,απολαύστε το τις δύο ώρες που διαρκει..."

www.smilies.4-user.de] [/url]

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα αδέλφια.Ελπίζω να έχετε ηρεμήσει από το χθεσινό ΧΑΜΟ που έγινε εδώ μέσα.Με πιο καθαρό μυαλό λοιπόν και αν τα βάλω κάτω,βλέπω ότι ο παπούς έχει ηττοπαθή νοοτροπία.2 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ντέρμπυ δεν ταιριάζουν στην ΑΕΚ που ξέρω και θυμάμαι εγώ και μάλιστα μετά από τέτοιες εμφανίσεις.Ειδικά με το βάζελο ήταν με κατεβασμένα χέρια.Χτες υπήρχε αρκετό πάθος αλλά και αμπαλοσύνη ρε γαμώτο,όποιος έπαιρνε την μπάλα την ξεφορτωνότανε μην του καταλογίσουν λάθος.Δεν πάει έτσι το ποδόσφαιρο όμως.Θέλει πρωτοβουλία,ρίσκο και καθαρό μυαλό.Τους βλέπαμε χτες μετά το 60' που κλατάρανε και ανάθεμα αν έγιναν δύο φάσεις τη στιγμή που -επιτέλους-είχε ξυπνήσει ο παπούς και παίζαμε με 3 (!!) επιθετικούς,Αν είχε μπει η κεφαλιά του Ρίμπο βέβαια άλλα θα λέγαμε τώρα αλλά με τα αν δεν κερδίζει μια ομάδα...Και τέλος μπορει να βρίζετε όλοι τον Αρίωνα αλλά η κουβέντα που είπε για το ποδόσφαιρο είναι σοφή και διαχρονική: "Παιχνίδι είναι,απολαύστε το τις δύο ώρες που διαρκει..."

Γιατί ηττοπαθής ο Φερέρ φίλε του Π.Ν????
Ηττοπαθή δε λες ποτέ ένα προπονητή του οποίου η ομάδα παίζει για το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δημιουργεί πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό της και μάλιστα εκτός έδρας.
Ηττοπαθή δε λες ένα προπονητή που βγάζει 2 χαφ για να βάλει έναν επιθετικό και ένα πιο επιθετικό χαφ.
Ειδικά χτές το είδε πολύ ωραία το ματσάκι ο Φερερ τη στιγμή που ο αντίπαλος προπονητής παρακάλαγε να τελειώσει το παιχνίδι και κράταγε τις αλλαγές για καθυστέρηση.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο φίλε μου καλέ. Η αποθέωση με την απαξίωση απέχουν ελάχιστα εκατοστά, τόσα όσα έφυγε άουτ η κεφαλία του Ριβάλντο ή του Μαντούκα.

Φιλικά και ΑΕΚτζίδικα πάντα!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ηττοπαθή δε λες ποτέ ένα προπονητή του οποίου η ομάδα παίζει για το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και δημιουργεί πολύ περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό της και μάλιστα εκτός έδρας.
Ηττοπαθή δε λες ένα προπονητή που βγάζει 2 χαφ για να βάλει έναν επιθετικό και ένα πιο επιθετικό χαφ.
Ειδικά χτές το είδε πολύ ωραία το ματσάκι ο Φερερ τη στιγμή που ο αντίπαλος προπονητής παρακάλαγε να τελειώσει το παιχνίδι και κράταγε τις αλλαγές για καθυστέρηση.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο φίλε μου καλέ. Η αποθέωση με την απαξίωση απέχουν ελάχιστα εκατοστά, τόσα όσα έφυγε άουτ η κεφαλία του Ριβάλντο ή του Μαντούκα.

Φίλε μου αεκτζή μιλάω ΣΥΝΟΛΙΚΑ για τον προπονητή ΦΕΡΕΡ.Γιατί αν απομονώσουμε φάσεις ή τέταρτα από έναν αγώνα δεν βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα.Προσωπικά έχω μάθει να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο φουλ επιθετικό και μανουριάζω όταν βλέπω συστήματα 4-5-1.Και φέτος λοιπόν η ΑΕΚ παίζει όσο χρειάζεται για να πάρει αποτέλεσμα και μετά τσουκου τσούκου μπολ.Είδες όταν πήραμε πρωτοβουλία εχθές πώς τους παίξαμε,τα ίδια και στο Χαριλάου.Αντίθετα στην Ξάνθη και στη Ν. Σμύρνη,από τακτική άστα να πάνε.προσωπική μου άποψη πάντα,δεν θέλω να πείσω κανέναν.Φιλικά κι εγώ... ;) ;)

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου αεκτζή μιλάω ΣΥΝΟΛΙΚΑ για τον προπονητή ΦΕΡΕΡ.Γιατί αν απομονώσουμε φάσεις ή τέταρτα από έναν αγώνα δεν βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα.Προσωπικά έχω μάθει να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει ποδόσφαιρο φουλ επιθετικό και μανουριάζω όταν βλέπω συστήματα 4-5-1.Και φέτος λοιπόν η ΑΕΚ παίζει όσο χρειάζεται για να πάρει αποτέλεσμα και μετά τσουκου τσούκου μπολ.Είδες όταν πήραμε πρωτοβουλία εχθές πώς τους παίξαμε,τα ίδια και στο Χαριλάου.Αντίθετα στην Ξάνθη και στη Ν. Σμύρνη,από τακτική άστα να πάνε.προσωπική μου άποψη πάντα,δεν θέλω να πείσω κανέναν.Φιλικά κι εγώ... Wink Wink

Και συνολικά ο προπονητής Φερέρ σου έχει δείξει ότι είναι ηττοπαθής και λάτρης του τσούκου-τσούκου? Αν είναι έτσι τότε οι δύο προηγούμενοι προπονητές μας τι ήταν?Ο προπονητής του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ τι είναι? Κι εγώ φυσικά θυμάμαι με θαυμασμό την ομάδα του 93 να παίζει φούλ επιθετικό ποδόσφαιρο και να σκορπίζει αντιπάλους (και διαιτητές) αλλά ας μη γελιόμαστε τέτοιου επιπέδου ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξαναδούμε για δύο λόγους: 1)γιατί ο Κετσπάγια π.χ εν έτη 2007 θα κόστιζε γύρω στα 8 εκατομύρια ευρώ και θα έπαιζε στη Σεβίλλη ή σε αντίστοιχου επιπέδου ομάδα και 2) γιατί το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει γίνει φύση πιο αμυντικό στο σύνολό του και οι αμυντικοί έχουν ανέβει θεαματικά.

Ειδικά χτες στο Καραισκάκη δε μπορώ να καταλάβω πως το είδες τσούκου-τσούκου το μάτς. Οι τελικές προσπάθειες είναι 8-13 (υπέρ μας) αν θυμάμαι καλά. Εκτός και αν περίμενες να λήξει το μάτς με τελικές προσπάθειες 1-24 και ολοκληρωτικό υπερποδόσφαιρο από την ΑΕΚάρα πράγμα το οποίο εννοείται οτι όλοι θέλουμε αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αφού οι διαφορές στην ποιότητα των εντεκάδων των δύο ομάδων είναι πολύ μικρές έως αμελητέες.

Μάλλον αν και ΑΕΚτζήδες και οι δύο το βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή δεν είναι η ομορφιά του?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μάλλον αν και ΑΕΚτζήδες και οι δύο το βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή δεν είναι η ομορφιά του?
Αυτό τα λέει όλα!Θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά στην παρέα μας..

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό τα λέει όλα!Θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά στην παρέα μας..

Να 'σαι καλά φιλαράκι μου. Κι εγώ θα χαρώ πολύ, οπότε πιστεύω να μην αργήσει πολύ αυτή η στιγμή.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
η μονοκρατορία του Ολυμπιακού ξεκινά με ένα άλλο οικονομικό σκάνδαλο το σκάνδαλο Κοσκωτά που όμως λόγω της πολιτικής κρίσης εμφανίζετε ένας άλλος (φίλαθλος) με το όνομα Σωκράτης Κόκκαλης γαύρος από κούνια και παράλληλα  η εταιρεία του η Ιντρακόμ που στην ουσία είναι θυγατρική της siemens είναι αναμειγμένη στο σκάνδαλο με την προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ στην προμήθεια των μηχανημάτων του ΛΟΤΟ που βγήκαν άχρηστα σε λιγότερο από δυο χρόνια.

αν βάλεις το κεφάλι σου να δουλέψει κάτι θα καταλάβεις αν όχι έχουμε και συνέχεια.

εεε ρε αρίωνα είσαι και παλιός.. οχι και γαύρος από κούνια ο Κόκκαλης.. βαμένος βάζελος ήταν .. υπάρχουν φωτογραφίες του να χορεύει τσιφτετέλι με τον Μπλούη Διακάκη (ένα χοντρό παράγοντας των βάζελων στην δεκαετία του 75-80) μετά απο νίκη του ΠΑΟ επί των γαύρων σε τότε νυχτερινό μαγαζί.. (Παμελα)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

ηττοπαθης ηταν στη λεωφορο ο φερερ.φοβηθηκε το ματς παραπανω απο οσο επρεπε.χθες δεν εκανε τραγικα λαθη αλλα μπορουσε να ξεκινησει με μπλανκο.γενικα η συμπεριφορα του που τα βαζει με διαιτητες και παιχτες σου αρεσει εσενα?δειχνει παραπανω εγωισμο απο οσο πρεπει και δεν εχει καθαρο μυαλο.σαν παιδακι εκανε χθες στη συνεντευξη τυπου που ειπε οτι εμεις ειμαστε πρωτοποροι.γιατι οταν χανουμε πρεπει να φταιει παντα καποιος αλλος?να κοιταξει την ομαδα το πρωταθλημα δεν εχει χαθει ακομα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συγχαρητήρια από τον νταβατζή του θρεντ στον Νίκο Λυμπερόπουλο για το βραβείο του ως καλύτερος παίχτης για το 2007

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ηττοπαθης ηταν στη λεωφορο ο φερερ.φοβηθηκε το ματς παραπανω απο οσο επρεπε.χθες δεν εκανε τραγικα λαθη αλλα μπορουσε να ξεκινησει με μπλανκο.γενικα η συμπεριφορα του που τα βαζει με διαιτητες και παιχτες σου αρεσει εσενα?δειχνει παραπανω εγωισμο απο οσο πρεπει και δεν εχει καθαρο μυαλο.σαν παιδακι εκανε χθες στη συνεντευξη τυπου που ειπε οτι εμεις ειμαστε πρωτοποροι.γιατι οταν χανουμε πρεπει να φταιει παντα καποιος αλλος?να κοιταξει την ομαδα το πρωταθλημα δεν εχει χαθει ακομα.

Όχι φίλε μου αυτό το κομμάτι δε μου άρεσε, αλλά αυτό δεν λέγεται ηττοπάθεια ούτε είναι θέμα ποδοσφαίρου και προπονητικής. Εγώ ούτε στη Λεωφόρο πιστεύω πως ήταν ηττοπαθής πέρα του ότι έκανε λάθος που έβαλε το Σωκράτη δεξί μπάκ. Απλά όπως και χτες προσπάθησε να χτυπήσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός το οποίο είναι λογική σκέψη όταν ο αντίπαλος σου έχει παίξει μεσοβδόμαδα και ξέρεις ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα κουραστεί. Άλλο αν δε του βγήκε...Είπαμε η αποτυχία από την επιτυχία στο ποδόσφαιρο είναι πολύυυυυ κοντά!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Όχι φίλε μου αυτό το κομμάτι δε μου άρεσε, αλλά αυτό δεν λέγεται ηττοπάθεια ούτε είναι θέμα ποδοσφαίρου και προπονητικής. Εγώ ούτε στη Λεωφόρο πιστεύω πως ήταν ηττοπαθής πέρα του ότι έκανε λάθος που έβαλε το Σωκράτη δεξί μπάκ. Απλά όπως και χτες προσπάθησε να χτυπήσει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός το οποίο είναι λογική σκέψη όταν ο αντίπαλος σου έχει παίξει μεσοβδόμαδα και ξέρεις ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα κουραστεί. Άλλο αν δε του βγήκε...Είπαμε η αποτυχία από την επιτυχία στο ποδόσφαιρο είναι πολύυυυυ κοντά!
δε ξερω φετος μου φαινεται πολυ αλλαγμενος ο φερερ σε σχεση με περυσι.δεν λεω οτι δειχνει ηττοπαθεια η συμπεριφορα του αλλα δινει δικαιωματα στους αλλους.παντως δειχνουμε μια αδυναμια στα ντερμπι.αλλα πιστευω οτι αν περασουμε απο οσες περισσοτερες εδρες μπορουμε που το κανουμε φετος και δε χασουμε βαθμους στην εδρα μας(βλεπε ηρακλη)ειμαστε πιο κοντα στον τιτλο.οι αλλοι γκελαρουν πιο ευκολα εκτος απο εμας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom