Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τελικά όποιος ανοίγει ένα thread εδώ με @@ πρέπει να τα έχει τεράστια......ελεφαντίαση!!! Μπράβο η επιστήμη.........

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Kαλημέρα ενωμένα αδέρφια, καλημέρα ελληνάρες, αυτή είναι ωρέ η ψυχή του έλληνα παρά τις δυσκολίες παρά τις στεναχώριες παρά τις όποιες ήττες....να είναι εκεί και να πολεμάει με πάθος και με ψυχή στην πρώτη γραμμή, αυτή είναι η ψυχή των φιλάθλων της ΑΕΚ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ο Βάζελος ήτανε ο πιο ευχαριστημένος ρε συ με το αποτέλεσμα! Ακόμα ελπίζουν αυτοί!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ο Βάζελος ήτανε ο πιο ευχαριστημένος ρε συ με το αποτέλεσμα! Ακόμα ελπίζουν αυτοί!

Καλα αυτοι ειναι χειρο΄τεροι και  απο εμας!!!

Οπως λεει και το ανεκδοτο

Ελληνας Κροισος ιδιοκτητης ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ με 7 γραμματα

ΤΖΙΓΓΕΡ

Επισκέπτης
καλημέρα στα αδέλφια που συναντιόμαστε σήμερα για πρώτη φορά χάθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος ενωμένοι δίπλα στην ομάδα μας.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
Δεν νομίζω ότι οι Αεκτζήδες θα βρίζανε στην θέση σας τον Ρίμπο!Ξέρετε πολύ καλά πως έφυγε από την ομάδα σας!Που να  έβαζε και κανα γκολ χθες???Μόνο εσείς θα μπορούσατε να φερθείτε έτσι...ίσως και οι Παοκτζήδες! :think:
δεν επρεπε να γιουχαρουμε τον ριμπο αλλα με τον αλεξανδρη και με τον μπαγιεβιτς ετσι δεν κανατε κι'εσεις?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν επρεπε να γιουχαρουμε τον ριμπο αλλα με τον αλεξανδρη και με τον μπαγιεβιτς ετσι δεν κανατε κι'εσεις?
δεν ειναι το ιδιο....
τες πα....
πιστευεις οτι θα οδηγησει καπου αυτη η κουβεντα..?

Επισκέπτης
δεν ειναι το ιδιο....
τες πα....
πιστευεις οτι θα οδηγησει καπου αυτη η κουβεντα..?
ο Ρίμπο δεν πούλησε στο μέσον του πρωταθλήματος καμιά ομάδα αντίθετα ο βάτραχος και ενώ η ομάδα ήταν πρώτη ΄και το πρωτάθλημα ήταν σίγουρο ήρθε σε συμφωνία με τον Κόκκαλη την βγάλανε σκόπιμα προς τα έξω με σκοπό να πέσει η ψυχολογία της ομάδας και να χαθεί το πρωτάθλημα.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ρε Νταρκ, αν και εχω δηλώσει κατ'επανάληψη ότι δεν ασχολούμαι με τα αθλητικά, θέλω να πω 2-3 πραγματάκια...αντικειμενικά και όχι ως οπαδός κάποιου...
1.Απ'ότι φαίνεται η ΑΕΚ πάει καλά φέτος. -Εύχομαι να το πάρει-
2.Την βλέπω να περνάει στην επόμενη φάση ΟΥΕΦΑ άνετα.
3. ...και τώρα η ερώτηση.
Εσύ (και πολλοί άλλοι), πως θα αισθανθείτε, βλέποντας για ακόμη μία φορά τον Ολυμπιακό να παίρνει ξανά πρωτάθλημα το 2008?  (Δεν είμαι Σκατόγαυρος...)
Εννοώ ρε παιδί μου, ότι αυτή η ομάδα (γαύρος) είναι εδώ και πολλά χρόνια πλέον κατεστημένο.
Είναι μονόδρομος. Ξεκινάει το πρωτάθλημα, όλοι τρέφουν ψεύτικες ελπίδες, βλέπουν τις ομάδες τους να πηγαίνουν καλά ....  και τελικά τι? Τελικά, πρωτάθλημα στα παιδιά του Κόκκαλη.
Θες από πληρωμένες διαιτησίες? Θες από κωλοφαρδία? Θες από καλύτερο management? Απ'ότι θες τεσπά, η ουσία είναι ότι η κούπα τα τελευταία χρόνια καταλήγει σ'αυτούς. Στα ρεζίλια της Ευρώπης.

Γιατί κάτι μου λέει ότι και φέτος, μία από τα ίδια θα δούμε?

Στις 12-10-07 έγραφα αυτό το μήνυμα.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, έχω δηλώσει φανατικός Αντιολυμπιακός. Επίσης έχω δηλώσει ότι δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και τη μονοτονία που προσφέρει στον Έλληνα θεατή. Απλά παρακολουθώ από μακριά και προσπαθώ να εξηγήσω βάσει λογικής...

Αλλά με την ευκαιρία θέλω να ξαναρωτήσω.
Τώρα όλοι εσείς οι φανατικοί (ΑΕΚτζήδες και Βάζελοι) πως αντιμετωπίζετε αυτή την κατάσταση?
Γιατί κάθε χρόνο τελικά βλέπουμε διαφορετικό σήριαλ, αλλά με ίδιο τέλος?

Αν είχατε ελπίδες (για πρωτάθλημα) τότε που ο Γαύρος ήταν αρκετούς πόντους πίσω, τότε σήμερα τι έχετε?
Τι σας έκανε να νομίζετε ότι αυτό το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε δεν τελείωσε τίποτα.Αν το πάρει ο γαύρος ξαναπόσταρε το.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dzf
αφου δεν ασχολεισε με τα αθλητικα τι το ψαχνεις....?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Άυτός ο Λεμονής έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας μου φαίνεται. Από τι πουθενά κερδίζει τους αγώνες.Τι να γίνει Ευρωπαίος Ολυμπιακός είναι αυτός :2funny:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε δεν τελείωσε τίποτα.Αν το πάρει ο γαύρος ξαναπόσταρε το.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αυτό ακριβώς φοβάμαι κι εγώ Νταρκ.
Μη τυχόν και η ηλίθια λογική ενός μη οπαδού βγει τελικά αληθινή.
Να ξαναπώ ότι το να το πάρει γαύρος είναι κάτι που το απέυχομαι.

Επισκέπτης
Kαλλιτέχνες καλημέρα τελείως αντικειμενικά αν η AEK έδειξε ΠAΘOΣ στο ματς με τον Oλυμπιακό τότε εγώ είμαι η Bibi Black.
Kανονικά οι παίκτες της Ένωσης έπρεπε να τρώνε λαρρύγια αφού θέλουν τόσο το πρωτάθλημα.Aντίθετα ο γαύρος σχετικά στο ρελαντί έκανε 2-3 ευκαιρίες,έβαλε το γκολάκι του και έφυγε νικητής.

O ΠAO από την άλλη? Στην καραπουτσακλάρα του και αυτός.Σε μία κρίσιμη αγωνιστική έπαιξε το πουλάκι του.

Επισκέπτης
Στις 12-10-07 έγραφα αυτό το μήνυμα.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, έχω δηλώσει φανατικός Αντιολυμπιακός. Επίσης έχω δηλώσει ότι δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και τη μονοτονία που προσφέρει στον Έλληνα θεατή. Απλά παρακολουθώ από μακριά και προσπαθώ να εξηγήσω βάσει λογικής...

Αλλά με την ευκαιρία θέλω να ξαναρωτήσω.
Τώρα όλοι εσείς οι φανατικοί (ΑΕΚτζήδες και Βάζελοι) πως αντιμετωπίζετε αυτή την κατάσταση?
Γιατί κάθε χρόνο τελικά βλέπουμε διαφορετικό σήριαλ, αλλά με ίδιο τέλος?

Αν είχατε ελπίδες (για πρωτάθλημα) τότε που ο Γαύρος ήταν αρκετούς πόντους πίσω, τότε σήμερα τι έχετε?
Τι σας έκανε να νομίζετε ότι αυτό το πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό?
κάποτε και ο βάζελος ήταν κατεστημένο και έσπασε και ο γαύρος έκανε πάνω από 10 χρόνια να το πάρει απλά αυτές οι δυο ομάδες είναι μέσα στα διαπλεκόμενα γενικώς και η άνοδος τους πάντα ήταν παράλληλες με διάφορες πολιτικές αλλαγές, και μια και μιλάμε για ποδόσφαιρο που διακινούνται τεράστια οικονομικά ποσά ,ξέπλυμα χρήματος, μια ατυχία μπορεί να στοιχίσει μια ολόκληρη καταστροφή μιας ομάδας τα υπόλοιπα αργότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom