Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
είρων είμαι υβριστής δεν είμαι , τους κάνω πλάκα με το πνεύμα μου και αυτοί με της βρισιές δείχνουν την ανατροφή τους.
Οχι φίλε πάλι δεν τα λες καλά.
Την Παρασκευή ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχαμε καταντήσει υποδείγματα εσύ ξεκίνησες.
Τώρα θα τα ακούς.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Οποιαδηποτε ομαδα μπορουσε να κερδισει σημερα αξιοποιωντας καποια απο τις ευκαιριες της.Η νικη κριθηκε καθαρα στην τυχη.Μου αρεσε η ομαδα σαυτο το ντερμπι αρκετα ενω με τον Παο ειμασταν χαλια ειδικα στο πρωτο.Μενουμε στην καλη εμφανιση αποδιδω τα ευσημα στον μεγα Νταρκο και παμε δυνατα για την συνεχεια τιποτα δεν χαθηκε.Α! και μεγας θεατρινος ο Παντος. 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Παίζει ρόλο και η έδρα φίλε!Κακά τα ψέμματα, το Οάκα δεν είναι έδρα...θα σου θυμίσω το προπέρσινο ματς με τον Ιωνικό...δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί αυτό στη Ν.Φιλαδέλφεια!Σίγουρα για να εκμεταλλευτείς την έδρα σου θα πρέπει να έχεις και παίχτες...
Συμφωνω παιζει ρολο η εδρα αλλα οχι μεγαλο κατ εμε παντα....τελος παντων τελος καλο ολα καλα!
και για αυτό πριν προσπαθούσες να με πείσεις οτι εί.....................................
παλι φοβασαι να το πεις?Λοιπον ΑΡΙΩΝ μια και καλη για να τελειωνουμε...μην με μπριζωνεις μην βρεις κανα μπελα....

ΥΓ.Δεν το παιζω εξυπνος ουτε και μοντ αλλα ισως θα πρεπε να σκεφτουν καλα οι μοντς την διαγραφη του αριωνα για να ηρεμησουν πολυ τα πνευματα εδω μεσα οπου τα χει γαμησει ολα τον τελευταιο καιρο...

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω παιζει ρολο η εδρα αλλα οχι μεγαλο κατ εμε παντα....τελος παντων τελος καλο ολα καλα!παλι φοβασαι να το πεις?Λοιπον ΑΡΙΩΝ μια και καλη για να τελειωνουμε...μην με μπριζωνεις μην βρεις κανα μπελα....

ΥΓ.Δεν το παιζω εξυπνος ουτε και μοντ αλλα ισως θα πρεπε να σκεφτουν καλα οι μοντς την διαγραφη του αριωνα για να ηρεμησουν πολυ τα πνευματα εδω μεσα οπου τα χει γαμησει ολα τον τελευταιο καιρο...
Ακριβως.... Γιατι δεν φταιει παντα αυτος που βριζει εξοργισμενος....
Πιο πολυ φταιει ο μαλακας που τον εφερε σε τετοια κατασταση (Βλ. Αριων)

Επισκέπτης
Οχι φίλε πάλι δεν τα λες καλά.
Την Παρασκευή ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχαμε καταντήσει υποδείγματα εσύ ξεκίνησες.
Τώρα θα τα ακούς.
η πλάκα είναι πλάκα όμως πες μου έχω βρίσει? για αυτό τον λόγο τους κάνω πλάκα και τους ειρωνεύωμε γιατί έχουν πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η πλάκα είναι πλάκα όμως πες μου έχω βρίσει? για αυτό τον λόγο τους κάνω πλάκα και τους ειρωνεύωμε γιατί έχουν πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο.
μιλας για επιπεδο?μιλα σοβαρα αν μπορεις...
Και πες μου τι εχεις σπουδασει και συνεχεια μιλας για επιπεδο..ποια ειναι η κοινωνικη σου θεση και η μορφωση σου και μιλας για επιπεδο?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Όλους μας ειρωνεύεσαι ενώ, στο ξαναγράφω, είμασταν υπόδειγμα.
Το σκοινάκι μόνος σου το τραβάς χωρίς να σου δίνει κανείς το παραμικρό ερέθισμα.
Επαναλαμβάνω, τώρα θα τα ακούς.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάντως αυτός ο Φερέρ το έχει παρακάνει με τις διαμαρτυρίες στους τέταρτους και στους αντίπαλους παίχτες!Και η δήλωση ότι εμείς είμαστε στην κορυφή και όχι ο Ολυμπιακός είναι αστεία!Δεν του έχουν πει ότι στην ισοβαθμία μετράνε τα μεταξύ μας ματς??Δείχνει μεγάλο εγωισμό και όχι καθαρή σκέψη! :think:

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε αεκ ποτε θα γινεις ΑΕΚ και οχι ΑΕΚΑΚΙ
ΕΜΑΣ ΘΑ μας περασεις και ο αστερας τριπολης...τουλαχιστον εσεις που πατε  για πρωταθλημα γιατι πεζετε σαν κοτες στα ντερμπυ...
α ρε αεκακι

τζιγγερ μπινε π...γιε

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πάντως αυτός ο Φερέρ το έχει παρακάνει με τις διαμαρτυρίες στους τέταρτους και στους αντίπαλους παίχτες!Και η δήλωση ότι εμείς είμαστε στην κορυφή και όχι ο Ολυμπιακός είναι αστεία!Δεν του έχουν πει ότι στην ισοβαθμία μετράνε τα μεταξύ μας ματς??Δείχνει μεγάλο εγωισμό και όχι καθαρή σκέψη! :think:
Συμφωνω φιλε μου...εχεις απολυτο δικιο..Ο μονος που εκανε και γαμω τις δηλωσεις ηταν ο Ριμπο..Ακομα κι ο Λυμπεροπουλος μαλακιες ειπε....

Ρε μηπως να γινει ψηφοφορια να διαγραφει ο αλλος?εχουμε απηβδισει!

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Το σκοινάκι μόνος σου το τραβάς χωρίς να σου δίνει κανείς το παραμικρό ερέθισμα.
Τι να πεις ρε φιλε.....
Ακουει ο γερος?????
55 χρονων και ειναι εδω μεσα και το πεζει ειρων και με επιπεδο κιολας....Αφου κανεις δεν τον πεταει εξω καλα κανει...... Γραψτε τον ολοι στα αρχιδια σας να τελειωνουμε

Επισκέπτης
όταν θα μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος θα σου φερθώ και εγώ ανάλογα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δείχνει μεγάλο εγωισμό και όχι καθαρή σκέψη! :think:
Τώρα βάζεις μια καλή αρχή για κουβέντα.
Θυμάσαι πέρυσι που εμείς θέλαμε το τσουλου με τον υπερμέγιστο Σόλιντ.
Και τα καημένα τα βαζελάκια με τον Παπαρεϊρο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

npap

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω φιλε μου...εχεις απολυτο δικιο..Ο μονος που εκανε και γαμω τις δηλωσεις ηταν ο Ριμπο..Ακομα κι ο Λυμπεροπουλος μαλακιες ειπε....

Ρε μηπως να γινει ψηφοφορια να διαγραφει ο αλλος?εχουμε απηβδισει!
Ναι ρε φιλε Psaxnw.... Ποιος θα μπορουσε να στεισει μια ψηφοφορια με θεμα¨"Συλογη υπογραφων για διαγραφη του Ariwn"

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ευχαριστώ αλλά μαθήματα δεν μου χρειάζονται πλέον.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Α. Ζήκος: «Δεν ξέρω γιατί οι διαιτητές είναι τόσο χεσ... νοι στο Καραϊσκάκη. Δεν το λέω με δόλο και δεν ψάχνω για δικαιολογίες, απλώς δεν το καταλαβαίνω. Δεν είναι μόνο με εμάς αλλά με όλους. Ήμασταν άτυχοι στις φάσεις που δημιουργήσαμε. Ο στόχος μας παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Αλλος πανεξυπνος...ο ζηκος!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.300
Πόντοι
12.056
To αποτελεσμα ηταν δικαιο...τωρα καποιοι εδω μεσα εχουν αρχισει τα Σας γαμησαμε και διαφορα αλλα χαζα...το 1-0 δεν ειναι γαμησι ειναι μια απλη νικη...Να ριξεις 2 3 4 ενταξει να πω με ξεβρακωσες..αλλα μην το παραχεζουμε κιολας...
Δεν εγινε και τιποτα τραγικο..μην ξεχνατε οτι υπαρχει και δευτερος γυρος οποτε ολα θα ξεκαθαρισουν...αυτα απο εμενα και Τελος...

ΕΞΩ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom