You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλή επιτυχία βαζέλια σήμερα.
Καλή επιτυχία βαζέλια σήμερα.
Μπα, με τα δεύτερα μας βλέπω να κατεβαίνουμε σήμερα ρε παιδιά. Αυτοί εκεί της Παρί Σ.Ζ. είναι πυροβολημένοι. Ποιος ο λόγος να σκοτωθείς για μια νίκη, όταν έχεις προκριθεί ήδη 100%;
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Μπα, με τα δεύτερα μας βλέπω να κατεβαίνουμε σήμερα ρε παιδιά. Αυτοί εκεί της Παρί Σ.Ζ. είναι πυροβολημένοι. Ποιος ο λόγος να σκοτωθείς για μια νίκη, όταν έχεις προκριθεί ήδη 100%;
Το θεμα ειναι να παρουμε και την πρωτη θεση.
Παντως σημερα βλεπω να χανουμε γιατι η παρι θελει μονο τη νικη.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Θα μπει ο Έκι ρε, μην φοβάστε αδέρφια. Θα μπει μέσα και θα τα κάνουν πάνω τους οι προσκυνημένοι(που λέει ο λόγος). ʼντε γιατί έλλειψε καιρό και χαλάρωσαν μερικοί. ʼντε Έκι, να σφίξουν οι κώλοι. Παικταρά μου, εσύ και ο Σάλπι και ο Βίκτορ, μόνο εσείς!
Θα μπει ο Έκι ρε, μην φοβάστε αδέρφια. Θα μπει μέσα και θα τα κάνουν πάνω τους οι προσκυνημένοι(που λέει ο λόγος). ʼντε γιατί έλλειψε καιρό και χαλάρωσαν μερικοί. ʼντε Έκι, να σφίξουν οι κώλοι. Παικταρά μου, εσύ και ο Σάλπι και ο Βίκτορ, μόνο εσείς!
εγω νομιζω οτι ο εκι μεγαλυτερο κακο κανει παρα καλο στην ομαδα σας!!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Απόψεις! Εγώ με τον Έκι έχω μούρλα. Είναι "δικός" μας...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Συμφωνώ με τον Νίκο για τον Γκονζάλες
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Απόψεις! Εγώ με τον Έκι έχω μούρλα. Είναι "δικός" μας...
Στο μποξ;
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Στο μποξ;
Ειχε κοπανησει και εναν γαβρο μεσα σε σουπερμαρκετ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Στο σημείο εννοείται, στο ημίχρονο.Πιστεύω να σκάσει μύτη κ ο ''πατέρας'' μέχρι τότε,να μαθουμε νέα του.Αν είναι στο γήπεδο την Κυριακή ,θα έρθει να μας βρει.Μην ανησυχείς.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ειχε κοπανησει και εναν γαβρο μεσα σε σουπερμαρκετ
Γαύρο;γιατί εγώ ξέρω ότι έδειρε έναν βάζελο μέσα στο σούπερ μάρκετ επειδή πήγε κ του έλεγε τι παιχταράς είσαι κ.λ.π., κ.λ.π. για πολύ ώρα κ τον έπρηξε.Τότε η βεντέτα αποφάσισε να τον δείρει για να σκάσει.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Όπως ο Ντέμης έμπαινε σε κάτι προπονήσεις και το μάτι το ένα κοίταζε κάτω, το άλλο πάνω και είχε βγάλει δόντια από την "ένταση" και δάγκωνε όποιον έβρισκε μπροστά του ε και ο Έκι όλο στην παρέα με τον Τζίγγερ, κάτι θα κάνει...
Για μένα καλά κάνει. Όσοι έχει κοπανήσει, είτε δεν είναι Παναθηναϊκοί, είτε δεν κάνουν. Αν μου τον ευνουχίσουν δεν θα είναι ο Έκι που θέλω.
Για μένα καλά κάνει. Όσοι έχει κοπανήσει, είτε δεν είναι Παναθηναϊκοί, είτε δεν κάνουν. Αν μου τον ευνουχίσουν δεν θα είναι ο Έκι που θέλω.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Γαύρο;γιατί εγώ ξέρω ότι έδειρε έναν βάζελο μέσα στο σούπερ μάρκετ επειδή πήγε κ του έλεγε τι παιχταράς είσαι κ.λ.π., κ.λ.π. για πολύ ώρα κ τον έπρηξε.Τότε η βεντέτα αποφάσισε να τον δείρει για να σκάσει.
Αυτο πρωτη φορα το ακουω.
Νταρκ μην βγαζεις βρωμες για τον τσαμπουκα μας >
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αγωνιστικα η ΠΑΝΑΘΑ τον χρειαζεται τον Εκι.
Θυμαμαι ομως και τη μαλακια που ειχε κανει και πηρε κοκκινη μεσα στη Σεβιλη και μας στοιχισε την προκριση στους 8
Στο 75'.Αλλά παίζατε χάλια,οπότε δύσκολα θα περνάγατε ούτως ή άλλως
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Αυτο πρωτη φορα το ακουω.
Νταρκ μην βγαζεις βρωμες για τον τσαμπουκα μας >
Έτσι σας βολεύει βαζέλια να λέτε,έτσι λέτε γιατί δεν σας πάει η καρδιά να το παραδεχτείτε για τον Γκονζάλες.Θυμάμαι χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο αθλ.εφημερίδας που το έγραψε(μου φαίνεται ότι ήταν βαζελοφυλλάδα).Έγινε την άνοιξη του 2004.Φαίνεται ότι στα στέκια σας ,τον βάζελο που τις έφαγε από τον Έκι τον ''βαφτίσατε'' γαύρο.
Όπως ο Ντέμης έμπαινε σε κάτι προπονήσεις και το μάτι το ένα κοίταζε κάτω, το άλλο πάνω και είχε βγάλει δόντια από την "ένταση" και δάγκωνε όποιον έβρισκε μπροστά του ε και ο Έκι όλο στην παρέα με τον Τζίγγερ, κάτι θα κάνει...
ο προεδρος(ντεμης) με την σταση του δεν βοηθησε την ΑΕΚ και τον εαυτο του οσο μπορουσε!!
αν η ομαδα ειχε ηρεμια και δεν εκανε ο καθενας οτι ηθελε τοτε ο ντεμης θα ειχε προσφερει πολλα περισσοτερα!!!
αν θελεις εσυ τσαμπουκα και γαμαω τοτε δεν ψαχνεις για καλο παικτη αλλα καρατεκα!!
σου ειπα και εγω οτι δεν βοηθαει την ομαδα αυτο πιστευω!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις