Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
dzf
αφου δεν ασχολεισε με τα αθλητικα τι το ψαχνεις....?

Γιατί ρε Νικ θα γούσταρα να ασχοληθώ κάποια στιγμή.
Θα γούσταρα πολύ να πάω στο γήπεδο και να παρακολουθήσω ένα 'έργο' χωρίς να γνωρίζω το τέλος.

Εσύ όμως που ασχολείσαι γιατί δεν μου απαντάς? Γιατί δεν εξηγείς σε εμένα που είμαι ο απλός, ο βλάκας ο θεατής γιατί βλέπουμε τα ίδια κάθε χρόνο?

Επισκέπτης
Άυτός ο Λεμονής έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας μου φαίνεται. Από τι πουθενά κερδίζει τους αγώνες.Τι να γίνει Ευρωπαίος Ολυμπιακός είναι αυτός :2funny:
και ο προπονητής στο τέλος της χρονιάς κρίνεται εμείς με τον βάτραχο παίζαμε την καλύτερη μπάλα χάναμε τα ντέρμπυ αλλά παίρναμε τα πρωταθλήματα ,στην πρόσφατη ιστορία όμως ποτέ δεν αρπάξαμε 7 από την Μπαρτσελόνα μόνο αρπάξαμε 5 αλλά πήγαμε να τα αρπάξουμε.

Επισκέπτης
Θα γούσταρα πολύ να πάω στο γήπεδο και να παρακολουθήσω ένα 'έργο' χωρίς να γνωρίζω το τέλος.

Εσύ όμως που ασχολείσαι γιατί δεν μου απαντάς? Γιατί δεν εξηγείς σε εμένα που είμαι ο απλός, ο βλάκας ο θεατής γιατί βλέπουμε τα ίδια κάθε χρόνο?
αν επιτρέπεις μπορώ να σου δώσω  εγώ μερικές.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους του υγιεις ΑΕΚτζηδες..
Θελω να σας ζητησω συγνωμη για την εμπλοκη μου εχθες στο παραλληρημα του ακατανομαστου,με αποτελεσμα να ψιλογαμηθει το θρεντ σας.Πηρα αυτο που επρεπε(Warned) και καλως το πηρα.Απλα θα πρεπει να ξερετε,που το ξερετε ολοι σας οτι ο εν λογο τυπος καταστρεφει πρωτα το δικο σας και μετα οποιο θρεντ μπει...
Να στε καλα και περαστικουλια για την ηττα σας!!

ΥΓ gatto για την γιουχα στον Ριμπο εχεις δικιο,προσωπικα πιστευω οτι αν ειχε παει στη φιεστα που ειναι γιορτη του κοσμου κι οχι της διοικησης θα ηταν αλλιως.Αν ημουν χθες στο γηπεδο θα τον χειροκροτουσα.Ειναι κυριος και το εδειξε στις δηλωσεις μετα το ματς.Απλα ηταν ψιλολαθος του να μην παει στη φιεστα!

Επισκέπτης
Θελω να σας ζητησω συγνωμη για την εμπλοκη μου εχθες στο παραλληρημα του ακατανομαστου,με αποτελεσμα να ψιλογαμηθει το θρεντ σας.Πηρα αυτο που επρεπε(Warned) και καλως το πηρα.Απλα θα πρεπει να ξερετε,που το ξερετε ολοι σας οτι ο εν λογο τυπος καταστρεφει πρωτα το δικο σας και μετα οποιο θρεντ μπει...

ΥΓ gatto για την γιουχα στον Ριμπο εχεις δικιο,προσωπικα πιστευω οτι αν ειχε παει στη φιεστα που ειναι γιορτη του κοσμου κι οχι της διοικησης θα ηταν αλλιως.Αν ημουν χθες στο γηπεδο θα τον χειροκροτουσα.Ειναι κυριος και το εδειξε στις δηλωσεις μετα το ματς.Απλα ηταν ψιλολαθος του να μην παει στη φιεστα!
εγώ όμως δεν έφαγα γουαρμ ενώ έστειλα αδιάβαστους αρκετούς από εσάς άρα η έχω την εύνοια των μοντ η είμαι σωστός και έχω δίκιο.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Το κακό με τις ελληνικές ομάδες είναι πως δεν έχουν αυτοπεποίθηση μόλις παίζουν με τον γαύρο. Πάνε πάντα με την ψυχολογία της ήττας λες και παίζουν με καμιά ομαδάρα ενώ στην πραγματικότιτα παίζουν με τα ΚΑΠΗ. Τέτοια κωλάρα σαν του γαύρου μία στο εκατομμύριο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Επισκέπτης
Το κακό με τις ελληνικές ομάδες είναι πως δεν έχουν αυτοπεποίθηση μόλις παίζουν με τον γαύρο. Πάνε πάντα με την ψυχολογία της ήττας λες και παίζουν με καμιά ομαδάρα ενώ στην πραγματικότιτα παίζουν με τα ΚΑΠΗ. Τέτοια κωλάρα σαν του γαύρου μία στο εκατομμύριο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.
φίλε δεν υπάρχει η ψυχολογία της ήττας απλά σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει η ψυχολογία της ανοχής προς τον γαύρο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνώ ότι ήταν ψιλολάθος του να μην πάει στη φιέστα,αλλά αυτό ήταν μια αντίδραση προς τον πρόεδρο και όχι προς τους φιλάθλους τους οποίους δεν μείωσε ποτέ!Εμείς τον είχαμε χειροκροτήσει όταν έπαιζε ακόμα στην δική σας ομάδα!Και επειδή άκουσα ότι σφυρίζατε όλους τους παίχτες της ΑΕΚ και όχι μόνο τον Ρίμπο....θα μπορούσατε να σταματάτε όταν έπαιρνε την μπάλα ο Ρίμπο!

Επισκέπτης
Εννοείται πως επιτρέπω...
Το συζητάς?
από το 1979 που άρχισε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είχαμε δυο βασικές μεγάλες περιόδους μονοκρατορίας μιας ομάδας.
η πρώτη του ΠΑΟ με τον Καπετάνιο και η δεύτερη τώρα του ΟΣΦΠ με τον Κόκαλη.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

ουτε βλακας εισαι ουτε τιποτα τετοιο....
απλος θελω να σου πω οτι οπως εγω ειμαι ασχετος με τα πολιτικα και δεν γινετε μεσα απο το σαιτ να μαθω ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (γιατι ειναι τετοια η μορφη του διαλογου που δεν επιτρεπει τον διαλογο..)ετσι και εσυ δεν γινετε απο εδω μεσα να μαθεις κατι....ασε που στα οπαδικα θρεντ πιο πολλα πουστιρλικια θα διαβασεις παρα αθλητικα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλημερα ρε νικολα...ολα καλα?πως το ειδες το ματσακι χτες?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16

ΕΥΓΕ psaxnw!!!!!
ειμαι σιγουρος οτι εχω σωστη αποψη για σενα(και για τον αλλο τον αληταρα που ακομα περιμενω κατι.. :grin: :grin: :grin:)!!!!

Επισκέπτης
η περίοδος του Βαρδινογιάννη με τον ΠΑΟ ξεκίνησε παράλληλα με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και με ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο με λαθραίο πετρέλαιο από τον όμιλο Βαρδινογιάννη.
ζημιά για το ελληνικό δημόσιο 2.5 δις δρχ. τότε και τότε ο Α Παπανδρέου είχε πει ότι αν ανέβει στην εξουσία θα τον κάτσει στο σκαμνί.
προεκλογικά του 81 φημολογείται ότι ο όμιλος Βαρδινογιάννη απέδωσε στο ΠΑΣΟΚ το ποσόν των 500.000 δρχ προς οικ. ενίσχυση και με λίγα λόγια με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ το εν λόγο θέμα όταν έφθασε στα δικαστήρια έγινε γαργάρα. 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συμφωνώ ότι ήταν ψιλολάθος του να μην πάει στη φιέστα,αλλά αυτό ήταν μια αντίδραση προς τον πρόεδρο και όχι προς τους φιλάθλους τους οποίους δεν μείωσε ποτέ!Εμείς τον είχαμε χειροκροτήσει όταν έπαιζε ακόμα στην δική σας ομάδα!Και επειδή άκουσα ότι σφυρίζατε όλους τους παίχτες της ΑΕΚ και όχι μόνο τον Ρίμπο....θα μπορούσατε να σταματάτε όταν έπαιρνε την μπάλα ο Ρίμπο!
Αν ηθελε να αντιδρασει προς τον προεδρο φιλε μου να διαλεγε αλλον τροπο κι οχι να μην παραστει στη φιεστα που οπως σου ειπα ειναι φιεστα του κοσμου κι οχι της διοικησης.Εξ αλλου η φιεστα ηρθε ως αποτελεσμα και της δικης του δουλειας.....
Τελος παντων το ξαναλεω εγω αν ημουν στο γηπεδο θα τον χειροκροτουσα...ειναι ΚΥΡΙΟΣ!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΕΥΓΕ psaxnw!!!!!
ειμαι σιγουρος οτι εχω σωστη αποψη για σενα(και για τον αλλο τον αληταρα που ακομα περιμενω κατι.. :grin: :grin: :grin:)!!!!
:) οταν επιστρεψει αδερφε.....

Εκανα τη μαλακια να παρασηρθω μαν και να "λερωσω το πληκτρολογιο μου" ασχολουμενος με σκουπιδια....Γι αυτο οφειλα μια συγνωμη!

Επισκέπτης
έτσι ξεκίνησε μια εποχή αμοιβαίας εύνοιας μεταξύ ΠΑΣΟΚ  και  ΟΜ. ΒΑΡ> και μέσα σε αυτά και ο ΠΑΟ σαν μέρος του Ομίλου.
μην μου πείτε ότι οι Βαρδινογιάννηδες είχαν κάψα με τον ΠΑΟ απλά το ποδόσφαιρο είναι από τους έχοντες τα πολλά αλλά και τα διαπλεκόμενα ένα μέσον αποπροσανατολισμού της λαϊκής μάζας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
:) οταν επιστρεψει αδερφε.....

Εκανα τη μαλακια να παρασηρθω μαν και να "λερωσω το πληκτρολογιο μου" ασχολουμενος με σκουπιδια....Γι αυτο οφειλα μια συγνωμη!

Δεκτή.Την άλλη φορά θα σου τραβήξω το αυτί.θα ανέβω Σαλόνικα κιόλας να το κάνω.ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα ρε παιδιά επειδή δεν σας αρέσουν αυτά που γράφει κάποιος ακόμη και αν λέει  :jerking:!Το "σκουπίδια" είναι πολύ βαριά φράση για άτομα που δεν ξέρουμε!

Επισκέπτης
η μονοκρατορία του Ολυμπιακού ξεκινά με ένα άλλο οικονομικό σκάνδαλο το σκάνδαλο Κοσκωτά που όμως λόγω της πολιτικής κρίσης εμφανίζετε ένας άλλος (φίλαθλος) με το όνομα Σωκράτης Κόκκαλης γαύρος από κούνια και παράλληλα  η εταιρεία του η Ιντρακόμ που στην ουσία είναι θυγατρική της siemens είναι αναμειγμένη στο σκάνδαλο με την προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ στην προμήθεια των μηχανημάτων του ΛΟΤΟ που βγήκαν άχρηστα σε λιγότερο από δυο χρόνια.

αν βάλεις το κεφάλι σου να δουλέψει κάτι θα καταλάβεις αν όχι έχουμε και συνέχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom