Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεκτή.Την άλλη φορά θα σου τραβήξω το αυτί.θα ανέβω Σαλόνικα κιόλας να το κάνω.ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ.
ελα να κερασω και βαρδαρη...φιλε σκοτεινε!!
Μην χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα ρε παιδιά επειδή δεν σας αρέσουν αυτά που γράφει κάποιος ακόμη και αν λέει  :jerking:!Το "σκουπίδια" είναι πολύ βαριά φράση για άτομα που δεν ξέρουμε!
εχω την ευθηνη αυτων που γραφω φιλε gatto κι ειδικα οταν μιλαω για καποιον που με χαρακτηρισε πισογλεντη...
τελος παντων δεν θελω να ασχοληθω αλλο με το θεμα!

Επισκέπτης
Μην χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα ρε παιδιά επειδή δεν σας αρέσουν αυτά που γράφει κάποιος ακόμη και αν λέει  :jerking:!Το "σκουπίδια" είναι πολύ βαριά φράση για άτομα που δεν ξέρουμε!
τα μέλη έκριναν ποια είναι τα σκουπίδια.το επίπεδο χρήσης κοσμητικών όρων και φράσεων καταδεικνύει την ανατροφή τους και την διαπαιδαγώγηση τους.

Επισκέπτης
ελα να κερασω και βαρδαρη...φιλε σκοτεινε!!εχω την ευθηνη αυτων που γραφω φιλε gatto κι ειδικα οταν μιλαω για καποιον που με χαρακτηρισε πισογλεντη...
τελος παντων δεν θελω να ασχοληθω αλλο με το θεμα!
εγώ δεν σε χαρακτήρισα πισωγλέντη μάλλον εσύ προσπάθησες να με πείσεις ότι είσαι.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
γκρρρρρρρ
psaxnw  ξαναγραφω διοτι χαθηκαν ολα....
ο οσφπ κατεβηκε για να τελειωσει το ματς στο πρωτο μερος γνωριζοντας οτι στο δευτερο θα ξεμεινει απο δυναμεις σε συνδυασμο με το οτι η ΑΕΚ ανεβενει στο δευτερο.....ειχε την προτοβουλια στο πρωτο εικοσαλεπτο και εμεις περιοριστεικαμε σε καθαρα αμυντικο ρολο.κατι οι ξαφνικες αντεπιθεσεις(επικινδυνες) κατι η εξοδος του λεντεσμα (που περιορισαν τον στολτιδη καταρχας να μαρκαρει μονος του και κατα δευτερον να μην μπορει να βγει κρυφος επιθετικος) αναγκασανε τον οσφπ να κανει λιγο "κρατει"...
στο δευτερο μερος προσπαθησε ο σερα να διορθοσει καποια λαθη που εκανε(για ακομα μια φορα....) αλλα το ματς ισοροπουσε στο χ.....
ολα εδειχναν οτι οποια ομαδα εβαζε ενα γκολ θα κερδιζε χωρις να σημαινει οτι η ισοπαλια δεν τους εκανε!!!!
στο μοναδικο λαθος του (ΜΕΓΙΣΤΟΥ) παπασταθοπουλου ο παικταρας νταρκο βρηκε ευκαιρια και εβαλε γκολ στον πολυ καλο μορετο....
ισως το χ να ητανε το δικαιοτερο αποτελεσμα αλλα ποιος ειπε οτι το ποδοσφαιρο ειναι δικαιο αθλημα? ή διαφορετικα οπως πηρα ματς χωρις να το αξιζω ετσι εχασα ενα αλλο χωρις επισης να το αξιζω....
ετσι ειδα το χθεσινο ματς εγω!

το κορακι δεν επηρεασε το αποτελεσμα και η ατμοσφαιρο στο γηπεδο ηταννε μια χαρα (σε σχεση με αλλες εποχες)
ο φερερ και ο ζηκος ΕΚΤΕΘΗΚΑΝΕ με τις δηλωσεις τους....  

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κλείδωμα γιατί βαρέθηκα και δεν ακούγομαι ούτε από τα αδέρφια μου ούτε από αλλόθρησκους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συγνώμη αλλα΄ποιος το άνοιξε;;;από την στιγμή που έχει ο κάθε ΄΄ιδρυτής΄΄ του κάθε θρεντ το δικαίωμα να το κλειδώνει,γιατί ξεκλειδώθηκε;;;

Θα άνοιγε,δεν αντιλέγω,αλλά θα το άνοιγα όποτε νόμιζα.Ποιος το ξεκλείδωσε;;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο να κλειδωθεί!!!Τι νταβατζιλίκια είναι αυτά?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
:
Συγνώμη αλλα΄ποιος το άνοιξε;;;από την στιγμή που έχει ο κάθε ΄΄ιδρυτής΄΄ του κάθε θρεντ το δικαίωμα να το κλειδώνει,γιατί ξεκλειδώθηκε;;;

Θα άνοιγε,δεν αντιλέγω,αλλά θα το άνοιγα όποτε νόμιζα.Ποιος το ξεκλείδωσε;;;

ΕΓΩ!!
με κανανε Mod και μπορω να ξεκλειδωνω τα θρεντ!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαλαρωστε ρε!!!!!!χριστουγεννα ερχονται!!! :dancing: :dancing

Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο να κλειδωθεί!!!Τι νταβατζιλίκια είναι αυτά?
ο dark ειναι γνωστος νταβας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γατο πως σου φανηκε η αναλυση μου για το ματς?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλα ρε ενα λαθακι εκανα...... :grin: :grin: :grin:
εσενα εννοουσα....
απλος μεσα στα πυρρα δεν ηξερα να θα διαβαζες το ποστ.....
εγω οπου βλεπω συνεχομενα μπινελικια αλλαζω σελιδα....(πιθανον δεν διαβαζω και ορισμενα ποδοσφαιρικα ποστ... :grin: )

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κλειδώθηκε παιδιά για λίγο ΑΠΟ ΜΕΝΑ γιατί πήγε να γίνει παλι θρντ με βρισιές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ τον ρόλο του νταβατζή που μου υποδείξατε.Το άκουσα κ αυτό.Να στε καλά και συνεχίστε να γράφετε.Μην παραπονεθεί κανείς γιατί πάλι βρίζονται.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κλειδώθηκε παιδιά για λίγο ΑΠΟ ΜΕΝΑ γιατί πήγε να γίνει παλι θρντ με βρισιές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ τον ρόλο του νταβατζή που μου υποδείξατε.Το άκουσα κ αυτό.Να στε καλά και συνεχίστε να γράφετε.Μην παραπονεθεί κανείς γιατί πάλι βρίζονται.
ελα νταρκουλι μου μην τα "παιρνεις"!!!!!
ειπαμε "ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ"
ειμαστε παρειτσα και κανουμε πλακιτσα... :grin: :grin: :grin: :grin:

[size=5pt]νταβας ε?....χμ....αν εχεις κανενα καλο κομματι σε εμενα πρωτα!!![/size]

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Δεν νομίζω ότι οι Αεκτζήδες θα βρίζανε στην θέση σας τον Ρίμπο!Ξέρετε πολύ καλά πως έφυγε από την ομάδα σας!Που να  έβαζε και κανα γκολ χθες???Μόνο εσείς θα μπορούσατε να φερθείτε έτσι...ίσως και οι Παοκτζήδες! :think:
Σωστά τον Μπάγεβιτς που σας έδωσε 4 πρωταθλήματα δεν τον βρίσατε καθόλου !!!
Επιλεκτική και ασθενή μνήμη έχεις φίλε μου αλλα μάλλον θα φταίει το "κεφάλι" του Νταρκο....

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
1
Παμε μωρη αεκαρα......δεν ξενερωνουμε,θα τα πουμε στο βγυρο......και μην ξεχναμε και το μπασκετακι,ακολουθουμε και τα υπολοιπα τμηματα

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286

Επισκέπτης
Σωστά τον Μπάγεβιτς που σας έδωσε 4 πρωταθλήματα δεν τον βρίσατε καθόλου !!!
Επιλεκτική και ασθενή μνήμη έχεις φίλε μου αλλα μάλλον θα φταίει το "κεφάλι" του Νταρκο....

Εσείς δεν τον βρίζατε δηλαδή? Και όχι μάλλον, ΣΙΓΟΥΡΑ τον βρίζατε για τις πίπες-κώλο-εμπλοκή-και-κόντρα-παξιμάδι που τρώγατε στην Ευρώπη. Ενώ τώρα με τον Λεμονή, ε? ΘΕΟΣ ο Λεμονής ε? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κι εμείς (οι νοήμονες τουλάχιστον κι εγώ μαζί) δεν συμφωνούσαμε με κάποιους μαλάκες της Original που τον βρίζανε. Γιατί ναι, μας έδωσε 4 σερί πρωταθλήματα μετά από χρόνια... όπως και σε εσάς άλλωστε μετά από 10 χρόνια.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Εσείς δεν τον βρίζατε δηλαδή? Και όχι μάλλον, ΣΙΓΟΥΡΑ τον βρίζατε για τις πίπες-κώλο-εμπλοκή-και-κόντρα-παξιμάδι που τρώγατε στην Ευρώπη. Ενώ τώρα με τον Λεμονή, ε? ΘΕΟΣ ο Λεμονής ε? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κι εμείς (οι νοήμονες τουλάχιστον κι εγώ μαζί) δεν συμφωνούσαμε με κάποιους μαλάκες της Original που τον βρίζανε. Γιατί ναι, μας έδωσε 4 σερί πρωταθλήματα μετά από χρόνια... όπως και σε εσάς άλλωστε μετά από 10 χρόνια.
Μα μην μπερδεύεσαι ....φυσικά και τον βρίζαμε ...αλλά εμεις είμαστε Ολυμπιακοί ...εσεις λέτε ότι δεν θα βρίζατε το Ριβάλντο
Όσο για τον βάτραχο δεν σας έδωσε 4 σερί .... πάνω από 3 σέρι έχει μόνο μία ομάδα στην Ελλάδα ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom