Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
όταν θα μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος θα σου φερθώ και εγώ ανάλογα.
Εγω σε ρωτησα ποια ειναι η κοινωνικη σου θεση και η μορφωση σου και συνεχεια κανεις τετοιες ερωτησεις...
Οπου μπαινεις τα κανειις μπαχαλο....
και να σου πω και κατι στην τελικη, επειδη ειμαστε οι περισσοτεροι νεα παιδια εδω μεσα κι εισαι ο πιο μεγαλος ειλικρινα το πιστευω αυτο που λεω οτι ατομα σαν κι εσενα φταινε για την κατασταση της κοινωνιας στην Ελλαδα.Η γενια σου ειναι το πιο αθλιο παραδειγμα για τους νεους και ειδικα τυποι σαν εσενα.Αμορφωτοι αξεστοι χωριατες που εχουν γνωμη για ολα και νομιζουν οτι τα χουν δει ολα στη ζωη τους.Ειλικρινα λυπαμαι για σενα.Θα μπορουσες λογω της ηλικιας σου να χαιρεις τον σεβασμο και την εκτιμηση ολων εδω μεσα αλλα τα χεις κανει τοσο σκατα που δεν εχει γυρισμο!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Καλω ολους τους φιλους γαυρους να αφησουν αυτο το φορουμ αλλα πανω απ`ολα τον πανικοβλητο συγχισμενο μπαρμπα που επιβεβαιωνει οτι ειναι βλακας με αυτοπεποιθηση και παριστανει τον διανοουμενο στελνοντας τσοντοφωτογραφιες με πιτσιρικες απο τα χαραματα μεχρι το βραδυ και χωρις να εχει γραψει μια φορα στο site για μπουρδελα/στουντιο/call girls,τιποτα,τον εχει φαει η χηρα με τα πεντε ορφανα :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Α. Ζήκος: «Δεν ξέρω γιατί οι διαιτητές είναι τόσο χεσ... νοι στο Καραϊσκάκη. Δεν το λέω με δόλο και δεν ψάχνω για δικαιολογίες, απλώς δεν το καταλαβαίνω. Δεν είναι μόνο με εμάς αλλά με όλους. Ήμασταν άτυχοι στις φάσεις που δημιουργήσαμε. Ο στόχος μας παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Αλλος πανεξυπνος...ο ζηκος!
Ίσως είναι η στιγμιαία πίκρα μετά την ήττα!Κανείς δεν μπορεί να πει ότι το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε από την διαιτησία...αν και ο Κάκος γενικά δεν ήταν καλός!

Επισκέπτης
To αποτελεσμα ηταν δικαιο...τωρα καποιοι εδω μεσα εχουν αρχισει τα Σας γαμησαμε και διαφορα αλλα χαζα...το 1-0 δεν ειναι γαμησι ειναι μια απλη νικη...Να ριξεις 2 3 4 ενταξει να πω με ξεβρακωσες..αλλα μην το παραχεζουμε κιολας...
Δεν εγινε και τιποτα τραγικο..μην ξεχνατε οτι υπαρχει και δευτερος γυρος οποτε ολα θα ξεκαθαρισουν...αυτα απο εμενα και Τελος...

ΕΞΩ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:
κάποια παλικάρια βάζουν ζήτημα ψηφοφορίας για διαγραφή μου

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ίσως είναι η στιγμιαία πίκρα μετά την ήττα!Κανείς δεν μπορεί να πει ότι το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε από την διαιτησία...αν και ο Κάκος γενικά δεν ήταν καλός!
Δεν ηταν και κακός ομως..ειναι δυσκολα τα ντερμπι..και δεν μπορει κανεις να πει οτι ευνοησε τον ολυμπιακο...εκανε 2-3 λαθη για την καθε ομαδα...πταισματα απλα φιλε μου..

Επισκέπτης
Εγω σε ρωτησα ποια ειναι η κοινωνικη σου θεση και η μορφωση σου και συνεχεια κανεις τετοιες ερωτησεις...
Οπου μπαινεις τα κανειις μπαχαλο....
και να σου πω και κατι στην τελικη, επειδη ειμαστε οι περισσοτεροι νεα παιδια εδω μεσα κι εισαι ο πιο μεγαλος ειλικρινα το πιστευω αυτο που λεω οτι ατομα σαν κι εσενα φταινε για την κατασταση της κοινωνιας στην Ελλαδα.Η γενια σου ειναι το πιο αθλιο παραδειγμα για τους νεους και ειδικα τυποι σαν εσενα.Αμορφωτοι αξεστοι χωριατες που εχουν γνωμη για ολα και νομιζουν οτι τα χουν δει ολα στη ζωη τους.Ειλικρινα λυπαμαι για σενα.Θα μπορουσες λογω της ηλικιας σου να χαιρεις τον σεβασμο και την εκτιμηση ολων εδω μεσα αλλα τα χεις κανει τοσο σκατα που δεν εχει γυρισμο!
η κοινωνική θέση του καθ ενός χαρακτηρίζεται με τον τρόπο που κινείται μέσα στην κοινωνία αλλά το βασικότερο με  τον χαρακτήρα του που έχει διαμορφωθεί με  την ανατροφή του.
άξιοι οι γονείς σου για της λέξεις που χρησιμοποιής 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν ηταν και κακός ομως..ειναι δυσκολα τα ντερμπι..και δεν μπορει κανεις να πει οτι ευνοησε τον ολυμπιακο...εκανε 2-3 λαθη για την καθε ομαδα...πταισματα απλα φιλε μου..
Αλλά ήταν σχετικά εύκολο για ντέρμπυ...δεν είχε δύσκολες φάσεις!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ε και τι εσυ φοβασε το αποτελεσμα μηπως???
Εδω στην λενε ακομα και οι δικοι σου ρε κακομοιρογλου
εγραψα πιο πανω την γνωμη μου..μπορει ο ανθρωπος να θελει απλα να ασχολειται καποιος μαζι του συνεχεια μιας και δεν διχνει να το απολαμβανει στην καθημερινη ζωη..Παντως ενας ανθρωπος στην ηλικια των πατεραδων μας ειναι πολυ κριμα να μην χαιρει της εκτιμησης κανενος εδω μεσα...

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν επαιξε ρολο η διαιτησια σημερα.αυτα ειναι δικαιολογιες.να κοιταξει ο φερερ τι φταιει και χανουμε ολα σχεδον τα ντερμπι επι των ημερων του.ενταξει σημερα κριθηκε στις λεπτομεριες αλλα με τον βαζελο δεν ηταν εικονα αυτη ομαδας που παει για πρωταθλημα.

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
βλέπω έχεις κώλο σε προκαλώ άνοιξε θρεντ με αυτό το θέμα ότι και να κάνεις δεν θα παίσω  στο επίπεδο  σου.
Ειπαμε η κακομοιρια σου δεν εχει προηγουμενο.
Εισαι εδω μεσα λεγοντας μας την ηλικια σου και ειρωνευεσε ακατασχετα παινευοντας τον εαυτο σου οτι εχεις δει πολλα και οτι ξερεις παραπανω πραγματα απο εμενα που ειμαι 34.(ΣΚΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ)
Εκθετεις οτι εχεις και 2 παιδια και δεν ντρεπεσε καν που ο πατερας τους σπαταλαει 5-6 ωριτσες απο την καθημερινοτητα του σε ανουσιες προκλησεις για να κανει (οπως εσυ ειπες ΠΛΑΚΙΤΣΑ)
Μιλας για επιπεδο εσυ που επι 3 ορες τωρα βελαζεις με μπεεεεεεε και κραζεις με κοκοκοκο χωρις ουτε ενα επιχειρημα.....

ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ......
ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ΅ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ

Επισκέπτης
Για μένα πάντως το ματς ήταν "σούπα"!!! Πολύ κέντρο ρε παιδί μου... πολύ κέντρο και λάθη πάνω-κάτω.

Ο Κοβάσεβιτς είναι πολύ killer πάντως... μαγκιά του!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Πικραμένος για τη στάση που κράτησε ο κόσμος του Ολυμπιακού απέναντί του, δήλωσε ο Ριβάλντο: «Απογοητεύτηκα... Καταλαβαίνω ότι θέλουν να στηρίξουν την ομάδα τους, όμως δεν περίμενα τις αποδοκιμασίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σταρ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από την πλειονότητα των οπαδών των «ερυθρόλευκων».

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο ματς δεν ήταν ιδιαίτερο για τον ίδιο, παρά το ότι παραδέχθηκε ότι πέρασε τρία καλά χρόνια στους Πειραιώτες: «Πέρασα τρία καλά χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν "ειδικό" το παιχνίδι για μένα. Ηταν σαν όλα τ` άλλα».

Αναφερόμενος στο πανό των φιλάθλων του Ολυμπιακού (σ.σ. «Οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες»), ο Ριβάλντο δήλωσε: «Είμαι περήφανος γιατί έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου μόνο σε μεγάλες ομάδες, όπως μεγάλη ομάδα θεωρώ ότι είναι και η ΑΕΚ».

Οσο για το παιχνίδι, ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, στην επανάληψη η ΑΕΚ ισορρόπησε τον αγώνα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, παίζει πολύ καλά φέτος στην Ευρώπη. Είμαι πεπεισμένος, όμως, ότι εμείς θα είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν».

Μεγάλο καφριλίκι οι αποδοκιμασίες προς τον Ρίμπο!Δυστυχώς νομίζω ότι μόνο οι γαύροι θα μπορούσαν να καταφέρουν κάτι τέτοιο!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
η κοινωνική θέση του καθ ενός χαρακτηρίζεται με τον τρόπο που κινείται μέσα στην κοινωνία αλλά το βασικότερο με  τον χαρακτήρα του που έχει διαμορφωθεί με  την ανατροφή του.
άξιοι οι γονείς σου για της λέξεις που χρησιμοποιής 
ειδικα εσυ μην τους πιανεις τους γονεις μου στο στωμα σου κι ευτυχως για μενα δεν εχω καποιον γονιο σαν εσενα!!!Δεν τους ξερεις αν ειναι αξιοι οι οχι...Για να μην σου πω κι εγω κριμα για τα παιδια σου που εχουν εσενα για πατερα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Μεγάλο καφριλίκι οι αποδοκιμασίες προς τον Ρίμπο!Δυστυχώς νομίζω ότι μόνο οι γαύροι θα μπορούσαν να καταφέρουν κάτι τέτοιο!
Συμφωνω ηταν καφριλικι αλλα οχι...κανεις λαθος δεν ειναι μονο οι γαυροι τετοιοι και το ξερεις!

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ειδατε τιι καλα παιδια εχουμε/,,, κοιτα πως φερετε στον ταβερνιαρη ο Νταρκο λιγο μετα αφου του εχει δωσει την πουτσα στο χερι

Συνημμένα

• olympiakosaekderby23.jpg
    olympiakosaekderby23.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 16

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1