Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Καλημερα αγαπημενοι μου "εχθροι"!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
βάζελοι σήμερα πρέπει να νικήσετε...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Καλή επιτυχία βαζέλια σήμερα.

Μπα, με τα δεύτερα μας βλέπω να κατεβαίνουμε σήμερα ρε παιδιά. Αυτοί εκεί της Παρί Σ.Ζ. είναι πυροβολημένοι. Ποιος ο λόγος να σκοτωθείς για μια νίκη, όταν έχεις προκριθεί ήδη 100%;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Μπα, με τα δεύτερα μας βλέπω να κατεβαίνουμε σήμερα ρε παιδιά. Αυτοί εκεί της Παρί Σ.Ζ. είναι πυροβολημένοι. Ποιος ο λόγος να σκοτωθείς για μια νίκη, όταν έχεις προκριθεί ήδη 100%;

Το θεμα ειναι να παρουμε και την πρωτη θεση.
Παντως σημερα βλεπω να χανουμε γιατι η παρι θελει μονο τη νικη.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θα μπει ο Έκι ρε, μην φοβάστε αδέρφια. Θα μπει μέσα και θα τα κάνουν πάνω τους οι προσκυνημένοι(που λέει ο λόγος). ʼντε γιατί έλλειψε καιρό και χαλάρωσαν μερικοί. ʼντε Έκι, να σφίξουν οι κώλοι. Παικταρά μου, εσύ και ο Σάλπι και ο Βίκτορ, μόνο εσείς!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Θα μπει ο Έκι ρε, μην φοβάστε αδέρφια. Θα μπει μέσα και θα τα κάνουν πάνω τους οι προσκυνημένοι(που λέει ο λόγος). ʼντε γιατί έλλειψε καιρό και χαλάρωσαν μερικοί. ʼντε Έκι, να σφίξουν οι κώλοι. Παικταρά μου, εσύ και ο Σάλπι και ο Βίκτορ, μόνο εσείς!

εγω νομιζω οτι ο εκι μεγαλυτερο κακο κανει παρα καλο στην ομαδα σας!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Απόψεις! Εγώ με τον Έκι έχω μούρλα. Είναι "δικός" μας...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι πολυ καλος παικτης αλλα ολο προβληματα δημιουργει
θα το δεις στη συνεχεια!!
dark την κυριακη στο σημειο οκ?
ο william χαθηκε ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στο σημείο εννοείται, στο ημίχρονο.Πιστεύω να σκάσει μύτη κ ο ''πατέρας'' μέχρι τότε,να μαθουμε νέα του.Αν είναι στο γήπεδο την Κυριακή ,θα έρθει να μας βρει.Μην ανησυχείς.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αγωνιστικα η ΠΑΝΑΘΑ τον χρειαζεται τον Εκι.
Θυμαμαι ομως και τη μαλακια που ειχε κανει και πηρε κοκκινη μεσα στη Σεβιλη και μας στοιχισε την προκριση στους 8  :(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ειχε κοπανησει και εναν γαβρο μεσα σε σουπερμαρκετ  :grin:

Γαύρο;γιατί εγώ ξέρω ότι έδειρε έναν βάζελο μέσα στο σούπερ μάρκετ επειδή πήγε κ του έλεγε τι παιχταράς είσαι κ.λ.π., κ.λ.π. για πολύ ώρα κ τον έπρηξε.Τότε η βεντέτα αποφάσισε να τον δείρει για να σκάσει.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Όπως ο Ντέμης έμπαινε σε κάτι προπονήσεις και το μάτι το ένα κοίταζε κάτω, το άλλο πάνω και είχε βγάλει δόντια από την "ένταση" και δάγκωνε όποιον έβρισκε μπροστά του ε και ο Έκι όλο στην παρέα με τον Τζίγγερ, κάτι θα κάνει...
Για μένα καλά κάνει. Όσοι έχει κοπανήσει, είτε δεν είναι Παναθηναϊκοί, είτε δεν κάνουν. Αν μου τον ευνουχίσουν δεν θα είναι ο Έκι που θέλω.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Γαύρο;γιατί εγώ ξέρω ότι έδειρε έναν βάζελο μέσα στο σούπερ μάρκετ επειδή πήγε κ του έλεγε τι παιχταράς είσαι κ.λ.π., κ.λ.π. για πολύ ώρα κ τον έπρηξε.Τότε η βεντέτα αποφάσισε να τον δείρει για να σκάσει.

Αυτο πρωτη φορα το ακουω.
Νταρκ μην βγαζεις βρωμες για τον τσαμπουκα μας  >:(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αγωνιστικα η ΠΑΝΑΘΑ τον χρειαζεται τον Εκι.
Θυμαμαι ομως και τη μαλακια που ειχε κανει και πηρε κοκκινη μεσα στη Σεβιλη και μας στοιχισε την προκριση στους 8  :(

Στο 75'.Αλλά παίζατε χάλια,οπότε δύσκολα θα περνάγατε ούτως ή άλλως

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αυτο πρωτη φορα το ακουω.
Νταρκ μην βγαζεις βρωμες για τον τσαμπουκα μας  >:(

Έτσι σας βολεύει βαζέλια να λέτε,έτσι λέτε γιατί δεν σας πάει η καρδιά να το παραδεχτείτε για τον Γκονζάλες.Θυμάμαι χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο αθλ.εφημερίδας που το έγραψε(μου φαίνεται ότι ήταν βαζελοφυλλάδα).Έγινε την άνοιξη του 2004.Φαίνεται ότι στα στέκια σας ,τον βάζελο που τις έφαγε από τον Έκι τον ''βαφτίσατε'' γαύρο.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Όπως ο Ντέμης έμπαινε σε κάτι προπονήσεις και το μάτι το ένα κοίταζε κάτω, το άλλο πάνω και είχε βγάλει δόντια από την "ένταση" και δάγκωνε όποιον έβρισκε μπροστά του ε και ο Έκι όλο στην παρέα με τον Τζίγγερ, κάτι θα κάνει...
Για μένα καλά κάνει. Όσοι έχει κοπανήσει, είτε δεν είναι Παναθηναϊκοί, είτε δεν κάνουν. Αν μου τον ευνουχίσουν δεν θα είναι ο Έκι που θέλω.

ο προεδρος(ντεμης) με την σταση του δεν βοηθησε την ΑΕΚ και τον εαυτο του οσο μπορουσε!!
αν η ομαδα ειχε ηρεμια και δεν εκανε ο καθενας οτι ηθελε τοτε ο ντεμης θα ειχε προσφερει πολλα περισσοτερα!!!
αν θελεις εσυ τσαμπουκα και γαμαω τοτε δεν ψαχνεις για καλο παικτη αλλα καρατεκα!!
σου ειπα και  εγω οτι δεν βοηθαει την ομαδα αυτο πιστευω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom