Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ φερτεεεεεεεεεεε να πιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
να ξημερωθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
πω-πω-πω
τι τσιμπουκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ηταν αυτοοοοοοοοοοοοοο?????????????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου κ καλή βδομάδα.

Απλά συνεχίζουμε...όλα είναι στο χέρι μας...

Για όλους τους θεατρίνους θα έρθει η θεία δίκη.Το χθεσινό ματς παρά την ήττα,έδειξε ποια ομάδα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ στην ΕΛΛΑΔΑ.

Συνεχίζουμε έτσι ακριβώς...

Πάμε μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bokoulias

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0

Για όλους τους θεατρίνους θα έρθει η θεία δίκη.Το χθεσινό ματς παρά την ήττα,έδειξε ποια ομάδα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ στην ΕΛΛΑΔΑ.

Πάμε μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΔΩΣΕ.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΥΓ καλη εβδομαδα και σε εσενα

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
και βεβαια φανηκε ποια ομαδα ειναι η καλυτερη.αυτη που ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!!!

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

για σου ρε κλαμένε πρωταθλητή της αγωνιστικής!!!
πές μας πόσα χαρτομάντηλα ξόδεψες χθές?
κοιμήθηκες το βράδυ?
Μπουχαχαχαχα!!!!!
Μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα μετά απο αυτά που έπαθες σε μπάσκετ το Σάββατο και στο ποδόσφαιρο εχθές?
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!
ΧΑΧΑΧΑ!!!
Πέλέτη μου να μου ξάνάρθεις.!!! Την άλλη φορά δεν θα σε πονέσω τόσο πολύ , αν και ξέρω πως σου αρέσει!!

ΧΑΧΑΧΑΧ:!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νατα!!!Στιγματιστήκαμε πρωί-πρώι με το καλημέρα από τους ευαίσθητους mod.Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μετά κ από αυτό θα φάμε και moderated.Πάμε 3...,2...,1....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η δημοσιογραφάρα ο Χριστόγλου δήλωσε ότι "κέρδισε η φανέλα"! :headbang:
Αυτά να τα βλέπει ο Ντεμάκος που έχει κάνει τον Super Σωκράτης Fm γραφείο τύπου της ΑΕΚ!!!! :idiot:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Dark καλημέρα.....αφού τα ξέρεις..ένα μπινελίκι εσύ ,ένα ο άλλος και μετά η συνέχεια είναι γνωστή..Διαφωνούμε,τσακωνόμαστε αλλά δεν χρειάζονται το μπινελίκια..

Cool down..και καλή συνέχεια.. :)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πότε έκανε γραφείο τύπου τον Σπορ ΦΜ;;;

Σημ.:ακόμα να γίνω moderated/ muted;;;;

Α,πα,πα,πα,πα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Dark καλημέρα.....αφού τα ξέρεις..ένα μπινελίκι εσύ ,ένα ο άλλος και μετά η συνέχεια είναι γνωστή..Διαφωνούμε,τσακωνόμαστε αλλά δεν χρειάζονται το μπινελίκια..

Cool down..και καλή συνέχεια.. :)

Δεν διαφωνώ ρε συ.ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Εχω διαβάσει γύρω στα 3.000.000 μπινελίκια εδώ μέσα ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.Ένα έριξα ο δόλιος κ γω και τσουπ....ΠΑΡΤΟ.Και καλά μου κάνει ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.Οι συμπαθειες ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.Δεν σου φαίνεται περίεργο ότι έχω φάει 6 warned/muted από τον συγκεκρίμένο;;;;Γιατί όχι από άλλον,ας πούμε εσύ λ.χ.;;;;Αλλά κάτι κάνουμε τώρα.Δεν θα ασχοληθώ άλλο...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.Και ακόμα να φάω muted....ΑΡΓΗΣΕ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ε καλά μην λέμε και τα αυτονόητα!Όλες οι ειδήσεις της ομάδας μας στα μέσα του συγκεκριμένου διασκεδαστή διοχετεύονται!Έχει δώσει ποτέ συνέντευξη σε άλλον ραδιοφωνικό σταθμό??? :think:
Και επιτέλους ας τραβήξει κάποιος το αυτάκι στον Φερέρ!Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το βιολί!Χθες η διαιτησία ήταν καλή...που να ερχόταν και σε εποχές Ποντίκη!Συνεχώς μανούρες με τους τέταρτους και με τους αντίπαλους παίχτες!Και ας του πει κάποιος ότι αυτή την στιγμή είμαστε δεύτεροι ή έστω ισόβαθμοι στην κορυφή! :helpplea:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν διαφωνώ ρε συ.ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.Εχω διαβάσει γύρω στα 3.000.000 μπινελίκια εδώ μέσα ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.Ένα έριξα ο δόλιος κ γω και τσουπ....ΠΑΡΤΟ.Και καλά μου κάνει ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.Οι συμπαθειες ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ.Δεν σου φαίνεται περίεργο ότι έχω φάει 6 warned/muted από τον συγκεκρίμένο;;;;Γιατί όχι από άλλον,ας πούμε εσύ λ.χ.;;;;Αλλά κάτι κάνουμε τώρα.Δεν θα ασχοληθώ άλλο...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.Και ακόμα να φάω muted....ΑΡΓΗΣΕ.
Dark θα είμαι ειλικρινής μαζί σου..Η αλήθεια είναι ότι ο moderator Zero απλά πρόλαβε..Αν το έβλεπα θα το έκανα και εγώ..και πίστεψε με χωρίς να υπάρχει τίποτα το προσωπικό..

Αντιθέτως μάλιστα θα έλεγα..Είσαι από τα μέλη που σε γενικές γραμμές προσφέρουν..Παρόλα ταύτα οι κανόνες είναι για όλους μας..

Trust me..Never personal..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η διαιτησία σε γενικές γραμμές ήταν καλή.Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήταν πιο ευαίσθητοι στις κίτρινες που έδωσε σε μας σε σύγκριση με τους γαύρους(ουπς συγνώμη έβρισα,muted,muted κάντε με).Τέσπα,η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ(κεφαλαία,muted,muted κάντε με).Ήταν σχεδόν 50-50....ευτυχώς.
Για τον Φερέρ όντως κάπου το έχει χάσει με τα νεύρα του...και το κακό είναι ότι μεταδίδονται και στους παίχτες.
Όσο γαι τον Σπορ ΦΜ δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του Ντέμη,αλλά μάλλον δίνει τις σπάνιες συνεντεύξεις του εκεί,προφανώς λόγω της μεγάλης ακροαματικότητας του σταθμού.Και που να την δώσει,στον Καρμοίρη;;;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια!!!!!!
τιποτα δεν εχει χαθει!!!προχωραμε συνεχιζουμε αντεχουμε!!!!!
ο εργοτελης ειναι ο επομενος αντιπαλος!!!
κερδιζουμε και ειμαστε παλι πρωτοι στην βαθμολογια....

υ.γ.δεν εχω διαβασει τιποτα απο τα προηγουμενα ποστ...τωρα θα το κανω...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Dark θα είμαι ειλικρινής μαζί σου..Η αλήθεια είναι ότι ο moderator Zero απλά πρόλαβε..Αν το έβλεπα θα το έκανα και εγώ..και πίστεψε με χωρίς να υπάρχει τίποτα το προσωπικό..

Αντιθέτως μάλιστα θα έλεγα..Είσαι από τα μέλη που σε γενικές γραμμές προσφέρουν..Παρόλα ταύτα οι κανόνες είναι για όλους μας..

Trust me..Never personal..

ΣΕ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ δες p.m.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει ότι εμείς είμαστε πρώτοι και όχι ο  Ολυμπιακός!Εκθέτει την ομάδα...με το δίκιο τους θα βγαίνουν στα ραδιόφωνα τώρα και θα μας κάνουν ρόμπες!Για φαντάσου να το έλεγε ο Λεμονής!Θα γελάγαμε για μια εβδομάδα!
Έχει 3 μεγάλους αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και 300 αθλητικές εφημερίδες αλλά τέλος πάντων...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνω ηταν καφριλικι αλλα οχι...κανεις λαθος δεν ειναι μονο οι γαυροι τετοιοι και το ξερεις!
Δεν νομίζω ότι οι Αεκτζήδες θα βρίζανε στην θέση σας τον Ρίμπο!Ξέρετε πολύ καλά πως έφυγε από την ομάδα σας!Που να  έβαζε και κανα γκολ χθες???Μόνο εσείς θα μπορούσατε να φερθείτε έτσι...ίσως και οι Παοκτζήδες! :think:

Επισκέπτης

καλημέρα και από εμένα και καλή εβδομάδα και γρήγορα θα έρθει η  δικαίωση.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Arion και καλή βδομάδα.Θα σε παρακαλέσω ΑΝ ΘΕΣ να πάψεις να τους μπριζώνεις,τουλάχιστον εδώ μέσα,γιατί το θρεντ γέμισε Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ και δικές σου κ δικές τους.Είπαμε να πέσει κανα πικάρισμα ,αλλά εσείς το γαμήσατε(το παώ φιρί-φιρί για μπαν).Καθόμουν κ διάβαζα το πρωί 20 σελίδες του Σ/Κ από τις οποίες οι 18 ήταν βρισιές μεταξύ σας.Σεβάσου ότι υπάρχουν καποιοι που τα βαριόμαστε κ δεν τα γουσταρουμε.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ(ακόμα να γίνω muted για τα κεφαλαία;;;;) ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ,γιατί στην επόμενη συγκέντρωση στο στριπτητζάδικο δεν θα σε πάρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom