Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για τον Φερέρ όντως κάπου το έχει χάσει με τα νεύρα του...και το κακό είναι ότι μεταδίδονται και στους παίχτες.

Εγώ που έλεγα τα καλύτερα λόγια για τον Φερέρ, τώρα αρχίζω να επιφυλάσσομαι... Μου την δίνουν οι μαλακίες που κάνει με το μπλα-μπλα και την τσαντίλα που βγάζει στους αντίπαλους παίχτες ή τους τέταρτους διαιτητές. Εγώ θα έλεγα να φτιάξει λίγο το κέντρο που πάσχουμε (αν φτάνουμε σε σημείο να κάνει παιχνίδι ο Δέλλας στο κέντρο... καταλαβαίνετε!!!) παρά να ασχολείται με διαιτησίες και τα συναφή.

Λορέντσο, δεν μας τα λες καλά τώρα τελευταία. Κανόνισε να πάρεις το ματς με την Βιγιαρεάλ και τον Εργοτέλη τώρα κι άσε τις διαιτησίες.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εκτός έδρας την Κυριακή...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι γαύροι στην Λάρισα και ο Πάο με το αδελφάκι του στη Λεωφόρο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον επόμενο γύρο έχει 9 μέσα κέξω 6 έξω.Για αυτό λέμε ότι είναι στο χέρι μας.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι ιδιάιτερα.Βλέπεις εγώ έχω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.Απορώ γιατί το παλληκάρι μου δεν με πέταξε ακόμα έξω ,εμένα τον τόσο προκλητικό;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάλι Μάχο,ε?Δεν λέει να στεριώσει κανείς στο τέρμα φέτος!Λέτε να μας έχει καταραστεί ο Σορεντίνο? :2funny:
Πάντως ο Μορέτο ήταν πολύ καλός και σταθερός χθες.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καλημερα αδελφια!!!!!!
τιποτα δεν εχει χαθει!!!προχωραμε συνεχιζουμε αντεχουμε!!!!!
ο εργοτελης ειναι ο επομενος αντιπαλος!!!
κερδιζουμε και ειμαστε παλι πρωτοι στην βαθμολογια....

υ.γ.δεν εχω διαβασει τιποτα απο τα προηγουμενα ποστ...τωρα θα το κανω...
Θα σε πιάσει απογοήτευση αδερφέ μην το κάνεις.... :'(,ξεφύγανε όλοι τους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!!!

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα και γρήγορα θα έρθει η  δικαίωση.

ουπς!
Νάτος ο Παπαρίων Κακομοίρογλού!
Μάλλον ούτε και αυτός έκλεισε μάτι όλη νυχτα.
Μπουχαχα!!!! :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα σε πιάσει απογοήτευση αδερφέ μην το κάνεις.... :'(,ξεφύγανε όλοι τους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!!!
Σιγά να μην βάλεις και τα κλάματα εσύ...μας γλωσσόφαγες καλά-καλά , τα παντελώνιασες και τώρα μας το παίζεις και απογοητευμένος! :2funny:

Επισκέπτης
Πάλι Μάχο,ε?Δεν λέει να στεριώσει κανείς στο τέρμα φέτος!Λέτε να μας έχει καταραστεί ο Σορεντίνο? :2funny:
σε αυτή την φάση της αποβολής την πέσανε οι μοντ στον φίλο αλόθρησκο λαπλασ και αυτός αποχώρησε από  το  σαιτ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Έκανε 2 απίστευτες αποκρόυσεις.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.Και είχε και πολύ πάθος.Το έδειξε στο γκολ που έφαγε στην αντίδραση του.Τώρα για τους θεατρινισμούς του ξυλοκόπου πόσες θα φάει;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Ριμπο εχει καταντήσει  Τσιαρτας στο πιο μελαμψο ειναι τουλάχιστον κουραστικός!!! Ασε που ο Τσιαρτας παρότι εγωιστης καπου τον επιανε και το φιλότιομο και επαιζε για την ομαδα, καθοταν και λίγο στο πλαι να μην ενοχλει τους αλλους που ετρεχαν!!!  Το πιο δικαιο αποτέλεσμα ηταν το Χ αλλα δυστυχως δεν τα καταφέραμε!!!!

Οι μεταγραφες του ΟΣΦΠ ειναι πολυ καλες και εχουν δωσει αλλον αερα και στην υπόλοιπή ομάδα (μεχρι και ο Παντος αναστήθηκε)!!!

ΥΓ ο Μορεττος πολύ καλος χθες και πήγε και εκανε την λαλακία στο τελος  :think:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τον επόμενο γύρο έχει 9 μέσα κέξω 6 έξω.Για αυτό λέμε ότι είναι στο χέρι μας.

ναι παιδία στο χέρι σας είναι όπως στο emoticon... :bigdick:

χαχαχα!

Ντάρκ που ήσουν χθες βράδυ και δεν μπήκες να γράψεις στο θρέντ?
Έκλαιγες?
Κοκοκοκοκοκο :grin:

Επισκέπτης
ένα μεγάλο νούμερο εκφραστής της βρώμας και της μπόχας που αναδύει  από τα σάπια λαρύγγια του  έκανε πάλι εισβολή στο θρέντ μας αλλά είναι και αντράκι του κώλου γιατί μπαίνει με το μαιμουδένιο του νικ. 

Επισκέπτης
ο βρομιάρης επιμένει να προκαλεί και να μας επιδυκνείη τα βοηθήματα που βάζει πίσω του. 

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ένα μεγάλο νούμερο εκφραστής της βρώμας και της μπόχας που αναδύει   από τα σάπια λαρύγγια του  έκανε πάλι εισβολή στο θρέντ μας αλλά είναι και αντράκι του κώλου γιατί μπαίνει με το μαιμουδένιο του νικ. 

Κλάψ, Λύγμ! :'( :'( :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom